10-minutni trening za koji apsolutno imate vremena | RS.burnbrightlove.com

10-minutni trening za koji apsolutno imate vremena

10-minutni trening za koji apsolutno imate vremena

Izrada vrše prioritet - bez obzira na to koliko ste zauzeti - je bitan deo zdravog načina života. Ali, ako smatraju da klase 60-minute ili proširena putovanja u teretani jednostavno ne uklapaju u vaš raspored, ne brini. To je zvanično vreme da se otarasi pristup na sve ili ništa u fitness - 10-minutne vežbe zaista može napraviti razliku.

Prema istraživanju iz 2013. Bostonskom univerzitetu, dokle god akumulira ukupno 150 minuta vežbanja svake nedelje, nije bitno koliko dugo svaki vaš trening sesija je. Čak i cijeđenje u pet minuta ovde ili 10 minuta tamo, svi ti aktivni minuta sabrati, zajedno sa svojim prednostima u vezi sa zdravstvom, kao što je manje struk i manje holesterola. I kada kombinujete te nalaze sa rastućim telom researchthat ukazuje na kratko, intenzivne napadi obuke može da se stekne iste aerobne koristi kao sesija dugo, stabilnih obuke, u osnovi postaješ dozvolu od ovlašćenja da se (tj vežbe psiholozi kao i ja) da razvije raspored treninga koji radi za vas, čak i ako dolara konvencionalni način razmišljanja.

load...

Dakle, sledeći put kada budete kratko na vreme, ali i dalje želite da se probije znoj, probajte ovaj 10-minutni rutinu sam sastavio za vas. Možete probati u bilo koje vreme, bilo gde, a to je garantovano da se podigne puls dok ciljanje sve glavne grupe mišića. Sve što je potrebno je tajmer, a ako želite da se vežbe snage-obuke teže, možete da uhvatite skup tegova previše.

The Vorkout: Perform svaku vežbu za 45 sekundi nakon čega sledi 15 sekundi odmora. Završite pet vežbe kolo je dva puta bez odmora između rundi.

7 Free Vorkout Aplikacije koje su kao lična trenera

Vrsta vežbe za zagrevanje

Slika: Gabrijela Arellano / SheKnovs

Ništa neobično ovde, vežba isto staro ste radili u osnovnoj školi fizičkog vaspitanja. Uspravi se, skupljenim nogama, ruke na svojim stranama. U jednom pokretu, skok u vis kao što Sving ruke kako bi sa strane, a zatim preko glave dok istovremeno širiti noge široko. Zemljište tiho na vrhovima vaših stopala, a zatim odmah odskočite u vazduh kao što preokrenuti pokrete i dovesti ruke i noge nazad u početni položaj. Nastaviti punih 45 sekundi.

load...

Renegade sklekova

Start u standardnu mega poziciju (poput visoke dasku) ili modifikovan mega položaj sa kolena na podu. Proverite da li vaši dlanovi su direktno ispod ramena, ali malo širi od ramena rastojanju, a da je vaša leđa ravna - dupe nije ukazuje se prema plafonu. Savijte laktove unazad pod uglom od 45 stepeni dok polako spustite grudi prema podu. Neposredno pre nego što vam grudi ne dodirnu dole, pritisnite kroz dlanovima i vratite se u početni položaj. Odavde, prebaci svoju težinu u svojoj levom dlanu i podignite desnu ruku sa zemlje. Proturi svoju desnu lopaticu u pravcu kičmi, savijte lakat i izvući svoj dlan na grudi, stvarno se fokusira na koristeći mišiće leđa da se povuku ruku na gore. Reverse pokret, stavljajući svoju desnu ruku na zemlju, a zatim prebaciti svoju težinu na desnu dlan i ponovite na levoj strani. Kada ste obavili ovu veslanja pokret za obe strane, i dalje ostvarivanje obavljanjem još jedan mega, nakon pune sekvence za 45 sekundi intervala.

Napomena: Da bi vežba veći izazov, obavljaju red sa par tegova. Jednostavno podesite u vašem mega položaju kao i obično, ali stisak kreten sa obe ruke. Kada izvršite red, nacrtajte bučicu, umesto praznih ruku, na grudi.

