10 vežbanja konopca jer je zabavno kardio i dalje | RS.burnbrightlove.com

10 vežbanja konopca jer je zabavno kardio i dalje

10 vežbanja konopca jer je zabavno kardio i dalje

Zapamtite dobri stari dani kada si mogao pogoditi igralište za mali Double Dutch sa svojim prijateljima? Ti bi smejati, pevati nekoliko rime o tome kako je Pepeljuga odeven u žuto, onda bi vratiti unutra osećaju veseo i pomalo iscrpljen. Vežba nikada nije bila toliko zabavno.

Iako možda nećete imati pristup mnoštvu drugova iz razreda da vam pomogne da zamahu i pevaju kroz težak vežbanja rutinu, možete canstill zgrabite skok konopac za manje od $ 20 i organizujete svoj trening.

Neće 'biti lako. Skakanje konopac je težak posao, gori samo o onoliko kalorija malo kao trčanja. Ali je Isa veliki trening, a to može biti neverovatno zabavno. Počnite tako što savladavanje osnovnih dva-stopala hop i osnovnu jog, a zatim probajte više izazovne vežbe navedene u nastavku.

load...

Osnovni potezi

Dva metra Hop Stand sa skupljenim nogama, kolenima i kukovima blago savijena sa skok konopac postavljen iza svoje noge dok držite ručku u svakoj ruci. Sving konopac za sobom, tako da rotira iznad glave i ispred vašeg tela. Hop u vazduh - ne morate skočiti visoko - kao što je konopac približava noge, to prolazi ispod tebe. Nastaviti svinging konopac, skakanje jednom sa svakom koraku.

Jog: Start na istom osnovnom položaju sa skupljenim nogama, kolenima i kukovima blago savijena, a skok konopac iza noge. Kao što sving konopac za sobom i preko glave, podignite desnu nogu kao da počinje da se osveži, a kao konopac obrtima ispred sebe i bliži levu nogu, hop ga u vazduh, prebacivanje stopala položaj tako da desna noga dodiruje dole čim se konopac prolazi ispod njega i svoje levo stopalo platforme u vazduh. Sa svakog poteza konopca, da ćete nastaviti sa ovim trim akciju, prebacivanje što noga u kontaktu sa tlom.

load...

Slike Becci Burkhart / SheKnovs

10-minutni skok uže kolo

Posle zagrevanja, obavljati svaku vežbu za 30 sekundi, nakon čega sledi 30 sekundi odmora. Ponovite spoju tri puta za 30 minuta vežbanja.

Ako obavlja samo 30 sekundi svake vežbe počne da se oseća lako, povećati vreme rada i smanjite vreme odmora da se vežbanje teže. Tako, na primer, možete povećati vreme rada za 45 sekundi, a smanjuje svoju vreme odmora na 15 sekundi. Svaki krug još traje samo 10 minuta, ali sa povećanom interval periode i smanjen perioda odmora, izazov povećava suštinski.

Počnimo:

Peta slavina je sličan osnovnom jog, ali umesto trčanje u mestu i podizanje jednu nogu sa svakom prelazu konopca, vi kick svaki nogu ispred sebe, tapping svoju petu na zemlju pre prebacivanja noge. Konopac bi trebalo da prođe pod nogama kada su oba stopala u vazduhu kao što prebacite stopala pozicije, ljuljanje iznad glave kao vaš prednji peta slavine tlo.

Počnite sa osnovnim hopom, pretvarajući konopac u obe noge dok hop u vazduh, ali sa svakim prelazu konopca, okrenite kukove i noge na jednoj strani, a zatim drugi, pa noge, kolena i kukova uglom od vaš Midline svaki put kada dodirne tlo.

Probajte ovu zabavu, celog tela Slackline trening

Počnite sa skupljenim nogama, i kao što zavrti konopac ispod obe noge, hop noge širok bočno, sletanje sa nogama raširenih kao da rade Jumping Jacks. Sa sledećim spina konopca, ponesite noge nazad do centra, na kraju prelazak desnu nogu ispred levo pre nego što dodirnete dole sa noge prekrštene. Nastavite sa ovim van kros-out-krst akciju, naizmenično prednju nogu na svakom krstu tako da sledeći put kada pređe noge, a levo stopalo prelazi preko desnog stopala.

To je baš kao što zvuči: Noge obavljaju kontinuirano delovanje šišanjem sa svakim okretanjem skok konopca. Počnite sa skupljenim nogama, i kao što zavrti konopac pod nogama po prvi put, skok noge gore, a scissor ih tako desnu nogu zemlju ispred vašeg tela i vaše leve strane zemlje stopala iza. Na sledećem skoka, naizmenično svoju nogu poziciju, šišanjem ih tako svoje ostavio zemlju nogu ispred vašeg tela i desnu nogu zemlju iza.

