Razlozi da je originalna mala sirena najgora, izvinjavam se | RS.burnbrightlove.com

Razlozi da je originalna mala sirena najgora, izvinjavam se

Razlozi da je originalna mala sirena najgora, izvinjavam se

Ti si hteo da me mrze. Znam ovo. Ali moram ipak da napišem ovaj članak, pa sam hteo da kažem pravo isključiti šišmiš da a avare.I'm o korpu za otpatke jedan od vaših voljenih detinjstva favorite. Kako si mogao da me ne mrziš?

Vidi, postoje odjednom svi ovi Remakes u delima za Disnei Mala sirena. Svi su zamajavaju o livenja i priče, pa čak i Lindzi Lohan se baca njeno ime u ringu, u nadi da će se baciti kao Ariel.

Lindzi Lohan pokušava tako teško Plai Arijel u malom MermaidLive Remake

load...

Ali jedna stvar niko ne pita se zašto smo preuređenje ove stravičnu film?

Vidi, ja sam odrastao ga volim baš kao i ti, siguran sam. The catchi pesme, drame je izuzetna intrige priče o sirena. Čak sam igrao Sebastian (loše) u plesnom predstava u nekom trenutku. Nisam bio ljut što nije bio Ariel ili potrebe da muddle kroz baletske broj obučen kao prokleta lobster.That je kako posvećena filmu sam bio.

Ali sam napravio grešku da je vide ponovo u svojim 20-ima, i sveto sranje, momci. Little Mermaidis bukvalno najgore.

The Little MermaidTurns 25: Pogled na loše izbore Arielina

Ovde su samo neke od mnogih, manireasons zašto.

1. Scuttle je lažna vest

U redu, Arijel, uprkos mrze ovu priču, ja baš kao ti. Mislim da si u osnovi dobra osoba, ako incrediblinaive. Ali ti veruješ reč galeba. Galeb. Ortak ima li perete kosu sa prokleti viljuškom i jasno izmišljanje reči na licu mesta.

load...

Snarfblatt? Dinglehopper? Ta imena i ne zvuči izdaleka nevjerovatno! Devojka, proveri svoje izvore. I drugo mišljenje. Ne verujte sve neki slučajni plaža ptica vam govori.

2. Ariel tata je kontrolni kreten

Hej, Kralj Triton, ja znam tvoja ćerka je samo 16, ali kako bi bilo da joj malo slobode, izbor i telesno autonomiju, a? Kako o podsticanju svoju ljubav prema drugim vrstama umesto sneakili da je pratio, a onda ima ogromnu izliv besa i uništavanje svih njenih dragocenih kulturnih artefakata?

Mislim, Jovanka Orleanka je samo 18 godina kada je na čelu francuske vojske u pobede u Orleansu. Ali Ariel, naizgled inteligentna mlada žena, ne može da pliva okolo i uče o ljudskim bićima? Oookai.

3. Njen unibang nikada ne mokri i flopi

To je jedna stvar Sećam se nervira zbog još kao dete. Zašto je Ariel kosa uvek uniforma peder? Mislim, svi smo bili pod vodom. Mi znalj ljta vodom kosa izgleda.

Ali, čak i nakon što je pojavi na zemlji, kosa joj nije lepljiv i kaplje na pola puta po licu. To je nekako tu, štrče iz čelo. Ne verujem.

Podizanje feministički Sina u Princess kulture

4. Ursula ne dobija ljubav ona zaslužuje

Ursula je najbolji deo ovog filma. Njeni Bodacious krive, njene Sassi pesme, njen bomba dupe organski plant-derived Lipstick - sve što je neverovatno. Ali, pošto je ovo Dizni filma i Disnei ima nešto za starije žene su ili mrtvi ili zlo, ona je zla veštica.

Ali zašto? Mislim, Arijel to ima za princa Erika tako loše. I Ursula samo da je daje ono što želi! Ona jasno postavlja uslove dogovora, Arijel je i znake razume, i Ursulais lošu jedan? U redu, da, ona prikuplja duše, i to je očigledno malo. Čudan. Ali ja ne mislim da Ursula trebalo demonizovani kakva je bila. Ona je šef mala, moćan žena! Nisu svi veštice su zli, u redu?

