Sajentologija je stvarno želela da Kevin Džejms napusti katolicizam i pridruži se njihovoj crkvi | RS.burnbrightlove.com

Sajentologija je stvarno želela da Kevin Džejms napusti katolicizam i pridruži se njihovoj crkvi

Sajentologija je stvarno želela da Kevin Džejms napusti katolicizam i pridruži se njihovoj crkvi

Pošto su proveli devet sezona postavlja filmska King of Kueenstogether, nije ni čudo Kevin Džejms i Leah Remini su bliski prijatelji. Ali, iako je to bilo u vreme kada Remini je još uvek bio u svojoj praksi Scientologist, ona samo otkrivena u novom intervjuu koji nikada nije pokušala da Džejms se pretvoriti u crkvi, iako Scientologi zvaničnici ju je gurnuo na to.

Leah Remini posvećuje Her Emmi nominaciju žrtava Scientologi

"Uvek je pokušao da me natera da, [traži]" Zašto on nije u? Zašto niste ga unapređen u njega? " Bila sam kao, "Zato što je katolik. On ne želi ništa da radi sa njim, '", rekao je Remini u novom broju Peoplemagazine. "Oni neka idu posle nekog vremena, ali obično da bi se očekivati da regrutuje, pogotovo sa nekim radite sa devet godina." Za zapisnik, crkva negira ikada podsticanje remini da pokuša da regrutuje Jamesa u svoje redove.

load...

Scientologi započinje novu kampanju za bris Leah Remini

Remini je podignut od strane porodice Scientologists i praktikuje kontroverznog religiji sebe do 2013. Godine, kada je napustila i postala jedan od najglasnijih kritičara crkve u Holivudu. Ona piše knjige i stvorio TV emisije da diskredituje učenjem crkve i otkrivaju šta ona kaže da su zloupotrebe u svojim redovima. "Ja sam konačno na miru znajući ko sam ja i ko želim da budem", rekla je ona Ljudi. "Ja samo želim da budem srećan - i želim da pomognem ljudima."

U međuvremenu, crkva je naporno radio da ućutka i diskredituju je. Je stvorio ceo sajt posvećen lupanje joj A i E docuseries sajentologija i Aftermath, i kažu Peoplethat joj napadi na crkve su motivisani samo novcem.

"To je Remini ko je napadač," A Scientologija portparol napisao u izjavi za časopis. "Ceo Njen protiv Scientologija shtick je scenario i koreografiji njoj, bacajući sebe u svojoj drami kao" žrtve "da bi mogla da zarade na njenom lažnom narativ dok razbijanjem svoje prijatelje i one koji su pomogli njen veći deo svog života."

load...

Leah Remini ima puno Planirano za drugu sezonu Njenog Scientologi serije

Sada, Remini James rade zajedno ponovo, ali ne u vezi sa Scientologi uopšte. Umesto toga, Remini je postavljen da se pridruži James na svom sitcomKevin Mogu Vaitthis pada kao serijalima.

Slične vesti


Post Zabava

Da li bi mogla da postane prijateljica Corinne i Tailor u stvarnom životu?

Post Zabava

Oženjen u finalu prvog vida nas je na ivici nad brakom parova

Post Zabava

Jeffrei Tambor o ujedinjenju Amerike i tog Meril streep govora

Post Zabava

Zašto me nije briga za novu avanturističku: beskrajnu vojnu prikolicu

Post Zabava

Bachelor in Paradise uvodi strogo novo pravilo za piće

Post Zabava

Kejt Middleton je spasila groficu iz pada iz kolica

Post Zabava

Grga Sophie Buša o kongresnom obliku za odijevanje može biti preterana

Post Zabava

Glasine su bile tačne - Nick Cannon očekuje bebu br. 3

Post Zabava

Bivša I & R zvijezda Michael muhni ostaje čista zbog te glasine o seksualnom uznemiravanju

Post Zabava

Leonardo DiCaprio je nosio ljubičastu plastičnu vreću i umro je internet

Post Zabava

Amber ruža je sramota zbog operacije smanjenja dojke

Post Zabava

Jessica chastain pokazuje sažaljenje za ženu koja je pokušala da je srami