Veoma subjektivna analiza i rangiranje finalne priče svakog devojčica | RS.burnbrightlove.com

Veoma subjektivna analiza i rangiranje finalne priče svakog devojčica

Veoma subjektivna analiza i rangiranje finalne priče svakog devojčica

Pomaljajućih finale Girlshas me je sa puno emocija. Uglavnom označeno gola koja je zapravo kraj i ja više ne mogu koristiti opravdanje, "Pa, ako Hana Horvat mogu, ja mogu isto", ali i zato što volim ove žene na komade. Rastanak je sranje, tako da me kriviti ako želim da zadrži ovim likovima što je duže moguće?

Pa, kako bi to sreća imati, ja (dobro, svi mi Girlsvievers, zaista) već rekao zbogom toni jezgra Girlscast. Kada vest je ranije ove nedelje da su Jessa i Shoshanna neće vratiti za finale serije, ja sam bio nimalo zadovoljan. To ne može biti kraj vremena sa njima. Ne, to je prerano. Onda je došao dva puta uzdahom je da su ljudi girls- Adama, Rai i Ilije - takođe je završio svoju storilinesand neće vratiti za finale bilo.

load...

GirlsIs (Skoro) Preko ali ovi citati će živeti

Dakle, šta je devojka veze sa svim ovim uzdržana osećanja o kraju zaista velike televizijske serije? Ja ću, u skladu sa svojim pravim osećanjima o raznim krajevima, pokazuju koliko zadovoljavajuci svaki Girlscharacter je Ending zaista bio. Radi se o dobiti vrlo realna ovde gore.

7. Rej

Slika: Giphi

Uvek si znao Rej je trebalo da bude u redu. Ubedljivo najviše odraslih likova iz Dan 1, Rej je bio kafe radnik (i onda vlasnik preduzeća) sa: Seinfeld-bazirani marke curmudgeonliness što ga je činilo čudno drag. On je imao jaku moralni kompas (setite kada je kratko vodio lokalne politike?) I dobro srce. Na svoj način, on je uvek pokušavao da budeš dobar, pogledajte dobro u ljudima, a nije se plašio da bi njegovi prijatelji posao ako oni izašli iz ruku. Slatko, divno Rej.

Sve u svemu, Rai kraj bio siguran, predvidljiv i malo "onako". Nemojte me pogrešno shvatiti. Ja sam legalno srećan našao ljubav i da je sa nekim nismo očekivali (Shoshanna bivšeg šefa, Abigail, koga igra SNL je Aidi Briant). Ali iskreno, da li bi očekivao Rej da notbe OK kada se sve rečeno i učinjeno? Ne dolazi u obzir.

6. Shoshanna

Slika: Giphi

Na sličan način, Shoshanna završio tamo gde je ona želela da bude. Od Season 1 do sada, Shoshanna je bio jedna osoba na Girlsvho je želeo da se fer količinu normalnosti. Možda smo bili skloni da zadirkuju je zato što osnovna na početku (njena ljubav Sek i Citiand roze je samo puno da se bavi), ali sada, da instinkt za "osnovni" je transformisan u nešto stvarno i ispunjavanju za Shoshanna.

load...

Možda je upoznala svog verenika na način koji se nastavlja u tom "osnovni" obrascu (ona ga je upoznala na posipa Cupcakes ATM), ali je srećno verena za njega. Ona radi na svojoj karijeri; Ona je izbor prijatelje, kako kaže, "tašne i lepe ličnosti." Nije iznenađenje Shoshanna će se završiti balansiranje život srećan domaćinstva sa profesionalnom životu je uvek želela, ali to ne znači da nije potpuno slatko.

5. Ilija

Slika: Giphi

Ilija je uvek bio vruć nered, ali je naš vruće nered. Naš egocentrični, ambiciozan, napaljena, briga vruće nered. Nisam rangiranje Iliju iznad Shoshanna i Rej jer mislim da je odjednom pretvara u više simpatičan lica; Ja sam ga svrstava iznad njih, jer mislim da je za vreme izgledalo je kao Ilija neće biti u redu na bukvalno bilo koji način, a onda odjednom sve se zajedno.

