Christina el moussa ne pokušava kriptično reći da su fanovi flip ili flop završeni | RS.burnbrightlove.com

Christina el moussa ne pokušava kriptično reći da su fanovi flip ili flop završeni

Christina el moussa ne pokušava kriptično reći da su fanovi flip ili flop završeni

Update, februar 21, 8:30 pm CB: Tokom pojavljivanja u utorak Good Morning America, Kristina El Musa osnovi rekao Flip ili Flopfans da smiri dođavola skliznu dole emisija ne ide nigde.

"Iskreno, uprkos svemu, ja radim stvarno, stvarno, stvarno dobro", rekao je Kristina. "Tarek i sam upoznao pre 10 godina na poslu i otišao kroz tržišnu sudara. Prošli smo kroz [Tarekova] rak, sterilitet. Sada ćemo kroz vrlo javnog razvoda, ali, uprkos svemu, naš primarni fokus će uvek biti naš deca. Nastavljamo da radimo zajedno, a ima mnogo lažnih priča i puno hipe, ali na kraju smo samo normalne, lepe ljude koji samo žele da budu najbolji roditelji i saradnici koji možemo biti. "

load...

Ona je dodala da je Tarek nema planova da se zaustavi zajednički rad na emisiji i da sve te glasine o tome kako je super-neprijateljsko okruženje jer koliko oni mrze jedni druge su zaista daleko od istine.

"[Mi] snimljen zajedno tri, četiri dana nedeljno i. Imamo veliku ekipu. Imamo toliko zabavno na snimanju, i radujemo se nastavku emisiju", rekla je ona. "To je naša normalna. Takođe pokrenuli seminara kompaniju zajedno, uspeh Put, i svakih pet nedelja idemo u Vegas zajedno. [Mi] se provesti, a mi ćemo uvek raditi zajedno."

Original priča:

Kristina El Musa možda potcenio koliko ludo flip ili Flopfans mogu dobiti o emisiji (ili možda ona samo voli da kači se sa njima, a ako je to slučaj, mogu zapravo se svidja), jer je Instagram poruka koja zaista bio prilično bezazleno poslala ih sve u bijesnom tizzy ove nedelje.

Konačno, Fotografije Christina El Moussa i njen dečko Gari Anderson

Post u pitanju bila samo jedna grupa snimak El Moussa visi sa Flip ili flop posade zajedno sa porukom Zahvaljujući njima za sav njihov trud na seriji.

load...

Nikad nisam sreo grupu od više pozitivnih, zabavan voli, smešno. Oko neverovatnih momaka. Snimala 7 sezone od #FlipOrFlop je veoma lako zbog njih. Ja svakog od vas. @hgtv

"Nikada nisam sreo grupu od više pozitivnih, zabavan voli, smešno. Širom neverovatnih momaka snima 7 sezone od #FlipOrFlop je povjetarac zbog njih.. Ja [srce] svakog od vas," ona napisao. Aaaa, to je slatko poruka.

Kristina El MoussaReportedliVerballi napali od Tarek onFlip ili FlopSet

Tekst, iako je bio možda nije najbolji izbor El Moussa je. Nekako ne zvuči kao da je opraštam od posade u emisiji, a tako mnogo njenih sledbenika ga je uzeo. Complete, sveupijajuće panika, jer svet bez Flip ili Flopis a ne svetu svaka od tih ljudi žele da žive u.

Ali, dok je El Moussa je sledbenici su joj puniti komentar odeljak sa plakanjem emodžija, oni su nestali pravi smisao ovog posta: Ona je uskoro biti-bivši muž senčenju je uvek živi sranje od nje Tarek El Musa.

Pročitajte post ponovo. Pogledajte taj deo gde ona kaže da je snimao sedam sezone bio je povetarac? SEDAM? Flip ili FlopSeason 8 samo premijerno, Fam. Sezona 8. Šta ona zapravo govori ovde je da je predstava je sve zabavno i jednostavno do sada, a razvod je sve upropastio. Dobrodošli ste za to kvalitetno delu detektivskog rada.

Kristina El Musa biti dobar prema Tarek On Air jer ima krajnji cilj

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Rhonjova Teresa giudice dokumentuje njenu i njenu ćerku Božu bez Džoa

Post Zabava

Brendan Dassei, ubica, ne napušta zatvor

Post Zabava

12 poklona koje su prihvatljive da daju Dvaine Johnsonu na njegov rođendan

Post Zabava

Kamen bi mogao da pobegne za posao Donalda Trump

Post Zabava

Svi najzgodniji gifovi Dvaine Johnson za vaše zadovoljstvo

Post Zabava

Nova prikolica je ovde i čak i ako ste to gledali, propustili ste stvari

Post Zabava

Sculli k-files je previše dobar za muldera

Post Zabava

Gledajte sve video snimke #vhatsmisnack Chrisa Pratta zbog ium-a

Post Zabava

Simon Covell daje zdravstveno ažuriranje nakon što je prešao u bolnicu

Post Zabava

13 najsmešnijih vikend update momenta u istoriji SNL-a

Post Zabava

Ima toliko dokaza koji ukazuju na to da je Anvar Hadid novi GF prelepa starija glumica

Post Zabava

Koren Adamovog levina na glasu je vredno čekanja