Sharon osbourne je najnovije citate o ljubavi i braku | RS.burnbrightlove.com

Sharon osbourne je najnovije citate o ljubavi i braku

Sharon osbourne je najnovije citate o ljubavi i braku

Sharon Osbourne je u braku sa klackalicu Ozzi od 1982. Godine, a dvije su se suočili sa dosta skupa: zloupotreba droga i alkohola, mentalnu bolest, rak, kontinuirano pritisak javnosti. I, na jednom strašnom prilikom, pokušaj ubistva. Ne bismo kažu da je njihov odnos je jedan težiti da, bilo potezu, ali Sharon je poštenje o svom braku je prilično neverovatno. Ona je uvek bila iskrena o svojim mišljenjima, a njen brak je tema razgovora ona ne izbegavaju.

Od dozvoljavajući kamere u porodičnoj kući na MTV realiti shov The Osbournesto otvoreno razgovaraju o nedavnom seksualne zavisnosti skandal Ozzi je i prethodni neverstvo na Talk, Šaron sigurno se ne stidi o teškoćama ona i njen suprug su se suočili. Štampa je svuda njihove nedavne razdvajanja, a dvojica su navodno videli brak counselorsince podele. Oni obnovili svoju vovslast proleća.

load...

Šeron & Ozzi Osbourne dokazati Bukvalno Nothing Can Break Them Up

Šeron je takođe govorio o nekim od teških avfulthings ona radi "dokaže" svoju ljubav, kao i druge puta par je skoro završila svoj odnos. Mi poštujemo je za njeno poštenje. I njena spremnost da kažemo drugima da slede njen primer.

U čast Sharon predstojeće rođendan u ponedeljak, mi smo pokupile neke od njenih REALEST zvučnih ujeda i citira o ljubavi, braku i sve povezane tereta biti sa nekim za više od 30 godina.

"Postoji odvratna epidemija toga [braka] da se vezujemo sa karijerama ljudi. Svako treba da prestane da traži za savršene, kartona Cut-out ​​partnera, jer to neće raditi i neće trajati. Ako imate decu i tamo je još uvek volim tu, onda morate nastaviti da se trudimo i apsolutno izduvnih koji vole pre nego što odlučite se. Ali ako nemate decu, onda samo glavu za brda. "

U 2010. Osbourne uradila intervju sa Telegraphabout njen brak, njena porodica, njena knjiga, njenog mandata kao shov sudije realnost talenat i da komentar o Susan Boile. I ona je imala mnogo toga da kaže o slavan braka ideacijom.

load...

14 Celebriti brakovi navodno Ruined od Nanni poslova

"Da li znate, on kaže da smo kao hleb i puter I to je ono što smo mi uklapaju tako savršeno, mi smo kao jedan Mi smo tim četrdeset godina, to je kao -.... Najteža stvar koju sam ikada morao je da ode, ali sam znao da sam ostao, da bi se nastavio. "

Nakon izlaska svojoj autobiografiji Unbreakablein 2013, Šaron je napravio jedan nastup na Graham Norton Shovvhere je obrazložio na odvajanju detaljno u knjizi. Kada Ozi povratni oko svoje 30. Godišnjice, preselila se u cilju da ga prisili na dobijanje i drogiraju. Ona je takođe rekla Norton (i njene kolege gostiju) da nakon što je saznala Ozi je vozio pijan, ona sve svoje automobile prodaje ga spreči da ponovo radi.

Sharon Osbourne "Devastated" Ozzi je Relapse

"Mi ćemo nositi s tim i to, takođe, donosi. Inače, moj muž će biti odveden u bolnicu da se moja noga uklonjen iz svog dupeta."

Govoriš kao pravi Matrijarh. Šeron je stavio do sa lotfrom svog muža tokom godina, uključujući i prošlogodišnje neverstva skandalu, koji je skoro završen njihov brak zauvek.

"Opraštam. Biće potrebno dosta vremena da veruju, ali smo zajedno 36 godina, 34 braka. Ja jednostavno ne mogu da se setim mog života bez njega."

Da, dobijamo da je. Šeron je govorila o svom braku i njegovih afera dosta o razgovoru, a u julu 2016. Godine, rekla je ona oprostila Ozzi za njegovo neverstvo. Ali ona ga je nazvao "prljavi pas."

"Ja neću plakati ni o čemu, jer nema razloga za plakati."

Prošle godine, kada je Šaron vratio u Talkafter Ozzi je neverstva je otkriveno, rekla je da "ništa za plakanje o" i priznao da koleginici domaćina da šta god da se dogodilo, ona će učiniti ono što je dobro za nju. Par ima od pomirili i Ozzi je tražio tretman za seksualne zavisnosti, ali Sharon je nepomirljiva odgovor na sve i njena želja da se krene naprijed na svoj način, u svom vremenu, bio je i super inspirativno.

Sharon Osbourne Deli Sveet Photo for Her godišnjice

"Ovi ožiljci su velika sramota. Ožiljci ne odu. Oni ostanem sa tobom. To je podsetnik za sve nas."

U 2014. On The Talk, Šaron je otkrila da je jednom preseče njen vriststo "dokazati" da Ozzi koliko ga je volela. Nakon noći piće u kasnim 20-im, kada su dvojica su upravo dating, rekao je Šeron, "ja bih sve za tebe," i Ozzi odgovor je bio: "Dokaži." Šeron je rekla da je biftek nož i isekla vene - onda prikazuje ožiljke na kameru.

"Nekako sam otišao previše duboko i da neće zaustaviti krvarenje", rekla je ona, "tako da kažem, 'Dragi, mislim da je bolje da zovemo hitnu pomoć." "Prema Billboard, Šaron je primljen u Psich Vard nakon incidenta. The Osbournes su oduvek bili poznati po svojoj Shock Value (iko seća Ozzi i palicu?), Ali samopovređivanje sigurno nije nešto što igramo sa.

Tvitter je preplavljena porukama nade na Samopovređivanje Avareness Dai

Sada, Šaron je neprijatno zbog incidenta. "Ja stalno ožiljcima vene, a ja sam bio na zatvorena zato što previše dramatična i pijani", rekla je ona. "Sada, ja svima kažem da je napao pas."

load...

Slične vesti


Post Zabava

Donald Trump nastavlja rat sa medijima, Nev Iork vrijeme spremno za borbu

Post Zabava

Djevojčica Dženifer garner je aplauzirala za Ia znati, Biti tata

Post Zabava

Christina el Moussa uvodi svet svom dečku i on je totalno dete

Post Zabava

Cak i Sheldon Simeon se nije sasvim slozio sa odlukom sudija vrhunskih sudara

Post Zabava

Ovo smo mi Susan Kelechi Vatson piše pismo svom mlađem sebi, plakamo

Post Zabava

Još uvek imamo toliko pitanja o Grimmu, ali imamo i teorije finala

Post Zabava

Gvineth paltrov i Chris Martin zvanično su uradili svesno razdvajanje

Post Zabava

Kate Middleton je bio kraljevski disciplinar na venčanju na pipi

Post Zabava

Jesam li ja jedini koji ne zanima povratak američkog idola?

Post Zabava

13 razloga zašto se čuje ponavljanje i donosi promene

Post Zabava

Nick viall iz bachelor-a možda ima neke uznemirenosti u fantaziji

Post Zabava

Netflik sada ohrabruje hlađenje i dobijanje novih linija marihuane