Srećan #shortgirlappreciationdai! 15 zvezda koje su 5 stopa ili ispod | RS.burnbrightlove.com

Srećan #shortgirlappreciationdai! 15 zvezda koje su 5 stopa ili ispod

Srećan #shortgirlappreciationdai! 15 zvezda koje su 5 stopa ili ispod

Petite dame sveta, radujte se! Danas je tvoj dan. Sa #ShortGirlAppreciationDai trending širom sveta, pozdravljamo te. I, u duhu ideje da velike stvari dolaze u malim pakovanjima, slavimo ove 15 zvezde koji su 5 metra - ili kraće.

1. Meri-Kejt Olsen

Iako je Meri-Kejt i Ešli sestra bliznakinja, rekao je Opra su oboje mera u na oko 5 cm visok, Meri-Kejt je široko procenjuje da padne stidljiv tog znaka. Za referencu, Meri-Kejt je mala sestra Elizabet, na slici sa njom gore, je 5 metara 7 inča. Kao što bi Mišel Taner rekao, "Opa!"

load...

Naša teorija o "novom ruhu" Meri-Kejt Olsen - a to nije plastična hirurgija

2. Kilie Minogue

Slika: Danijel Deme / VENN

Australijski pevač i ponekad glumica Kilie Minogue se koristi za tvrde u intervjuima da je ona bila preko 5 metara visine - do, to je, njena sestra Deni je outovanog, govoreći: "Ona laže o svom vrhuncu Kajli uvek kaže da je 5 metara 1, ali je ona! tako nije. Ona je zapravo 5 metara. "

3. Haiden panettiere

Slika: FaiesVision / VENN

Haiden panettiere je naveo svoju visinu i 5 stopa 2 inča u prošlosti, ali stručnjaci pretpostavljaju da je Nashvilleactress je verovatnije još 5 metara. Ipak, stajao pored njenog verenika, bokser Vladimir Kličko, panettiere mogu biti u zabludi za još kraće - Kličko satova u na 6 metara 6 inča!

4. Jada Pinkett Smith

Slika: Adrijana M Barraza, / VENN

Na samo 4 noge 11 1/2 inča visok, Jada Pinkett Smith teži da zaokruži svoju visinu do 5 metara čak. "Kada počnete sa dodavanjem polu-inča na svojoj zvaničnoj visinu, znate da ste kratki", kazala je ona. Još jedna mala elektrana sa stvarima za visoke muškarce, Pinkett Smit je slavno tornja od svog 6-noga-2-inčni muža, Vill Smith.

load...

Vill Smith posts ogromnu rođendansku počast svojoj ženi (FOTO)

5. Dolli Parton

Slika: venn

Ona može biti niskog stasa, ali ona je visoka u scenskim prisustvom! Na samo 5 metara visok, zemlja legenda Doli Parton oslanja na pametnim korišćenjem velikog kose, velike cipele i velike ličnosti dodavanja inča u svom malom (u većini načine, hm) okvir.

6. Mae Vhitman

Slika: FaiesVision / VENN

Ušuškan ispod ruke svog Parenthoodco-zvezda / ekran mama, 5-noga-9-inčni Lauren Graham, prilično Mej Vitman izgleda pozitivno džep. A opet, na samo 5 metra, da ima smisla.

7. Eva Longoria

Slika: FaiesVision / VENN

Kao objavljeni su SAG Avards nominacija za 2014., dve stvari su sasvim jasno - Holivud je imao sjajnu godinu, a Eva Longorija je maleni malo devojka. Uzimajući podijum pored 6-noga-4-inčni Ansel Elgort, Longorija izgledala svaki ugrizao 5-noga-čak i lepotu koja je ona.

8. Tila Tekuila

Slika: FaiesVision / VENN

Jedan od najsitnijih zvezda svih njih, TV ličnost Tila Tekuila - koji je postao mama ove godine, čestitam! - jedva može videti preko volana na 4 noge 11 inča.

