3 načina da počnete da budete otvoreni o vašim seksualnim željama | RS.burnbrightlove.com

3 načina da počnete da budete otvoreni o vašim seksualnim željama

3 načina da počnete da budete otvoreni o vašim seksualnim željama

Ako ste seksualno aktivni, velike su šanse da ste imali dobar seks i da ste imali loš seks.

Ali ono što odvaja dva? Kako da znate da li je dobro ili loše? Obično, dobar seks se dešava kada oba partnera dobiju ono što žele, a loš seks se dešava kada ne.

U nekim slučajevima, razlika između dobrog seksa i lošeg seksa je komunikacija. Ako želite da vaš partner da ispuni svoje želje, obično im reći šta te želje. Ali, tražeći ono što želite može biti zastrašujuće, naročito ako spavate sa nekim po prvi put ili ako zaista kao osobe. Da sve svoje voli i ne voli tamo nekoga da sudija može da napusti osećaš veoma ranjiv, pa nije ni čudo da mnogi ljudi radije idu preko volje lošeg ili osrednjeg seksa samo da se izbegne ono što se plaše može biti neprijatno razgovor.

load...

Međutim, ova tendencija da lažem o ili izostavi informacije o tome kako se osećate da je vaš partner ne samo loše za vaš seksualni život, to može biti loše za celo vezu. Često, pitanja u spavaćoj sobi može krvariti u druge aspekte vašeg odnosa.

Zašto vaši hormoni mogu biti ometa seksualne želje

Govoreći o seksu može vam pomoći i vaš partner komunicira na drugom mestu, jer vi već znate da možete verovati i poverenja u tu osobu u najintimniji način.

1. Napišite listu

Jedan od načina da se pristupi razgovor o seksualnim željama je da "želi / ce / ne" liste. Ova lista će srušiti ono što želite da uradite, šta ste spremni da probate i ono što definitivno ne želim da radim. Liste mogu da deluju kao razgovor starter, kao i bezbednom mestu zbirnoj sve svoje želje bez ikakvog spoljnog uticaja ili prekida.

Ona takođe omogućava da radite kroz stvari koje ste mislili o tome možete odlučiti šta zaista želite i šta vam je potrebno da istražite malo više pre nego što donesete odluku. Kada vas dvoje pretura po svojim listama, možete naći stavke koje se preklapaju ili predmete koji će biti izbrisane, jer su u koloni vašeg partnera "neće". Iako Tražim / ce / neće liste često se povezane sa BDSM odnosa, oni su u stvari korisne za bilo koju situaciju u kojoj partneri bore da verbalno komunicira, da li se radi o seksu ili ne.

load...

8 Činjenice o svojoj libida koje će vam pomoći da poboljšate svoj seksualni život

2. Početak mali i jednostavan

Druga tehnika koja može raditi je da se počne sa manjim željama i onda raditi svoj put do. Na primer, ako ste zainteresovani za mazohizma, možda isprobati turu pre nego što pređete na bičevanja ili ropstva. Ova taktika takođe može vam koristiti ako eksperimentisanjem po prvi put, jer će vas sprečiti da uzimajući preplavila i skakanje u nešto što ne mogu biti spreman za još.

3. Neka komunikaciju

Važno je da zapamtite da je razgovor ne prestaje kada sam pokušao nešto, da li je čin bio uspešan ili ne. Čak i ako je iskustvo je bilo dobro za oboje, govori o tome još uvek može biti korisno - posebno ako je ostavila sve preostale osećanja da osećate treba da se raspravlja glasno pred napreduje.

Seks je šansa da se istraži, da se zabave i da se povežu sa svojim partnerom, ali kako bi se uverili da su sve ove stvari dešavaju, morate da komunicirate. To može biti neprijatno, ali šanse su ako imate stvari koje želite da isprobate, vaš partner verovatno ne previše. Tajna dobrog seksa je da nema tajne, a ako se suoči sa svojim strahovima i samo da pitam, možda biti iznenađeni kako jednostavan to je da uradi.

Da možete jesti svoj put ka boljem seksu

Rebecca nipper

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

6 uslovi kože koji izgledaju kao akne, ali nisu

Post Zdravlje

8 razloga da pišete na tuš (i ne brinite o tome)

Post Zdravlje

Dva gojazna roditelja mogu značiti poteškoće pri započinjanju

Post Zdravlje

Kako seksualna trauma čini da dvaput razmišljam o djetetu

Post Zdravlje

30-minutni početnik Zumba rutine možete učiniti kod kuće

Post Zdravlje

Kako joga pomaže u tretiranju mog vaginizma

Post Zdravlje

Uz rak dojke kod 32 godine stavio sam kontrolu nad mojim tijelom

Post Zdravlje

Razgovaranje o depresiji je dobro - ulaganje u mentalno zdravlje je bolje

Post Zdravlje

Šta trebate znati o postpartum OCD

Post Zdravlje

Kako mi je telo prevarilo da mislim da sam prolazio kroz menopauzu

Post Zdravlje

7 jednostavnih rutinskih promena koje vam mogu dati zdraviju kožu

Post Zdravlje

Koje su koristi od đumbira za zdravlje?