To nije samo flip ili flop koji čini Christine el moussa prilično kul | RS.burnbrightlove.com

To nije samo flip ili flop koji čini Christine el moussa prilično kul

To nije samo flip ili flop koji čini Christine el moussa prilično kul

Flip ili Flopstar Kristina El Musa slomio srca navijača Hgtv svuda kada je i sada bivši Tarek objavio svoju odluku da splitin decembra. Nakon gledanja da rade zajedno i svedoci njihove slatka mala porodica raste tokom više od šest sezona, lojalni El Moussa sledbenici bili neka vrsta devastirana da nauče da Flip gledanja ili Flopvould nikad neće biti isti.

Razvod za bilo koga - celeb ili ne - je gruba, ali izgleda Kristina da rukovanje situaciju sa milosti. Evo nekih stvari koje treba da znate o stvarnosti zvezde kao ona počinje novo poglavlje u svom životu.

1. Ona nije previše ponosan da pitam za pomoć

load...

Imao sam zadovoljstvo da večerao sa @timstoreiofficial večeras. Velike stvari u prodavnici za nas sve haljina od @dressthepopulation od @nordstrom

Nije tajna da El Musa razvod je bio malo neuredan, a Kristina je odluku da dovede u trećem licu da joj pomogne kroz podele u obliku other života coachTim Storei. Spratnost je radio sa Robert Dovnei Jr., Kanie Vest i Čarlija Šina - tako da verovatno nije jeftin. Čini se kao da bi mogao biti vredan svakog centa, iako, jer Kristina je postavljanje Instagram slike od sebe i Tarek srećno ko-roditeljstvo.

5 razloga da se uzbuđuješ Za Hgtv je novo ShovMi Flippin 'Friends

2. Ona je tako ne ovde za svoju mamu-posrami

HGTV zvezde su bili Super pod mikroskopom u poslednje vreme (samo pitajte Fiker Upper čip i Joanna Gaines), a to znači da su brutalne društvenih medija komentari su brzo i jako dolazi. Kristina izgleda da pusti neki komentaru odvaliti leđima, ali kada Instagrammers početak ispitivanja svoje roditeljske veštine, bolje vjerujem da će se boriti za sebe.

load...

Takav je bio slučaj nedavno kada je poslali pic svoje dece i nešto friendsplaiing u blizini njenog bazena, i sledbenike napao.

"OMG 1. To je unos plaža, ako je pao u njoj je samo metar visoka, da li bi bilo u redu 2. Nije mu prvi put u ili oko bazena, ali hvala na 'zabrinutost' aka presude 3. I što je najvažnije ja sam tamo i mogu biti sa njim u 3 sekunde SMH na ovo.... !!!! " ona je uzvratio.

3. Ona ima osveta tela igru na bravi

To nekako izgleda kao Christina i Tarek su ga bori se da osvoji titulu na najtoplijem El Moussaon Instagram - i, izvini nije mi žao, Kristina je potpuno osvajanje.

4. Ona je prvobitno agent

Kristina je agent za nekretnine u Kaliforniji kada je upoznala Tarek. Pored njihove TV emisiji, par poseduje El Moussa Group.

5. Ima drugi talenat da se osloni

Sada kada je Tarek se razvodi od i Flip ili Flopis dunzo, Kristina će trebati sporednu svirku da bi dovođenje u gotovini. Srećom, ona ima još jednu talenat: Ona je baš jogi! U stvari, Kristina je već objavio video snimak pod nazivom Prenatalna Snaga Iogaduring njen drugi trudnoće.

6. Ona je otvorio o svom plodnosti borbi

Heartbreak udario kada Kristina pokušali da osmisle svoje drugo dete. Nakon tretmana raka štitne Tarekova vodio par pokušati in vitro, njihov prvi pokušaj nije uspeo, a njihova druga rezultiralo pobačaja.

"Oni su rekli da ako idete kroz zračenje, koje Tarek morao, onda ne bi trebalo da zatrudnite iz tog sperme od šest meseci do godinu dana. Dakle, odmah smo uradili sperma bankingand [pokušao] IVF", rekla je ona Ljudi. "Morao sam da bude super stroga. Morao sam da uradim jednu punu nedelju dana u krevetu. Za 13 nedelja posle toga, ja ne mogu da idem u šetnju i nije mogao podići ništa više od galona mleka. Planirali smo tokom božićne pauze tako da nije radio. Uradili smo sve što smo mogli da se uverite ovo radili. "

7. Ona je već može imati novog dečka

Mastilo jedva da je imao vremena da se osuše na tabloide izveštavanja njenu podelu od Tarek kada glasine počeli da lete Kristina već imala novog dečka: Gari Anderson, izvođača radova koji je uradio neki posao na dvorištu para. Međutim, bilo je i nedavni izveštaji koji Kristina je već učinjeno sa Andersonand prešao na druge muškarce, a ipak ostali izveštaji da izgleda sve od momaka ona je upadljivim na "vrućim datuma" sa smo samo prijatelji.

Zvuči malo skandalozno dok ne čujete da je Tarek mogu ili ne mogu da se zabavlja bivšeg dadilju ovog para, Alissa Logan.

8. Nije napustiti Flip ili flop

Uprkos razvoda vesti zemljane razorna, Kristina je bio glumac i završio snimanje nove epizode ​​Flip ili FlopSeason 7 - ali to je verovatno zavese za emisiju. To sigurno ne izgleda kao Sezona 8 će biti u kartama.

9. Njena kuća Reno je vrlo lično

Kada Kristina Tarek renoviran svoju porodičnu kuću, koja nije bila ni flip, niti neuspeh, koje su uništili dvije spavaće sobe i na njihovo mesto stvorio jednu veliku domaću teretanu. Nejasno je šta će se desiti sa njihovim san teretanu kada se naselili njihov razvod.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Gotova Khal drogo se vraća iz mrtvih, samo na drugoj emisiji

Post Zabava

Josh duggar je služio i vuče na sud

Post Zabava

Sneak pogledajte fotografije za epizodu sledeće nedelje su ovde

Post Zabava

Tank od ajkula rukuje na najbolje mesto da pronađe ideje božićnih poklona

Post Zabava

Kate Middleton je bio kraljevski disciplinar na venčanju na pipi

Post Zabava

Rian sutter se sjeća u strašnom detektovanju trista suttera

Post Zabava

Kupovina za nekoga ko je superheroj-opsjednut? pokrivamo te

Post Zabava

7 stvari koje treba znati o greti Gervig

Post Zabava

Maksim Čmerkovski stavlja sve glasovne glasine da se odmorijo jednim slatkim pismom

Post Zabava

Postoje glasine o tome da Kristen zvono i Dak Shepard nisu dovoljno

Post Zabava

Mariah carei je sve o povratničkom dečku, pa se ona sama odnela

Post Zabava

DVTS komentari tom bergeron-a o Vitnei Carsonu podižu obrve