Ovo je jedna od izazova Jump Rope vežbi da ovladaju, ali kada je dole, to je zabavno. Ti ćeš izvršiti dva metra skok u celom pokretu, održavajući stabilan skakanje tempo.

Počnite sa sporijim nego što je uobičajeno skakanja tempom da udje u stos vežbe za ruke. Kada ste obavlja stalni skok, vi ćete dodati CrissCross. Kao konopac okreće pod nogama, a zatim preko glave, da ćete preći ruke ispred svog tela, tako su ruke prešao sledeći put kada preskoči konopac. Zatim, čim skok preko konopca sa rukama prelazio, brzo ćete Uncross ruke, povratak u normalan položaj ruke za narednu hop. Nastaviti akciju ukrštaju tako da tvoje ruke su u drugačijem položaju svaki put kada obrišete konopac.

Zaostale skokovi su neprijatno u početku, ali sam pokret je vrlo jednostavna. To je isto dva metra Hop ste već savladali. Izazov dolazi sa pravca užeta spina. Umesto da počinjemo sa konopcem iza noge i to vrti iza sebe, a zatim preko glave tako da prolazi ispod noge počinju na pete, vi ćete početi sa konopcem ispred noge, pretvarajući konopac u suprotnom smeru tako da rotira prvi put pred vama, a zatim preko glave, na kraju prolazi ispod noge sa početkom u petu. Zato što ne možete da vidite konopac kako se približava noge, to je teže savladati ispravan tajming. Da biste dobili naviknu na to, uspori tempo, i skok nešto viši u vazduhu sa svakim hopom. Kao što naviknuće u pokretu, postaćeš brže i efikasnije.

Jack noge su u osnovi samo skakanje priključke izvode sa skokom konopcem. Počnite sa skupljenim nogama, i kao što vrti konopac, skok obe noge u vazduh, šireći ih široka kao konopac prolazi ispod noge, tako da slete u bočnom podeljenom stav. Odmah ih odskočite u vazduh, izvlačeći ih u centar pa sledeći put kada dodirnete dole, oni pozicionirani zajedno.

Fun Jumping Jack varijacije

Jedna noga hmelja su potpuno isti kao i dva nogu hmelja, ali oni obavljaju na jednom nogu. To zahteva dodatnu ravnotežu i koordinaciju (kao ozbiljnu snagu tele), tako da pre nego skakanje za punu 30 sekundi intervala na jednoj nozi, pokušajte pet hmelja na jednoj nozi, zatim pet skokova na drugoj nozi, prebacivanje noge svaki pet hmelja za vreme trajanja intervala.

Budite posebno oprezni o zaštiti kolena kada radite jedan nogu hmelja. Držite hmelj nisko kao možete, a zemljište lagano loptu vašeg stopala sa kolena i kukova blago savijenim. Držite koleno u skladu sa prstima.

Bočne hmelja može da izgleda jednostavno, ali oni su zapravo prilično teško. Pokret je jasan dovoljno - da samo obavlja dve noge skok tokom vežbe - ali izazov dolazi sa dodatnom visine zahteva od svakog skoka da izvrši bočni pokret.

Počnite sa skupljenim nogama i kanapa iza vas. Kao što zavrtite konopac i hop u vazduhu, skok noge koliko na desnoj strani kao možete udobno, čuvajući torzo relativno fiksirana u prostoru tako da je pokret je fokusiran na donjeg dela tela. Čim su kugle noge touch dole, ponovo hop u vazduh, i skok noge koliko sa leve strane kao možete udobno. Nastavite sa ovim bočni skakanja zahtev za vreme trajanja vežbe.

Butt udaraca će se osećati kao pomalo ohladi posle rade bočne hmelja. Počnite sa osnovnim trčanje, ali svaki put kada podignete jednu nogu od zemlje, savijte koleno, a kick nogu unazad kao da pokušava da podstakne svoju guzicu. Alternativna metara sa svake spina konopca.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

10 savjeta za vraćanje vašeg digestivnog zdravlja na pravi put

Post Zdravlje

Ovako anatomija siva utiče na naš stav o medicinskoj negi

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da znate o poremećajima ishrane i srcem

Post Zdravlje

Zaustavite sve i preuzmite zdravstvene podkaste ovih žena

Post Zdravlje

5 hrana koju treba da jedete tokom vašeg perioda (da smiriš besnog čudovišta unutra)

Post Zdravlje

Koje stvaraju grudi?

Post Zdravlje

Zašto imaš vruće bljesak prije menopauze

Post Zdravlje

Ja sam nesrećan u svom tijelu, tako da imam operaciju hujšanja

Post Zdravlje

Proslavljanje nečijih samoubistava je jednostavno pogrešno - bez obzira šta su uradili

Post Zdravlje

Može li se kultovi stvarno osnažiti za žene?

Post Zdravlje

Zašto je usvajanje embriona bila najbolja opcija za ovu porodicu

Post Zdravlje

7 žena se upoznaju sa strašnim delovima svakodnevnog života sa ADHD