Proslavljajući toplinu Kevin costner na 63. rođendanu | RS.burnbrightlove.com

Proslavljajući toplinu Kevin costner na 63. rođendanu

Proslavljajući toplinu Kevin costner na 63. rođendanu

Srećan rođendan Kevin Costner! U svojoj dosadašnjoj karijeri, on je doneo plime talas velikih filmova u Holivudu i ima dva Oskara u njegovo polici (Najbolji film i najbolju režiju, kako za Dances vith Volves), zajedno sa brojnim drugim nagradama.

Rođen je u južnoj Kaliforniji 18. Januara, 1955. Godine, Kostner je odrastao u Compton, grad poznat po rođenju Vest Coast Rap. Kostner, međutim, otišao u drugom pravcu. Nakon proučavanja deluje dok upis na fakultet na državnom univerzitetu, Kostner naleteo na glumca Ričarda Bartona u avionu. On je sakupio hrabrost da traži savet. Prema Costner, Barton ga ohrabrio da ode u glumu. Ispostavilo se da je Burton instinkt je spot na.

load...

Nakon što filmova za više od tri decenije, Kostner je još uvek ide jaka. Hajde da pogledamo unazad na svoje karijere i slave svoju naizgled večno zegu. Čak i na 63, Kostner i dalje može da žene nesvesti. Počnimo gledajući jedan od njegovih ranih nastupa: TV reklame.

Apple Computer televizija komercijalni

Prema ovom oglasu iz 1983., postoje dve vrste ljudi: oni koji koriste kompjutere i oni koji koriste jabuke. Sa Kostner je dobrim izgledom, on je savršen portparol savremenom kućnom računaru revolucije.

Zapaženu ulogu u The Untouchables

Igranje federalni agent Eliot Nes, Kostner je lansiran u zvezde sa hit film The Untouchables (1987). U ovom snimku, on se školovao Sean Conneri kako da obore Al Capone "The Chicago Vai".

No vai out

To je obred prolaz za sve vodeće muški akteri da igra špijuna, i ovaj film, takođe iz 1987. Godine, dao Kostner priliku da igraju dvostruki agent. On zvezde sa predivnom Sean Ioung, čije haljina u ovom klipu definitivno nam govori da je 80-tih.

load...

Polje snova

Ova epska bejzbol film iz 1989. Godine dotakao publike, inspiriše gledaoci mlade i stare da slede svoje snove. U ovom klipu, Shoeless Džo Džekson (Rai Liotta) se pojavljuje kao duh sa posebnim porukom.

Dances Vith Volves

U ovom epa zapadnoj iz 1990. Godine, Kostner igra porucnika koji je dodeljen nekom udaljenom građanskog rata ispostave i ima duhovno buđenje kao što se sprijatelji autohtone ljude. Film je nominovan za Oskara 12. Kostner osvojila dva i uspostavio se kao stalni Hollivood Mogul. U ovom snimku, on ispunjava lepe Probnice pesnicom (Mari McDonnell).

Kostner poziva Koncert Madone "uredan"

U 1991. Dokumentarnom Madonna: Truth or Dare, Kostner dolazi u bekstejdžu nakon živog nastupa Madoninog u susret pevačica. Ali, umesto da komplimente njen rad, on je jednostavno naziva predstavu "uredan." Madona mu daje zasluženo oduvati.

Hatfields & McCois

Ova Emi-vinning originalna serija od 2012. Do najpoznatijeg američkog Famili Feud u istoriji bio je proboj uspeh za Histori Channel. Kostner igra Devil Anse Hatfield i razmatra njegov plan za osvetu u ovom klipu.

Skrivenih figura

Kostner igra top-ranking NASA Official na vrhuncu svemirske trke. Film je osvojio nagradu SAG za izuzetne performanse po Uloge u filmu u 2017. U ovom klipu, Katarina Džonson (Taraji P. Henson) objašnjava zašto koriste toalet svaki dan ima svoje 40 minuta.

Molli igra

Kostner je trenutno glumi u filmu Mollinim igre Aaron Sorkin. Film govori istinitu priču o Molli Bloom (Džesika Chastain), ženu koja je dala milione pokretanjem podzemnog poker prsten.

Iellovstone

Dakle, šta je sledeće za Costner? On će se igrati patrijarha jedne Montana Stočarstvo porodici koja se mora zaštititi svoju zemlju u Starom Zapadu. Iellovstone emituje kasnije ove godine na Paramount Netvork.

Kostner je sigurno prikazan nezaboravne likove tokom godina, a ne sumnjamo da će zadržati ide iu filmu i televiziji. Želimo mu je veoma najsrećniji rođendan!

load...

Slične vesti


Post Zabava

Prince George izgleda veoma hladno kada započne prvi dan škole

Post Zabava

Sara Ramirez nije oduševljena što je ABC dozvolio lošu šalu o biseksualnosti na televiziji

Post Zabava

Najnovija koncertna serija Demi Lovato joj daje priliku da se poveže sa navijačima

Post Zabava

Čerova životna priča pogodiće Broadvai fazu 2018. godine

Post Zabava

Ben Affleck je bukvalno grumpi mačko inkarnirano dok je na misterioznom datumu

Post Zabava

Ja pravilo se suočava sa masovnom fiskalnom falsifikacijom

Post Zabava

J.P. Hilsabeck, preživeli preživjeli, brani Chrissi hofbeck: njeni mržnjaci su nepravedni

Post Zabava

Čekaj, da li se Adele oženi i zaboravljao da nam kaže?

Post Zabava

Roark Luskin zapravo aplaudira Rajanu Ulrichu zbog toga što je izdao na preživelu

Post Zabava

Carrie Fisher osvaja prvu Grammiju posthumno

Post Zabava

Rian sutter se sjeća u strašnom detektovanju trista suttera

Post Zabava

5 iznenađujuće sjajnih životnih lekcija na koje svi možemo naučiti da pevaju