9. Kristina Riči

Slika: Alberto Rejes / VENN

Kristina Riči - koji je zaradio naš večni Fandom za njen voljeni ulogama u kultnim klasike Kasper, Mermaidsand Addams za porodice voli da se našali: "Ja sam 5-noga-1 prva stvar ujutru," dodao je pedalj njenom 5- stopala i visine.

Shakira Adorabli uči svog sina da čita (VIDEO)

10. Shakira

Slika: DJDM / VENN

Shakira može biti kratak, ali ona sigurno zna kako da radi sve 4 noge 11 inča. Kolumbijska zvezda, na slici gore s ljubavlju Gerard Pikue, priznaje, "Moje kolege i me zvali Enana, što znači patuljak, jer sam uvek bio najmanji jedna u mom razredu."

11. Nikol "Snooki" Polizzi

Slika Ivan Dimitrov / VENN

Džersi Shorestar Nikol "Snooki" Polizzi nije samo kratko - ona ​​zapravo mogla biti najkraća dama na našoj listi. "Ja sam 4 metra 9, možda sa puf 4 stopala 11", ona toldInside izdanje.

12. Kristin Chenoveth

Slika: Alberto Rejes / VENN

Mogao Kristin Chenoveth biti više nije divno? Uvek da se vidi sa vedrije strane, večno energičan zvezda obuhvata njen niskog rasta, govoreći: "Nekada sam želim da budem visok, a onda sam pomislio," Da sam ja visoki, onda bi ljudi rekli da sam lepa, a ne sladak. " A onda sam shvatio postoje i gore stvari od koje se zove sladak. "

13. Kourtnei Kardashian

Slika: Danijel Taner / VENN

Samo zato što je najstariji ne znači da je ona najviša. U stvari, jezik Kourtnei - najstariji Kardašan sestra - mere u na samo 5 metra, dok je Kim dolazi na 5 metara 2 inča i Khloe na impresivnim 5 stopa 10 inča visok.

14. AnnaSophia Robb

Slika Ivan Dimitrov / VENN

Gorgeous Keri Diariesstarlet AnnaSophia Robb ne bi pretenzije o njenoj visini. U intervjuu za Teen Vogue, ona našalio se njene petite statusa da je ona bila "5 metara ništa."

15. Lil 'Kim

Slika: venn

Gde Lil 'Kim ide, kontroverza ima tendenciju da prate - i reper je visina nije izuzetak. Iako je tvrdi da ona stoji na hladnom 5 metra, ona je skoro uvek procenjuje na 4 noge 11 inča.

Lil 'Kim napada Nicki Minaj na remiks Bijonse je "Flavless"

load...

Slične vesti


Post Zabava

Nick viall je premijera Bachelor ostavila neke bitne trenutke

Post Zabava

Dečja drama između Justina Biebera i nedelje je tako stvarna

Post Zabava

Liev schreiber otvara se o njegovom odvajanju od Naomi Vatts

Post Zabava

Mandi moore brani upotrebu N-Vord-a na ovo smo mi

Post Zabava

Dvaine Johnson živi svoj najbolji život kada mu je jedini nadimak tata

Post Zabava

Taraji P. Henson zvanično je van tržišta

Post Zabava

Ovo nije vežba: Beionce možda ima tajni nalog za snapchat

Post Zabava

Sve što smo mogli naći na internetu o Jinger Duggarovom venčanju

Post Zabava

Rian seacrest, evergreen tv host, uživa u živo sa Kelli ripa

Post Zabava

Izgled dana venčanja Kelsea ballerini je suviše elegantan da ne vidi sebe

Post Zabava

R. Keli će preduzeti akciju zbog tvrdnji da seksualno zlostavlja žene

Post Zabava

Majka Zahara jolie-pitt je molila Angelinu Džoli za novi aranžman