Ilijin putovanje na Girlshas bio prljav jedan, ali je konačna sezona donela je tačku da pokaže da čak i kada Ilija je bio sranje čovek, imao je dovoljno samosvesti da pokuša da se iskupi za svoje postupke. On je na putu da postane velika Brodvej zvezda u Belci ne umeju da skaču, tako da ne očekujem ego na uskoro opuštanja. On može ili ne može da ostane u ljubavnoj vezi sa problematičnim političaru Dill Harcourt. On može vratiti svojim starim navikama. Ali sada, gde smo ostavili Iliju, znamo da je on znatno bolje, više tolerisati čovek nego što je bio na početku i da su njegovi snovi konačno ostvaruju. Mislim, to je prilicno fantastično.

Lena Dunham nije u raspoloženju da biti snishodljiv o svom novom telu

4. Marni

Slika: Giphi

Marni će večno biti najviše frustrira lik on Girls, po mom mišljenju. Ona nije stvarno loš čovek, ali je mi je dala više navrata da je prezirem zbog njenog sebičnosti ili samoljubivosti nego mi je stalo da dok gledate TV emisiju. Jedini razlog Marni je ovako daleko gore je lista, jer tek treba da je vidim u finalu, tako da ona može sama otkupi, i ona nekako nije najgora osoba ikada jer je cela final smirivao.

Marni je izgubio mnogo u finalnoj sezoni Girls. Izgubila Rai, drugi dobar momak je datirano koji bi mogao da joj dali ono što ona želi (ne možemo zaboraviti Charlie) ako ona nije ga nemilosrdno koristi. Izgubila Desi, njen kolega iz benda i bivšeg muža, kada je napravio svoj zloupotreba supstanci i oporavak o njoj. Ona je izgubila neke od njenih prijatelja na Shoshanna je zaruka (Porota je još uvek na Hannah) kada Shoshanna pozvao je podneo ostavku na grupi.

Ali Marni je potrebno da se skine nekoliko klinove kako bi naučili da treba da stoji na sopstvenim nogama. Ako je jedan od glavnih tačaka o Girlsis da odrastanje je teško stvar, to je Marni je teška-ljubav sezone. Odrasla je i prestao da bude ko-zavisne od drugih, nadajući se da će joj dati osećaj identiteta i svrhe. Bilo je zadovoljstvo kao pakao da vidim kako imati tu vrstu obračuna sa sobom. Ko zna da li će ostati, mada? Ona je poslednji put viđen delio njenu karticu u grupi momaka i plešu sa svima njima zavodljivo. Ona može da se vrati u svoje stare načine uskoro.

3. Adame

Slika: Giphi

Adam je tkana je Tangled Veb na Girlsover u godini. Dok je morao da se pomiri sa činjenicom da može da bude potpuno usrano ljudsko biće, on je takođe pokazalo da je on zapravo može pojaviti za nekoga kada zagusti. Njegov odnos sa Hanom dokazali. Možda su tek počeo kao Hana Hook-up, ali je postao pravi dečko koji je podržao Hanu preko nekih ozbiljnih mentalnih zdravstvenih problema. Humanizovanju ovog Girlshunk je dovoljan razlog da ga zaraditi prvo mesto.

Ali Adamova Girlsending je zadovoljavajuća jer smo ga poslednji put videli, da je samo hteo da uradi pravu stvar. Sada, to je sve Adame Izgleda da zanima. On je želeo da pomogne Hana podigne svoju bebu. On je želeo da bude siguran da izvinio zbog načina na koji ju je tretirana. Čak i kada je postalo jasno da je iskra otišao iz njegovog odnosa prema Hannah, on je pokušao da je sve u redu napraviti. Vraćajući se JESSA je tamo gde treba da bude odmah, a to je zadovoljstvo.

