Šta se desilo sa decom u filmovima samo kod kuće | RS.burnbrightlove.com

Šta se desilo sa decom u filmovima samo kod kuće

Šta se desilo sa decom u filmovima samo kod kuće

U redu, stariji millennials, okupite. Vreme je da se put kroz uspomene, back 20-plus godina do 1992. Godine, kada je najviše vrelo predviđa praznik Film je | Home Alone 2: Lost in Nev Iork. Sećaš se kako uzbuđen si da vidiš šta hijinks Kevine Mekalister će ući u Velikoj jabuci? Da li se sećate kako je on hteo da izbegne da spletkarołkog Plaza Hotel radnika, koju je odigrao neponovljiv Tim Curri, kao i njegovih starih neprijatelja Harri i Marv? Zapamtite se Super ljubomoran da je dobio da jede veliku sira picu u zadnjem delu limuzini i čežnje za život takav život?

Ili možda ste bili neka vrsta die-hard Home Alonefan koji, samo pet godina kasnije, 1997. Godine, čekao željno da ja svoje roditelje u bioskopu da vidimo Home Alone 3. Ovaj put, imamo mali prekidač nagore u kastingu , sa tada zvezda u usponu Aleks D Linc preuzimanja za mega zvezde Macaulai Culkin i čitavog niza novih loših momaka pojavljuje u mestu good ol 'Harri i Marv.

load...

Sutra će biti zvanični 25. Godišnjica od druge Home Alonesekuel, koji je premijerno 12. Decembra 1997. Godine, tako da vodimo priliku da pogledate mlađe glumačkoj kako Home Alone 3and Home Alone 2. Možda ćete se iznenaditi gde su neki od ovih aktera su sada.

14 '90s Filmovi To bi imalo nikakvog smisla sada

Macaulai Culkin

Slika:: 20th Centuri Fok; Robert Kamau je / Getti Images

Macaulai Culkin je verovatno najpoznatiji član ekipe iz Kućni Alonemovie franšize (kao što je jedan od najvećih ikona bebi aktera '90 -ih). Posle kratkog perioda od niskog životnog nakon brzog uspona ka slavi dovelo do turbulentnim tinejdžerskim godinama, čini se Kalkin se polako ublažavanju nazad u javnosti. Dok, posebno, on je trenutno sek bivši Dizni zvezda Brenda Song (što znači on se fotografisao mnogo ovih dana), on se pojavljuje u Filmin bliskoj budućnosti pod nazivom Changelandand nedavno imao ponavlja ulogu na Jim Gaffigan Shov.

load...

Kiran Kalkin

Slika: IouTube Movies; , C Flanigan / Getti Images

Macaulai mlađi brat, Kiran Kalkin, dobio je svoj prvi pravi glumačko pauzu u kući Aloneas Fuller, Kevin McCallister je dveebi, Pepsi-chugging rođaka. Od Home Alone, Kiran se pojavio u velikom broju priznatih filmova, kako mejnstrim i nezavisne. Njegove značajne kredite includeScott Pilgrim vs. The Vorld, The Cider House Rules, Vajner-pasi Fargo.

Devin Ratrai

Slika: IouTube Movies; Pol Zimerman / Getti Images

U bothHome Aloneand Home Alone 2 Devin Ratrai igrao Kevin McCallister stariji brat, Buzz. Ratrai je zadržala uspešnu glumačku karijeru u decenijama sledeće svog uspeha u Home Alone. On je nedavno imao sporednu ulogu u Steven Soderbergh zločin drame mini-seriju Mosaic. On je takođe pojavio u više uloga karaktera, uključujući i horor filmu Đavo, u Amazon The Tickand na TV pokazuje kao agent Carterand Elementari.

Angela Goethals

Slika: IouTube Movies; Malkolm Ali

Angela Goethals igrao Leni, Kevin McCallister je Bratti stariju sestru, u prva dva Home Alonefilms. Ona je ostala u vd poslu od svog vremena na Home Alone, uz vreme kad je prisustvovala Vassar College. Njeni novije glumačke kredita uključuju nastupe na Lav & Order, Roial Painsand život.