Skejteri

Slika: Gabrijela Arellano / SheKnovs

Klizači nude brz rafal iz kardio koji istovremeno izaziva snagu i pokretljivost radeći svoje otmičarima i mišiće (unutrašnja i spoljna butina). Stand tall, noge otprilike hip-rastojanju, kolena blago savijena, sa težinom malo pomeren na vrhovima stopala. Hop desnu nogu nekoliko metara od desno, držeći svoju težinu na loptu vašeg stopala sa kolenima kao što sving levu nogu iza desne noge pod uglom. Dodirnite levu nogu lagano do poda (ili ne dirajte dole uopšte), a odmah hop levu nogu nekoliko metara sa leve strane, sletanje sa kolenima i svoju težinu na loptu vašeg stopala kao što Sving Iour desna noga iza levog stopala pod uglom. Nastaviti skakanje napred i nazad bočno punih 45 sekundi, kao da si Speedskater.

Napomena: Ako je skakanje je preveliki izazov ili ne osećate prijatno, smanjuju intenzitet i korak ga umesto skakuće. Ali, kao što pređe jednu nogu iza drugog, savijte oba kolena i dostignete suprotan ruku prema svojoj prednjoj nozi. To će učiniti veći izazov od osnovnog strana-na-strani bočnom korak.

Čučanj na Lunge combo

Slika: Gabrijela Arellano / SheKnovs

Da biste zaista fire do glavne mišiće vašeg donjeg dela tela, ne možete pogriješiti sa skroz Lunge combo. Počnite sa stopalima u širini ramena, prsti prema napred. Držeći torzo uspravno i visok, pritisnite kukove nazad i savijte kolena, spuštanje se u čučanj. Uverite se da na dnu čučnja kolena su usklađeni sa prstima i svojom težinom je u petama. Pritisnite nazad u stojeći položaj.

Kada stoji, prebaci svoju težinu na levu nogu i korak desnu nogu unazad nekoliko metara. Opet, sa torzo ravna i visok, savijte oba kolena i spustite nazad koleno prema zemlji, držeći svoju težinu u vašem prednjem pete. Neposredno pre nego što dotakne koleno dole, pritisnite natrag u stojeći položaj. Ponovite na suprotnoj strani. Kada ste izveli Lunge da obe strane, i dalje ostvarivanje obavljanjem još jedan odred, posle ovog niza za ceo interval.

Kako da pobegne sa Ne Tuširanje nakon treninga

Planinari

Slika: Gabrijela Arellano / SheKnovs

Poslednji vežba u krugu ima rafal od kardio koji takođe pomaže u razvoju jezgra snagu i stabilnost ramena. Start u visokom daskom situaciju na terenu, dlanovi ispod ramena, noge produžen iza sebe. Uverite se da je telo formira pravu liniju od glave do pete sa vašeg osnovnog uskim. Drav jedno koleno ka grudima i zasaditi loptu ovog stopala na zemlju. U tečnom pokretu, skok obe noge u zrak i prebacili svoje pozicije, sletanje "blago" na vrhovima stopala. Odmah hop obe noge natrag u vazduh, opet prebacivanje svoje pozicije. Nastaviti punih 45 sekundi.

Napomena: Ako je skakanje pokret postaje preveliki izazov, jednostavno jedan korak napred, vratiti na visokom položaju daskom, onda alternativne noge, stepping suprotnu nogu napred pre nego što je ponovo vrate.

10 Puno radno telo vežbe koje Tone sve što je u jednom naletu

Ovaj post je deo sponzorisan oglašavanja saradnje.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Antibiotike koje biste želeli da izbegnete tokom trudnoće

Post Zdravlje

Strašna dijagnoza Erin Andreas: šta treba da znate o raku grlića materice

Post Zdravlje

7 pametnih načina da žene ostanu bezbedne ovog leta

Post Zdravlje

Kao osoba sa invaliditetom, pronalazim seksualno osnaživanje

Post Zdravlje

Moj partner je koristio moj undiagnosni bipolarni poremećaj da me gasi

Post Zdravlje

Kako je deficit vitamina d skoro uništio moj život

Post Zdravlje

5 hrana koju treba da jedete tokom vašeg perioda (da smiriš besnog čudovišta unutra)

Post Zdravlje

10 najboljih fitness kanala za IouTube kada nemate vremena za teretanu

Post Zdravlje

8 pokušali i istiniti masažere na koje se ljudi zakunjuju

Post Zdravlje

7 tajni za punije, deblje kose direktno od profesionalca

Post Zdravlje

7 faktora rizika od srčanih bolesti i kako se zaštititi od njih

Post Zdravlje

To se dogodilo ženi koja je zatrudnela tokom trudnoće