Za šta vredi, ja se složiti da je malo sumnjiv da će Adam verzija radi pravu stvar da se raskine sa JESSA i podići bebu koju je imao nikakvu biološku ili emotivnu vezu, ali slušaj, ja ću favorizuju plemenitost toga nad shittiness svega toga. Plus, stvarno volim Adama.

2. Jessa

Slika: Giphi

Razgovarajte o velikim preokreta! Rastanak na JESSA u "Goodbie Tour" je bilo divno. Nakon konačnog sezoni osećanja kao da nikada ne bi pomiriti sa jednim od svojih najstarijih prijatelja, Jessa bio u stanju da zaista izvinim za ono što bi uradila Hannah. Kao Hana priznao, obojica su rekli i radili stvari koje su pogrešno, a oni nikada neće biti u stanju da zaista dobiti zbog onoga što se desilo između njih kada je u pitanju Adama. Ali su na putu.

Jessa je takođe imao jednu od najvećih dešavanja u njenom karakteru tokom finalne sezoni Girls. Uprkos više ne ide u školu da pomogne ispuniti san o savetovanje drugih, ona je sada prepoznavanje svoje destruktivne obrasce ponašanja. Jessa je pokušaja da se napravi pravi i monogamnog ići od toga sa Adamom. Izrada mir sa Hanom je šlag na vrhu finale jessa je. Kao i svi ostali devojke, Jessa neće biti potpuno i savršeno dobro ili srećni od sada pa nadalje, ali vidi ona zaista raste i pomiriti sa svima u finale Sezona je tako divno.

1. Hana

Slika: Giphi

Ali moramo da vidimo kako će sve ispasti na Hannah, ali mogu da vam obećam odmah da joj je kraj će biti najviše zadovoljavanje svih njih. U delu, to je zato što Girlshas je pre svega o Hannah; da ne daju protagonista naše priče neku verziju zadovoljavajući ili okova kraj (nije obavezno Happi) može se očekivati.

U pretposlednjem epizodu, to je zapravo oblikovanja do izgledati kao Hannah možda neće dobiti ono što želi, ali ona će dobiti sve što joj je potrebno. Ona je srećna i spremna da postane majka. Ona će biti nastave u okruženju univerziteta, što je okruženje što smo videli je stvarno prihvate kada je otišla u Ajovi. Njena karijera pisanje nije lansirati u nešto znatne, i iako ona ne oseća da je to istina, ja bih rekla da je njen trag na Nev Iork.

Kao Girlsvinds dole, Hana se ne samo donose odluke za sebe ili izbegavajući izbor odraslih za izbor koji će učiniti da se oseća dobro u ovom trenutku. Ona gleda unapred i planiranje. Ona je spremna za neočekivano. Na taj način, njen završetak će biti najviše zadovoljstvo svih.

Evo šta smo naučili iz prve tri epizode ​​GirlsSeason 6

Sve u svemu, još uvek nisam spreman da se oprostim, ali pozdrava pod ovim okolnostima je fer kompromis.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Kako da pobegne sa zvezdom ubistva otkriva da je silovana

Post Zabava

Nova TV emisija Kerija Vashtona neće biti ništa poput skandala

Post Zabava

Malija Obama otkriva da život izvan bijele kuće nije toliko privatan

Post Zabava

Na rođendanskoj proslavi Dženifer Aniston došlo je do ponovnog druženja

Post Zabava

Marilin Manson glupira Trumpom u novom videu, ali i nije fan Klintona

Post Zabava

Jennifer Aniston i Justin Therouk su imali glavne probleme u braku

Post Zabava

[spojler] upravo je glasao od preživelih, i ne znam šta da radim sa svojim životom

Post Zabava

Djevojčica Dženifer garner je aplauzirala za Ia znati, Biti tata

Post Zabava

BFF-ovi Dženifer Aniston dobili su se zajedno i potvrdili ko je najbolji prijatelj

Post Zabava

Ovaj seks i gradska glumica bi se mogla pokrenuti za guvernera Njujorka

Post Zabava

Zašto je zemlja muzika osvetljena za Brad Paislei?

Post Zabava

Carrie Fisher osvaja prvu Grammiju posthumno