Hilari Volf

Slika: IouTube Movies; Andi Lion / Getti Images

Hilari Volf, koji je igrao Kevin McCallister je nepristojno stariju sestru, Megan, prestani da se ponasas ubrzo nakon kućni Alonefilms izašao. Od tada, Vuk je otišao u džudou. Ona je predstavljala SAD u džudo timu u 1996 Olimpijskim igrama, kao i na Olimpijskim igrama 2000. Godine.

9 puta Vil Smit bio najbolji '90s ikada

Alek D. Linz

Slika: Dvadeseti Vek; Mark Glavni / Getti Images

Možda se sećate Alek D. Linz kao jedan od mnogih mladih deci zvezda u porastu u kasnim 90-ih i ranih 00s. InHome Sam 3, igrao Aleks Pruitt, dečak koji treba da osujete tim međunarodnih kriminalaca. Linc održava pristojan, uspešnu glumačku karijeru do kasnih 00s, sa njegov poslednji gluma creditbeing od indie filma Izaberite Connorin 2007. Diplomirao je na Univerzitetu u Kaliforniji Berkliju u 2011. Godini, a ovih dana, drži prilično nizak profil.

Kristin Minter

Slika: IouTube Movies; Stiven Granitz / Getti Images

Kristin Minter igrao Heder, jedan od Kevin McCallister je starije rođaka, u prva dva Home Alonefilms. Ona je i dalje ponaša i danas, da se pojavljuju na hit televiziji shovslike This Is Usand Rej Donovan kao i pojavljuje u brojnim indie filmova.

Skarlet Johanson

Image: kinoteka / video IouTube; Mike Pon / Getti Images

Možete li verovati Skarlet Johanson se pojavio u Home Alone 3back '97? Johanson i Macaulai Culkin možda najpoznatiji i najznačajniji akteri u kući Aloneuniverse. To je verovatno da barem mogu da navedem još nekoliko filmova Johanson se pojavio u, ali nedavno smo videli je da do nekih Bavdi zajebanciju u 2017'sRough Night, au 2018., možemo je uhvatiti u Avengers Infiniti rat.

Majkl C Maronna

Slika: Nickelodeon; Rik Kern / Getti Images

Majkl C. Maronna verovatno prepoznatljiv ne samo od prve dve Home Alonefilms, ali i od Nickelodeon hit shovPete & Pete. Ovih dana, on radi i ispred i iza kamere na raznim filmovima i TV emisijama. Njegovi krediti includevorking kao električar na Shades of Blueand Elementariin 2016, kao i pojavljivanje u Gilmore Girls u ranim 00s.

Ženski likovi Od '90 filmovima koji još uvek govori za nas danas

Znaš šta? Ovaj veliki put dole uspomene mora da spreman da ponovo opsesivno ceo Početna Aloneseries. Ko ce gledati sa mnom?

load...

Slične vesti


Post Zabava

8 memova koje nikada nećemo umoriti od deljenja

Post Zabava

Ženski likovi iz 90-ih filmova koji i danas razgovaraju sa nama

Post Zabava

13 stvari koje treba znati za verenicu verenika milja Keleigh sperri

Post Zabava

Casei affleck nema poslovanje koja predstavlja najbolju glumicu Oskara

Post Zabava

Ričard Simons zahvaljuje LAPD-u što je imao leđa

Post Zabava

Bivši koreograf Mariah carei ima teške stvari da kaže o svom bivšem šefu

Post Zabava

Supernaturalova hitlera je izazvala toliko osećanja o Donaldu Trumpu

Post Zabava

Ovo smo mi Susan Kelechi Vatson & denzel vashington imaju istoriju - vrstu

Post Zabava

Ben & Lauren nam daje ozbiljan udarac

Post Zabava

8 stvari koje HBO propusti u besmrtnom životu henrietta nedostaje

Post Zabava

Čerova životna priča pogodiće Broadvai fazu 2018. godine

Post Zabava

Džefri Tambor zvanično napušta transparentno