4 porodiljska nesreća za neredima Niko vam ne govori (iako bi neko trebao) | RS.burnbrightlove.com

4 porodiljska nesreća za neredima Niko vam ne govori (iako bi neko trebao)

4 porodiljska nesreća za neredima Niko vam ne govori (iako bi neko trebao)

Nema "savršen" iskustvo kada porođaja. Znao sam da ću u da dostavi sina u avgustu, ali nisam očekivao toliko nebitne nevolje.

Nazovite to tipičan boravak u bolnici, ali nisam očekivao da bude prekinut u svako doba dana i noći - i probudio tokom nekoliko trenutaka kada nisam uhvatio malo sna. Zatim, tu je dojenje tim, koji je došao u moju sobu dva sata nakon rođenja da pregleda sve materijale u svojoj fascikli. Nakon 30 sata brzim tokom porođaja, i konačno mogao da jedem... Ali obrok dostava nije pojavio. Moj bolova nije pojavio na vreme, uprkos svim medicinske sestre insistiraju da će zapamtiti tako da ne nosi od mene ostavlja u postoperativnog bola paklu. Moj plan rođenje je bukvalno nasmejao off i odmarao na prozor kao što sam otežano.

load...

Dnevne laktacije tim u poseti nikada nisu najavili, što znači da sam probudio minuta nakon konačno dobija ostatak koji su sestre insistirao da dobijem. U međuvremenu, tamo je bio moj muž pokušava da pomogne posle operacije... Kao frustrirani i iscrpljeni, kao što sam bio. Nije izgledalo kao da je bolnica imala svoje najbolje interese u srcu. Ako zaista želeo da bude dobro i oporavi, nije mogao da se bolje koordinisane iskustvo?

Šta je to imati teško ju trudnoće

Generalno, sve ove male muke me spreman da razvale iz vrata na dan pet godina kada sam konačno dozvoljeno da odu.

Opet, dok žene ne treba očekivati idealno iskustvo, bez obzira koliko divno dolazak naših malih može biti, postoji nekoliko stvari koje se mogu uraditi u cilju poboljšanja bolnice iskustvo. Na kraju krajeva, bolnice tvrde da se iznad i izvan do prioritet zdravlje pacijenta. Pa zašto ne postoji više koordiniran iskustvo?

load...

"Znamo najbolje"

Niki Savierse, mama Filadelfija sa sedištem u, insistirao da ona nije želeo njen sin obrezani - ali je bio podvrgnut operaciji u svakom slučaju.

"Na dan kada je beba rođena, doktor i medicinska sestra stvarno mi pritisak da ga obrezuju", priseća se Savierse. "Stalno sam govorio da ih ne, ja nisam želeo da obrezan. Ali doktor vratio sledećeg dana i probudio me u 7 časova sa vidu saglasnost u ruci. "

Savierse kaže da je ona bila budna celu noć doji bebu i osećao dezorijentisan. Doktor joj je rekao da bi bilo bolje za bebu, a beba ne bi osetio, jer će dati anesteziju. Doktor uporan, čak i nakon što je odbila.

"Kasnije sam saznao da je doktor dao svoju bebu samo cuclu šećera za bol", priseća se. "Kada su se vratili sina za mene, bio je bled i oči su mu bile crvene. On nije želeo da medicinska sestra. Njegov glas je bio promukao i imao je kilu iz vrištanje. "

Savierse ima produktivni sa svojim frustracijama, spajanje netaknuta Ameriku, grupu koja promoviše izbor porodica tako u tome da li ili ne da se obrezuju dečake.

10 laži o trudnoći čvrsto raskrinkao

"Hajde da to srediti"

Jenifer Gej, majka iz Floride, podseća da bolne kontrakcije posteljicu posle rođenja svoje troje dece.

"Svaki put, medicinsko osoblje delovao kao da preteruje svoj bol i pokušao da masira moj stomak da podstakne posteljicu da izađe. To je bio neizdrživ za mene ", objasnila je ona.

