To je zvanično: jednom je neko vreme uništilo Bela i ljutilo za dobro | RS.burnbrightlove.com

To je zvanično: jednom je neko vreme uništilo Bela i ljutilo za dobro

To je zvanično: jednom je neko vreme uništilo Bela i ljutilo za dobro

Hvala, Once Upon a Time, za uzimanje jednog od najboljih parova u seriji i oduzme im trajno. Rumbelle je uništio dobro, a ovde se nada nikada ne dobiju svoj sretan kraj. Kao bolno kao što je to napisati, to je istina.

OUAT je sneg i Šarmantna suoče sa svojom najbrutalnije Heartbreaking prokletstvo još

Na osnovu večerašnje epizode, nema povratka na ono što je nekada bio između ova dva. Kako su oba ventilatora i Le mogu da zaboravim kako strašno Rumple postao? On sada je sebi dosadan zlatnu manžetne, koji je sklopljene oko Belle zgloba.

load...

U osnovi, to je lisice koja zabranjuje Belle iz ga ikada pobjegnu, štiteći svoje dete iz njegovog strašnog oca ili pobeći od Storibrooke i Rumpleu jednom i za svagda. On sada može držati na oku Belle zato što je loša devojčica, a ne radi kako on kaže. Očigledno je da poslednja izjava je teška bez sarkazma, ali to je otprilike kako je sada sa ovom dvojicom.

Stvarno? On će zauvek biti Mračni, zar ne? Da, Rumple je uvek bio kontrolu, ali on to uzima na potpuno novi nivo. Osim toga, "kontroliše zver", koji je rumple je postao ponavlja priča koja treba da završi ovde i sada. Mi shvatamo. On je, navodno, bori i / ili prihvatanje svoju unutrašnju zver, u zavisnosti od toga šta se trenutno dešava u njegovom životu. Zver je ko je on, a možda ko će biti zauvek. A da ne pominjemo da će se verovatno učiniti sve što je potrebno kako bi se osiguralo da dobije ono što želi do dana kada umre.

To je nesrećna da je to što je postao Rumpleu jer je vreme da se promeni - i to ne samo za sebe, već za Belle i njihovog sina. Stalno ide unazad nego unapred, a ne likovi bi trebalo da raste? Žao mi je, Rumple, ali to ne čini da je to slučaj za vas. Govoreći o ne raste, kontrolu koju ima sa ovim novim zlatnim manžetne na Belle zgloba je rumple način da uglavnom ućutka Belle glas, želi, potrebe, nezavisnost i slobodnu volju.

Kao rumple priče, koja je nizbrdo otišao, to je priča Le postaje? Da, ona je i dalje veoma govori njen um i bori njena najbolja protiv čoveka koji ju je navodno voli, ali sve snage se nalazi u rukama rumple i to je frustrirajuće. Daj Belle nazad moć, OUAT! To je krajnje vreme da ona stoji prednje i centar u njenom pričom kao osnaživanje figure, a ne žena koja se kontroliše čovek - ponovo. Dosadno je, arhaično i zamorno. Ona zaista zaslužuje mnogo bolje od ovoga.

load...

OUAT je zlo kraljica i Rumple napraviti jedan fantastično đavolski duo

Govoreći o zaslužuje bolje nego što se rešavaju u sezoni 6, to je loša šta se dešava sa Rumbelle. Njegovi postupci nisu romantični. Da li bi trebalo da nesvijest nad ovim Rumpleu i biti kao, "To je samo ko je, to je u redu"? Apsolutno ne. Njegova kontrola nije nesvijest-dostojan, i nikada neće biti. Očigledno, fanovi slažu.

Ja ne znam gde #rumbellevent ali ja sam tako tužno gledati brod umrem ovako. Definitivno uradio sa #OnceUponATime

- RumbelleCentric (@ Kigirl1408) Novembar 14, 2016

Čak i ako #rumbellecan otkriju svoju ljubav ne mogu da gledam pored sve što je ovde desilo. #OnceUponATimehas crushed mi lil srce: /

- RumbelleCentric (@ Kigirl1408) Novembar 14, 2016

Osećam se jako loše za sve ljubitelje od Rumbelle. #U davna vremena

- CaptainSvan (@ CaptainSvan_3) Novembar 14, 2016

Kada se koristi za brod Rumbelle ali Rumple je potpuni dupe sada! #U davna vremena

- Once Upon A Time (@ouat_vifi) Novembar 14, 2016

Rumple samo postaje sve gore i gore. Ako imaju Le mu oprosti opet posle svega ovoga, možda ću morati da napusti šou. #U davna vremena

- Džejmi (@shippergarbage) Novembar 14, 2016

Jasno, kad OUATreturns u dve nedelje, Rumple će biti jednako strašno kao što je do sada bio ove sezone, a svi dokaza je u promo.

U ovom trenutku, nema štednje Rumbelle. To je nesrećna da je doslo do ovoga, ali to su kartice koje su se bavile. Češće nego ne, Rumple se nekako "otkupi" se u Belle očima (ali verovatno ne u očima fanova) i oni će dobiti svoj srećan kraj.

Iako nade Hajde da to ne dogodi. Kako neko može želeti Le da bude sa Rumpleu, ko je stvarno užasno, kontroliše zver? Ne postoji ništa što može da uradi da se iskupi dovoljno mnogi gledaoci da ponovo podrži Rumbelle. Šta OUATcan uraditi je da dam Belle vrati bar neki (ako ne i svi) kontrole koja emisija je unforunateli postavljen sve u rukama rumple je, sve dok dozvoljavajući joj i njeno dete da živi bezbrižno, srećan život bez Rumpleu od njihove strane.

Opet, hvala, OUAT, za kopiranje Rumbelle na komade i uzrokuju navijače da ih mrzim kao par. Da, to nije način Shipping radi. Evo u nadi Snegovalež i kapetan Labud ne dobijaju potpuno uništen, takođe.

Once Upon a Timereturns za dve nedelje u nedelju, Nov. 27 na 8 / 7c na ABC.

OUAT je Kuka i Ema zaista treba da prestanu da se međusobno laže

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Ben Higgins još uvek ne pakuje torbe za Bachelor u raj

Post Zabava

Kati Perri otvorila je o svojoj seksualnosti na Gala večeri

Post Zabava

Roditeljske razvodnice Robin Brovn se zagrevaju

Post Zabava

Razgovor sa Alecom Baldvinom se dešava (u realnom vremenu)

Post Zabava

Barak Obama je nekada bio usamljenik koji nije imao pojma ko je bio

Post Zabava

Caitlin Jenner je najnoviji celeb koji razmišlja o političkoj karijeri

Post Zabava

Lionel Richie kaže šta stvarno misli o njegovoj ćerki i scotu

Post Zabava

Carrie Fisher osvaja prvu Grammiju posthumno

Post Zabava

Ali fedotovski govori protiv lošeg ponašanja bachelora dame

Post Zabava

Opšta bolnica daje Oskarima sapunsku operaciju

Post Zabava

Oprah vinfrei pokazuje epizode koje sada prave više nego ikada

Post Zabava

13 najvećih Oskara kontroverzi tokom godina