10 biljnih suplemenata koji bi mogli da se nose sa tvojim tabletama za kontrolu rađanja | RS.burnbrightlove.com

10 biljnih suplemenata koji bi mogli da se nose sa tvojim tabletama za kontrolu rađanja

10 biljnih suplemenata koji bi mogli da se nose sa tvojim tabletama za kontrolu rađanja

Kao seksualno aktivne žene koja je bila na kontroli rađanja, jer je ona bila 17, ja sam ga napravio moj posao da znam šta se stvari mogu potencijalno da inhibira moje kontracepciju. Neke stvari jednostavno ne idu zajedno; ali dok antidepresivi i antibiotici su široko poznati negativno interakciju sa BC, bio sam šokiran saznanjem da neki biljni dodaci i nered sa integritetom kontrole rađanja.

Melatonin

Prirodni hormon luči epifiza u mozgu melatonin podstiče san. Neki ljudi koji iskuse probleme pada ili ostane u snu može odlučiti da se sintetički melatonin u pilula ili gumeni formi, ali to može da ometa planiranja porodice. Oralni kontraceptivi povećava prirodnu količinu melatonina tela čini, tako da kada se kombinuje sa sintetičkim melatonina, efikasnost kontrole rađanja mogu potencijalno biti ugrožena zbog previše proizvodnju melatonina.

load...

Zašto 2017 može biti godina muške kontrole rađanja

Kantarion

To je prirodni biljka poznata za otklanjanje poremećaja raspoloženja, kao što su umerene depresije, ali je nedavno ušla u centar pažnje zbog svog manipulacije kontrole rađanja. Jer oralni kontraceptivi i kantarion su oba apsorbuje kroz iste enzima putu se nalazi u jetri, SJV smanjuje količinu pilule koja je apsorbovan stoga snižavanje njegovu efikasnost.

Soja

Mnogi okrenuti soje kao holistički tretman za policističnih jajnika, a hormonskog poremećaja koji izaziva jajnici za povećanje i razvoj ciste. To je zato što soja se sastoji od jedinjenja - tzv fitoestrogena - koji simuliraju ulogu estrogena. Zvuči dobro, osim da je pad imitiraju estrogen je da zamenjuje prirodnu proizvodnju estrogena. To može dovesti do neplodnosti, rak dojke i smanjeni libido.

Sladić

Preduzeti da pomogne mnoštvo pitanja digestivnog sistema, kao što su gorušica, čireva, upale i infekcije, prirodno sladić ima mnogo korisnih upotrebu. Ali žene o kontroli rađanja treba biti oprezan svojih nedostataka, odnosno da su jedinjenja u Sladić koren poremetiti seksualnih hormona productionin jajnika i može da izazove trudnoću.

load...

Mi smo jedan korak bliže dobijanje kontraceptivnih pilula vithout a prescription

Crvena detelina

Crvena detelina ima veliki repertoar bolesti može da ublaži, uključujući PMS, respiratornih problema, rak, osteoporoza, visok nivo holesterola i više. Međutim, i ona sadrži fitoestrogene, koji deluju protiv prirodnog reproduktivnom ciklusu i stoga mogu null željeni efekat kontraceptivnih pilula.

Dong Kuai

To je poznato kao "ženskog ginseng" i kaže se da odlično za tretiranje PMS, grčeve, pa čak i neredovnih menstruacija. Kao drugi dodaci uključeni u ovaj spisak, Dong Kuai ima estrogena nalik efekte na telo, čineći da se preraditi prirodni Estrous ciklus.

Divlji jam

Iako divlji jam je najavila kao stimulator plodnosti i "lek" za žalbe, kao što su suvoća vagine, PMS i menstrualni grčevi, došlo je do nedavno istraživanje dešavanja koja smatraju korišćenje Vild Iam dodataka nesigurnih da se mešaju sa oralnih kontraceptiva. Iako nije dokazano, smatra se da divlji jam negativno može da utiče na kontrolu rađanja, čineći to neefikasan, jer sadrži previše visok nivo progesterona.

Dijetska vlakna

Slipperi elm, guar guma, psillium, zob i pšenične mekinje, laneno seme ulje - sve su to uobičajeni vrste dijetetskih vlakana koje utiču na apsorpciju OCP. Ova vlakna izazivaju pilula da se vari brže, ometa svojom prirodnom ciklusu apsorpcije. Kada je manje od pilule se apsorbuje, njegova efikasnost je značajno utiče.

Black snakeroot

Emmenagogues su ulja koja pokreću krv Flovin karlice i materice i mogu da stimulišu period žene. Budući black snakeroot (takođe poznat kao crni Cohosh) sadrži visoku potencije emmenagogues, uzimajući ovaj dodatak može uticati plodnost i menstruaciju. Ako nije pravilno prati, mešanje kontrolu rađanja i snakeroot može izazvati neželjenu trudnoću.

5 (Više!) Koristi za kontrolu rađanja koji nemaju nikakve veze sa seksom

Vitek

Poznat po svojoj češće nadimke, chasteberri i bibera monaha, Vitek se takođe koriste žene za lečenje simptoma PMS-a. Vitek - voće found on Chaste drveću - modulira nivoe sprečavanjem oslobađanja hormona folikule stimuliše. Kada se kombinuje sa oralnim kontraceptivnim sredstvima, ona takođe može moduliraju sintetičke hormone, što utiče na efikasnost pilule.

Stephanie Osmanski

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Kako TV oblikuje način na koji gledamo periode

Post Zdravlje

Vendi Davis o svom epskom filibusteru i da li će se kandidovati za predsednika

Post Zdravlje

Moja perspektiva o zdravlju se promenila nakon što sam izgubila moju majku

Post Zdravlje

Završio sam da dozvolim da moja prazna materica diktira moje samopoštovanje

Post Zdravlje

Evo šta biste trebali znati o ženama i kosi lica

Post Zdravlje

Orgazmi su mučni za mene - i nisam sam

Post Zdravlje

Šta je transfuzija od dvoje do dvoje?

Post Zdravlje

Iznenađenje - hormoni perioda ne preplavljuju vaš mozak

Post Zdravlje

Šta je dobrotvorna arhitektura i da li zapravo radi?

Post Zdravlje

Finola hughes generalne bolnice želi da znate o ovom retkom raku krvi

Post Zdravlje

Problem sa veganskim blogerima koji uče žene kako da zaustave svoje periode

Post Zdravlje

40 godina brige za druge mi je pomoglo da se oporam od kome