Ona je insistirala da ne sestre diraj, i kaže da se raspravljala sa njom preko masaže.

"Međutim, u sva tri bolnice, ja sam odbio bilo kakve mogućnosti da mi pomogne da se bave bolom i bio je tretiran kao kraljica drame", kaže ona. "Siguran sam da nisam jedina žena tamo čije telo to radi, tako da za buduće mame koje mogu da idu kroz ovo, ne daj sestre guraju na stomaku ako ste strahovite bolove. Neka vaše telo brine o sebi. "

"Odmori se"

Bejli Gaddis, priprema pedagog majka, Doula i porođaj iz Los Anđelesa, rekao je medicinske sestre i lekari su insistirali na ostavljajući otvorena u svako doba njena vrata.

"To je posebno frustrirajuće posle provere u sred noći, jer je obično bio svetao i glasan u hodniku," kaže Gaddis. "Ja bih da izađem iz kreveta dok pokušava da se oporavi i polusnu da zatvori vrata. Jedne noći, morao sam da ustanem pet različitih puta da zatvori vrata. "

Čak i kada je tražio osoblju da zatvori vrata, često zaboravili. Ovo je njen oporavak - a tanak mogućnosti za preko potreban ostatak - teško je reći u najmanju ruku.

Prema 2014 studija, bolnice buke i prekida može biti stresno i za nove majke i osoblja, što može dovesti do sna i negativnih uticaja na zdravlje srca.

Promena priču

Ovo nisu jedine priče žena koje su rekli da je bolnica prioritet njihovu brigu samo da iskuse suprotno. Njihove priče istakli sveprisutni problem koji sam siguran mnoge mame suočavaju - tražite prilagođavanje negu u bolnici koji obećava, a zatim ostaviti sa frustrirajuće iskustvo u vreme kada vaša beba treba najviše brine i da su najugroženiji.

2017 izveštaj u sestara Outlookreports da SAD troši oko 70 $ milijardi dolara godišnje na porodiljskom i novorođenče nege u bolnicama. I 98 odsto žena se porodi u bolnicama.

Uvid u Šta Trudnoća posle pobačaja Like

Šta je potrebno da se promeni? Da li završetku istraživanja vaš post-boravak zaista napraviti razliku? Treba da pišemo pisma preporuke sa detaljima šta izuzetni lekari i medicinske sestre učiniti da prioritet naše brige i preferencije? Da guramo više za nataliteta centrima? Treba bolnice preispitaju svoje radno mesto organizationto možda bolje koordiniraju (ili barem vreme) zaštita pacijenta - ako je to uopšte moguće s obzirom kako premoreni većina medicinske sestre treba da počne sa? Možda cimerka inisn't najbolju alternativu. Ili je ovo još jedan od načina da se zdravstveni sistem neuspeha pacijente?

Moramo da nađemo način da se pozitivne promene tako da porodica može da se oporavi u toku tako važnom trenutku.

Kristen Fischer

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Ali raisman o tome kako ostati zdrav i zdrav tokom praznika

Post Zdravlje

Evo šta se stvarno desi vašem telu kada držite u pitu

Post Zdravlje

Više sportista govori o njihovim periodima - evo zašto je to važno

Post Zdravlje

Ono što treba znati pre nego što stignete do sode u dijeti

Post Zdravlje

Kako razumeti hranljive etikete

Post Zdravlje

Šta je sa vaginalnim pražnjenjem pre i posle mog perioda?

Post Zdravlje

Ladi gaga odvedena u bolnicu u teškim bolovima

Post Zdravlje

Dijagnoze poremećaja u ishrani su namenjene ženama u 40-im i 50-im godinama

Post Zdravlje

Čuvajte se za 5 minuta sa tehnikama meditacije

Post Zdravlje

10-minutni trening za koji apsolutno imate vremena

Post Zdravlje

Zašto je siva anatomija moja komforna tv emisija

Post Zdravlje

Šta su Joni jaja i zašto bi mogli biti opasni?