Chad Michael murrai grede sa ponosom pričaju o svojoj novorođenčadi | RS.burnbrightlove.com

Chad Michael murrai grede sa ponosom pričaju o svojoj novorođenčadi

Chad Michael murrai grede sa ponosom pričaju o svojoj novorođenčadi

Vreme je da se kroz proslave šampanjac zato što ne tako tajna simpatija od "00s, Čad Majkl Marej, sada je otac dvoje dece.

Chad Michael Murrai | će biti tata?

Marej je pozdravio daughtervith suprugom, glumcem Sarah Roemer, kasno u ponedeljak uveče. Marej posted neodoljiva fotografiju svog Instagramin sitne sate ponedeljak ujutro, gde je otvorio sa ponosom i radošću u najnoviji dodatak svojoj porodici.

load...

Ne brinite djevojčicu možete držati dok se čvrsto koliko želite onoliko dugo koliko želite, već sam tvoj i nikad neću dozvoliti goI've sada dve neverovatne žene u mom životu. Moj sin i ja smo dva srećnika. @rooeemer

Marej captioned fotografiju svog novorođenog ćerke držeći prst, "Ne brini djevojčicu možete držati dok se čvrsto koliko želite onoliko dugo koliko želite, ja sam već tvoja i nikad neću pustiti. I ve sada dva neverovatne žene u mom životu. Moj sin i ja smo dva srećnika. " Ja ne znam šta je slađi. Marej i njegova ćerka deljenje dragoceni trenutak ili natpis ga prate.

Čad Majkl Marej, Kenzie Dalton Kraj 7-Iear Engagement

Par ima tek treba da objavi ime svog novorođenog ćerke, iako smo malo verovatno da uskoro naučiti njeno ime. Oba Marej i Remer su ostali prilično mama na temu njihove dece, odlučili da sačuva privatnost dece nego izložiti ih neverovatno javnom svetu njihovi roditelji žive. Još nismo, navijači i široj javnosti, moraju da nauče ime Marej i Roemer je mladi sin, koji će se 2. Juna ove.

Ona je uvek svetli. Izvinite me, jer moram da kažem, mislim da si baš lepo i mi se na taj poseban način. Više od prijatelja, više od brata. Neki mogu da koriste Lover definicije. Ali za mene ti si OHHHH mnogo više. Da bi ME- Moja žena, moj prijatelj, Me Amore. Nije Valentina ali kome je potreban razlog da objavi svoju ljubav. #EveridaiIsLove #Famili #babibump #VifeAvards #MamaAvards @rooeemer

load...

U petak, Marej pojavio na Live vith Kelli i razgovarali o životu kao otac dvoje dece: "Sada samo uzimam na 100 odsto odgovornosti Dečak je, a ona je [Remer] vodeći računa o ćerke u ovom trenutku. To je najbolja stvar na svetu. "

Marej, čini se, oduvek voleo očinstvo. Kada je govorio da Entertainment Tonightin juna 2016, on je otkrio da postane otac je promenio lifefor bolje. "Za mene, to je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila mi. Imajući decu je igra šaržer, i mislim da uvek hoda okolo sa mentalitetom koji želite da se uverite da su ponosni i želite da zastupa ih dobro i samo biti veliki vođa, "Marej primetio. Sa takvim stavom, apsolutno nema sumnje u mom umu da je Marej je osigurao svoju najbolju ulogu do sada: Doting tatom.

Rejčel Bilson Is (nadamo se) Nashville je novo pevačica - svi spremni?

Čestitke su definitivno kako za porodice Marej-Roemer.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Bella hadid pokazuje bradavice piercinga u potpuno vidljivoj haljini (fotografije)

Post Zabava

Razmislite dvaput da biste mrzili na vrhu glavne kuharice Lakshmi - Richard blais ima leđa

Post Zabava

[spojler] umro je na mrtvoj srednjoj sezoni, a rat je na putu

Post Zabava

Ejmi Šumer se oseća zaista dobro zbog sebe, jer dobro savetuje

Post Zabava

Nick viall iz bachelor-a možda ima neke uznemirenosti u fantaziji

Post Zabava

Evo ko će umreti na 7-oj sezoni igre

Post Zabava

Praksa reciklaže Ričarda simmons: šta sve to može značiti

Post Zabava

9 stvari koje treba znati o armijevom čekiću, heroju koji je preuzeo Holivud

Post Zabava

Reese s lupom hilariousli naziva sajam nečega za najgori posao u Photoshopu ikada

Post Zabava

Čip i Joanna dobijaju priču o tome zašto ostavljaju gornju fikseru

Post Zabava

Jaime kralj čuje tvoje tijelo, i to boli

Post Zabava

9 puta će smith biti najviše devedesetih ikada