Šta bi trebalo da znate o novom televizijskom programu sciokologije | RS.burnbrightlove.com

Šta bi trebalo da znate o novom televizijskom programu sciokologije

Šta bi trebalo da znate o novom televizijskom programu sciokologije

Oni koji žele pogled iznutra na svetu Scientologi sada imaju novu aleju da se to uradi, a to neće biti očima jednog bivšeg člana ili neobičnom autsajder. Umesto toga, crkva upravo pokrenuo sopstveni TV netvorkalong sa nekoliko sati originalnog sadržaja o Scientologi. Sajentologija je već kontroverzna religija u odnosu na ostatak sveta, tako je činjenica da su pokretanju televizijskog kanala izgleda kao da će samo inspirisati više kontroverzu i radoznalost. Evo šta treba da znate o Sajentologija TV pre podesite u.

Najluđu, Većina Mind-bloving stvari koje smo naučili o Scientologi

Crkveni tvrdi ovo se ne radi o regrutovanju

Sajentologija TV-pokrenuo u ponedeljak uveče sa retkim poruku na ekranu od lidera crkva David Miscavige, koji je tvrdio da je svrha mreže je da obrazuje, da se ne regrutuju.

load...

"Nismo ovde da propoveda vama, da vas ubede ili da vas pretvoriti", rekao je on. "Ne, mi samo želimo da vam pokažem, jer na kraju krajeva, prvi princip Scientologi je da je jedini pravi ako je istina za tebe. Pa, pogledajte i onda odlučiti za sebe."

Original programiranje ide dalje unutra nego što smo se očekivalo

Nakon poruke Miscavige je, inicijalna četiri sata originalnog sadržaja emitovana, počevši od Scientologija Netvork Launch Special, na sat vremena special sadrži intervjue sa Scientologists i gleda unutra scientologi crkava, nešto malo onih koji nisu da vidim. Lansiranje Poseban je usledio upoznati Scientologist, koji profilisana Scarborough Bandžo Compani osnivače Greg i Dženet Deering; Destinacija Sajentologija, posebno o izgradnji Sajentologija crkve u Kaliforniji; Glasovi za čovječnosti, posebno o par sibling Scientologists pokušavaju da završi sukob u Kolumbiji; i L. Ron Hubbard: U svoj glas, prvu epizodu na tri dela serijala featuring glasovne snimke osnivača crkve Scientologi.

Ostale mreže su već uzvraća

Discoveri takmičio sa lansiranjem Sajentologija TV od emitovanja jednu epizodu Vaniti Fair Confidentialthat istraživao nestanak Shelli Miscavige, David Miscavige žene.

Mreža nije široko dostupan

Za sada, Sajentologija TV dostupan samo na DirecTV, Apple TV i Roku. Nejasno je da li su crkveni planovi da se proširi u kojoj je mreža nudi ili kada ili koliko brzo to može dogoditi.

Scientologi započinje novu kampanju za bris Leah Remini

load...

Crkva Scientologi je koristila TV kao sredstvo terenskog pre

Za godina, crkva je kupio godišnji TV spot tokom Super Bovl, koja košta milione dolara. Ovogodišnji Super Boul obeležen je njihov šestu godinu za redom radi oglas. Nova mreža koristi isti moto kao Crkva je 2018. Godine reklami: "? Curious"

Ovo je vreme kontroverze za crkvu, koja je okrenuta nadole multi-Emi-pobednički dokumentarni film Going jasan: Sajentologija i zatvoru u Beliefas ali i bivši Scientologist Leah Remini je izuzetno uspešne shovScientologi i Aftermath. Mreža je već imao kontroverzni početak, a sigurni smo da ima još.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Iolanda neguje poređenje limske bolesti sa HIV-om i nije dobro prošao

Post Zabava

John stamovi su se angažovali sa Caitlin McHugh na najsrećem mestu na svetu

Post Zabava

Sophie Turner brani čudne stvari decu o ovom važnom pitanju

Post Zabava

Emma Votson misli da je čudno da delite sve na društvenim medijima

Post Zabava

Tvd nastavlja sniman nakon što je kaskaderova neočekivana smrt na setu

Post Zabava

Gvineth paltrov & Angelina Jolie pričaju svoje priče Harvei Veinstein

Post Zabava

Mladi i nemirni konačno donose odluku o novom Adamu

Post Zabava

5 stvari koje treba znati o glumcu koji igra Baraka Obama u netflik filmu, Barri

Post Zabava

11 crtanih filmova koji su bili potpuno potcenjeni

Post Zabava

Nekako je bachelor Corinne prešao na muzički video snimak 2 lanca na nap

Post Zabava

Sarah Jessica Parker & Justin trudeau najbolja najbolja slika sunčanih mrkvica

Post Zabava

Da li je Tirion zaljubljen ili izdavao tinejdžere u poslednjoj sezoni