3 saveta da ostane detoksidan i zdrav tokom sezone odmora | RS.burnbrightlove.com

3 saveta da ostane detoksidan i zdrav tokom sezone odmora

3 saveta da ostane detoksidan i zdrav tokom sezone odmora

Detoksikacije svoje telo - da je, čišćenje vaše telo svih ekscesa je apsorbuju - je najbolji način da se započne novu godinu. Ovo je ujedno i najbolja stvar kada ste upustio u hrani, pića i svečanoj raspoloženja i nije postavila nikakve granice imaju najbolje vreme sa svojim voljenima.

Postoje mnoge prednosti koje možete proizilaze iz temeljnog detoksikaciju. Oni uključuju oslobađanje hemikalija i toksina koji se akumuliraju u našim telima iz prerađene hrane i gotovih jela, poboljšanje efikasnosti imunog sistema, gubitak težine i postizanje holistički blagostanje.

load...

Postoje mnogi proizvodi tamo da obećavaju kompletnu detoksikaciju na vaš um i telo, i postoji veliki broj sajtova i internet tutorijala nude detoksikacije savet. Ali, nisu svi od njih su poverenja ili pravi.

Treba da razumete jedinstvenu prirodu i zahteve vašeg tela i odrediti šta radi za vas. Zima je posebno vreme da očistimo svoje telo i korak u novu godinu u dobrom zdravlju. I gde bolje da počne od kuhinji? Vaš nutritivni unos i režim vežbanja su dva najvažnija faktora za efikasno detoksikaciju.

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da uživate u srećan i zdrav 2017!

Stai hidratisani

Voda je ključ za boravak svetlo nakon noći zadovoljstva - na primer, dan posle velikog odmora zabavi. To pomaže istjerati toksine iz tela i pomaže vašem digestivni sistem oporavi. Isto tako, zimskim mesecima su posebno važni vreme da ostane hidratisanog. To može učiniti čuda za vašu kožu i opšte zdravlje.

Deluje još bolje kada je prva stvar koju morate ujutru je čaša tople vode sa kriškom svežeg limuna ili limete u njoj - slobodno dodati med previše! Tangi kreč je bogata antioksidantima i da će pomoći da se ubrza proces čišćenja.

load...

Možete da nastavite pijuckaju na infundiranom vode tokom dana i uživajte u mnoštvo prednosti. Vitamin C i kalijum su prisutni u izobilju u limun i limete, koji pomažu telo postići optimalne performanse.

Vitamin C pomaže razbiti toksine u vodi rastvornog formi i ubrzaju njihovu eliminaciju iz organizma. Lemon takođe pomaže poveća proizvodnju enzima u organizmu i sredstva prečišćavanje krvi.

Eat greens

Lisnato zeleno povrće su najbolji izbor da bi vaše telo tona hrane, kao i esencijalnih nutrijenata i minerala. Robustan kelj, senf zelje, repa vrhovima, blitva i spanać led se svi naći u većini tržišta - posebno tokom zimskih meseci. Escarole je još jedan premosti zelena koji može biti izuzetno moćan izvor ishrane tokom zime.

Trendi kelj i ukusa bogat collards koje su izobilju zimi su deo Brassica povrća porodice i da su nutritivne poverhouses, bogate mangan, kalijum, fitohemikalija, vitamine A, C, K i E i mnogo drugih hranljivih materija.

Tamno zelena povrce su među najmoćnije detoksikacije namirnica koje možete jesti. Ove namirnice pomoći da se stvori jaku alkalnu sredinu u organizmu kako bi se smanjio rast loših bakterija i kiselina. Alkalna telo sredina zdrava i sprečava nagomilavanje ćelijskih toksina, uključujući kancerogenih slobodnih radikala.

Hlorofil prisutan u zeleno lisnato povrće povećava snabdevanje kiseonikom ćelija, čime se poboljšava njihovo zdravlje.

Dajte neko svetlo vežbe

Teška vežba kada se osećate naduvan i pun može učiniti više štete nego koristi. Brža šetnja može dati preko potreban trzaj na vaš metabolizam koji je uspavati od preopterećenja masti i šećera iz svečanosti odmor!

Dodatni kalorija koje su na gomili na potrebu da se radi sa ili oni mogu da se akumuliraju u neprikladan ili čak opasnih mesta. Ako je to dan nakon Dana zahvalnosti ili Božić, brza šetnja može da glavni vaš metabolizam da pomogne obradi dodatni unos.

Joga je još jedan sjajan način da bi vaše telo i čišćenja trening. Ona uzima u obzir fizičko i duhovno zdravlje osobe. Joga je odličan način da se smiri i umiri i telo i duh. Zdrav duh je bitan deo sveobuhvatnog detoksikacije - pa uzmite svoju opremu i idemo!

Takođe, proverite da li ste uklonili višak alkohola nagomilavanje iz vašeg tela. Hrana koja sadrži fruktoze će pomoći sagoreti alkohol u telu. Sveže voćne sokove, kokos vode i sok od paradajza će pomoći vašem telu oporavi od mamurluka, a oni su, takođe, obezbediti vitamine i minerale.

Donja granica

Zima je najbolje vreme da se razmaziti. To je doba kada su neki od najzdravijih voća i povrća oko počinju da daju svoj sezonski nastup na tržištima. Pored uživa u sezonskim svečanostima, proverite da li dati svoje telo TLC zaslužuje. Pametan Detok može pomoći da započnete novu godinu na srećnog i zdravog note.

Kim Catlin je šef odnosa sa klijentima na povlačenje lakoćom. Ona je takođe supruga George Catlin, osnivač povlačenju lakoćom i autor opijata povlačenja Vodič za preživljavanje.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

9 stvari koje će svaka žena iz menopauze definitivno imati na ruci

Post Zdravlje

Samo zato što sam agorafobična ne znači da sam introvertan

Post Zdravlje

5 stvari koje sam naučio od profesionalnog uma očistiti

Post Zdravlje

Zaustavite sve i preuzmite zdravstvene podkaste ovih žena

Post Zdravlje

Zašto je siva anatomija moja komforna tv emisija

Post Zdravlje

Ženski lekari štede više života od muškaraca, ali su i dalje plaćeni manje

Post Zdravlje

7 hrišćanskih haka zaista želim da je neko dijelio sa mnom

Post Zdravlje

Ladi gaga prelazi na girotonski trening kako bi se smirio hronični bol mišića

Post Zdravlje

Kako imati vrhunski imunološki sistem može uticati na rizik od prevremenog porođaja

Post Zdravlje

Da li je brojanje kalorija čak važno?

Post Zdravlje

Zašto sam gladan stalno?

Post Zdravlje

3 kompanije koje uključuju rodno inkluzivni menstrualni proizvod