Govoreći o problemima Diznijevih sa starijim ženama.

5. Gde je Ariel mama?

Da li ikada o tome? Doduše, to je odavno od kada sam gledala film, ali ja ne mogu da se setim.

I zašto su roditelji (posebno majke, coughBambi kašlja) uvek mrtvi ili nestali? Nisam siguran ni da li ćemo ikada saznati zašto je gospođa Triton je MUP, ali ona zaslužuje da bar imaju mali klimanje glavom na samom njenom postojanju, zar ne?

A sada, za moju najveću govedine sa The Little Mermaid:

6. Arijel dobrovoljno daje joj glas, menja svoju fizičku sebe i napusti svoju porodicu za dude

Ja samo. Ja ne mogu da podrže ovo. Svi smo se žrtvujemo za ljubavlju, shvatam. I princ Erik je sertifikat mala, sa bonus poena za divnog psa. Ali, ako moja ćerka je kao, "Hej, pa, mama, ja stvarno volim ovaj momak i ja planiram da transformiše samu suštinu ko sam, živim u potpuno drugačijem nivou postojanja, te više neću videti, kao i ostavljam svoje bukvalno znači da se izrazi sebi da se to desi, "ja bi bio kao," Heiii, možda ne radi to Dušo, veruj mi., bez Manis vredi nepovratno menja ko si. "

To je zaista uznemirujuće odvesti na ono što je potrebno da se "čoveka" i šta su žene traži da žrtvuju za to. Da li je iko ikada uzeti u obzir da je Eric mogao postati Merman? Mislim, život je navodno mnogo bolji pod morem! Mogli su možda radili na neku vrstu 50/50 aranžmana? Zašto je Arijel morati da daju sve gore?

U mom verziji rimejk, mi bi zadržati optimističan pesama, svetle karikature i živopisne likove. Ali Kralj Triton bi prepoznali svoju ćerku kao potpuno autonomna ljudskog bića, sposobni da donose odluke, kao i da snosi posledice tih izbora.

Ursula bi bio poštovan stariji, a možda i ona bi popustiti na gorčine i jezive duše prikupljanje kada ne psuju od celog okeana i samo ima nekoliko čudnih jegulje kao prijatelja.

I, umesto da se automatski pod pretpostavkom da ona treba da se menja samu suštinu ko je ona da napravi radni odnos, Arijel bi pokušali da rade od fer kompromis sa princom Eric - a ako on nije bio otvoren za nju, ona ' d idemo dalje, da nad njim i umesto toga naći sebi toplu Merman.

load...

Slične vesti


Post Zabava

9 zvijezda koje su skoro bile bačene na melrose prije 25 godina

Post Zabava

James Van der beek hrabro dolazi s pričom o seksualnom napadu

Post Zabava

Prikolica za sezonu 7 za igrice presto je možda upravo potvrdila ploterijsku liniju

Post Zabava

Kanada kreditira glas celine dion i mi smo hashtag blagoslovljeni

Post Zabava

Novi promo dnevnika vampira je dodatni dokaz Bonnie će umreti

Post Zabava

Ellen degeneres je upravo osvojila veliki intervju sa američkom omiljenom prvom damom

Post Zabava

Prva prikolica za srednje muzičke devojke je tako dovođenje

Post Zabava

Čip i Džoana su skoro raskinuli zbog neispravnog poslovnog plana

Post Zabava

Dva lanisti već rade na drugoj emisiji zajedno

Post Zabava

Nema očuha? Nema problema - januar Jones je srećan Biti samohrana mama

Post Zabava

Kim Kardashianovi zapadni dani tvog zvijezda u stvarnosti bi uskoro mogli biti iza nje

Post Zabava

Da li je Jamie Fokk očigledan o njegovoj vezi sa Katie Holmesom?