Tailor svift i Joe alvin pokazali su neki PDA tokom vikenda | RS.burnbrightlove.com

Tailor svift i Joe alvin pokazali su neki PDA tokom vikenda

Tailor svift i Joe alvin pokazali su neki PDA tokom vikenda

Ažuriran 11. Decembra, 2017, u podne PT: U slučaju da niste primetili, Tejlor Svift pokušava nešto zaista novo. Ona je sek britanski glumac Joe Alvin otprilike minut, ali oni su potpuno čuvaju svoju romansu u tajnosti. Nikada mi videli zajedno. Ona ne daje intervjue o svom ljubavnom životu i ni on ne. Alvin ne bi se uhvatila u "I [Heart] TS" rezervoara vrhu.

U stvari, ako nije bilo Svift je Love Song-teške novog albuma, ugled, njen odnos bi i dalje bilo nagađanje. Mi ćemo da idemo napred i kažu da su to potvrdili sa svim svojim sappi pesama o Alvin, ipak.

A sada, konačno, meseci nakon što su počeli da izlazimo, Svift i Alvin su konačno pokazali najmanji malo dokaza o njihovom odnosu: Držali su ruke.

load...

King Of Mi Heart! Tejlor Svift net Džo Alvin, svoj namorado Ontem (8) na Njujork! pic.tvitter.com/9AM8UKSdNVV

- portal Tejlor Svift (@ptailorsviftbr) 9. Decembar, 2017

Paparaci uhvatili par pokazuje najmanju malo fizičke contactvhile ostavljajući iheartradio Jingle Ball Z100 u Njujorku na Medison Skver Gardenu u Njujorku u petak.

Da, znamo. Nije mnogo na PDA skali, ali ipak. To je nešto, što u odnosu na straight up ništa smo izmiče Svift u poslednje vreme predstavlja veliki napredak.

Da li je ovo početak Alvin doba za Svift? Ćemo početi da ih vidimo svuda zajedno a la Tom Hiddleston? Samo će vreme pokazati, ali mi i dalje ćemo da se kladi na br.

Po prvi put od januara, photogs uhvatio sada neuhvatljivu zabavljač na kameru dok je posetila svoju majku, Andrea Svift, u Nešvilu preko Majčin dan vikenda.

Tejlor Svift Dodaje feministički moć Njenom U toku seksualnog zlostavljanja Case

Dok je samo po sebi pokazalo se da velika vijest u T. Svizzle svetu, još otkrovenje je vinuo Svift u naslovima. The Scoop? Ona je ponovo na sceni upoznavanja zahvaljujući svom trenutnom spajanja sa britanski glumac Joe Alvin.

load...

Prema TheSun, koji je bio prvi prijavi uparivanje, Svift je vide svoju Brit dečka na slifor nekoliko meseci i "ošamućen" sa 26-godišnjom zvezda u usponu u.

Izvori rekli sajt da je par je teško pokušava da zadrži svoju pupi romansu u tajnosti, kako bi se izbegao Hiddlesvift stilu medijski cirkus. Da biste to uradili, Svift je navodno ide inkognito dok je u Londonu noseći marame i kape za sebe prikrije.

Međutim, izvor navodno blizak paru tvrdi da je Svift je predstojeća o svom novom romanse sa porodicom i prijateljima.

Sada Tailor Svift Napisao Nešto o Ed Sheeran

"Ovo nije novi par ili tajna veza - jedini ljudi ovo je tajna da je medijska zbog svih nas, Tejlor i najbliži prijatelji Joe i njihove porodice, bili svesni da su bili zajedno već nekoliko meseci i imaju poznaju duže vreme ", rekao je izvor.

U stvari, Sunreports da Svift je zapravo iznajmljivanje kuću u severnom Londonu da je omogućilo da provede što je moguće više vremena sa svojim novim čovekom.

Dakle, ko je Joe Alvin?

Njegove dve (i zaista samo) filmske uloge su bile u Ang Lee je 2016 filma Billi Linn Long Rezultat na poluvremenu Valkin koji je igrao glavnu ulogu i 2017 je smisao kraj. Prema IMDb, on je najavljeno da se pojavi u Favouriteopposite Emma Stone, Rachel Veisz i Nicholas HOULT sledeće godine.

Harri Stiles je definitivno NotTalking O Tailor Svift na njegovom novom albumu

I mada je njegov spisak uloga je trenutno kratak, on je već nazvan "Holivud je sledeća velika stvar" od The Hollivood Reporter.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Blake živahno i Rajan Rejnolds zvanično imaju najskuplju porodicu ikada

Post Zabava

Freddie prinze Jr. postao je emotivan u vezi sa stari prijatelj Paul Valker

Post Zabava

13 najvećih Oskara kontroverzi tokom godina

Post Zabava

Dvts je konačno potvrdio sve takmičare za sezonu 25

Post Zabava

Ričard Simons zahvaljuje LAPD-u što je imao leđa

Post Zabava

Lin-manuel Miranda nokti kako mislimo na Hillari Clinton - u rapu, naravno

Post Zabava

Rosie odonnell predlaže da se borilačko pravo koristi za zaustavljanje trumpovog inauguracije

Post Zabava

Glavni predikt postavljen je prednji i centar u novoj igri za prestolove sezone 7

Post Zabava

U redu, muzički video jedan trenutak nije prvi put da su zaboravili misli

Post Zabava

Nema potrebe za Google kim kardashian sek trakom br. 2 - ne postoji

Post Zabava

Brad vatrogasac je zauvek napustio preživjelog

Post Zabava

Drev Scott i Linda phan otkrivaju uslove za svoje italijansko venčanje