4 startupa koja su menjači igra za seksualno zdravlje | RS.burnbrightlove.com

4 startupa koja su menjači igra za seksualno zdravlje

4 startupa koja su menjači igra za seksualno zdravlje

Prema sadašnjoj administraciji, reproduktivnog zdravlja je pod pretnjom sve manje dostupna u Americi. Srećom, tehnologija startup se obavezala da premosti jaz u reproduktivnom zdravstvu. CB Insightsreports koji su startup prikupljena preko milijardu dolara u poslednjih nekoliko godina u korist žena zdravstvenu zaštitu. Bez obzira da li se radi o sprečavanju trudnoće i polno prenosivih infekcija ili edukaciji mladih o seksualnom zdravlju, postoji aplikacija za to.

GoPuff

HelloGigglesreports pokretanja goPuff "ima za cilj da pruži apoteke stavke koje su vam potrebne za manje od 30 minuta" u 20 gradova i brojanje, često već 4:30 am

Iako je servis je kreiran da dostavi sve različite vrste apoteka proizvoda, što uključuje i kontrolu rađanja, što stvari kao što su kondomi i Plan B dostupan od svog smartfona čak do kasno u noći kada se većina mesta zatvorena. U stvari, osnivači Službe bili su izuzetno jasan u svojoj nameri da bi seksualno zdravlje dostupne.

load...

"Nadamo se da pružanjem zdravstvene proizvode i seksualna pozitivne proizvode žene treba, žene će osećati osnaženi u svakodnevnom životu znajući da imaju konzistentnu pristup", objasnio je goPuff u saopštenju.

Ova grupa je stvorila Zdravstveni vodič reproduktivnog za žene sa invaliditetom

MiLab kutija

MiLab Bokallovs pacijenti za testiranje na polno prenosivih infekcija u udobnosti svojih domova bez potrebe da zakažete i putovanje u kancelariji fizičkom doktora, Vicereported. Kompleti, koje počinju na $ 79, test za HIV, klamidija, gonoreja i seksualno prenosivih parazitskih Trichomonas. Pored urina, postoje kompleti za testiranje oral, anal i genitalnih uzorke.

Pacijenti će dobiti komplet poštom, koja obezbeđuje detaljna uputstva o tome kako da skrene uzoraka pomoću bris. Ako pacijenti su naredili test na HIV, oni će izvući krv od bockanje svoje vrhovima prstiju. Kada se uzorci su sakupljeni, pacijent će poslati pripejd kovertu (uključen u paket) u laboratoriju za testiranje. Ukoliko su rezultati pozitivni, pacijenti će dobiti poziv od STI savetnika i besplatne konsultacije telemedicine od lokalnog lekara, koji mogu propisati opcije tretmana.

load...

Imaju teškoće Orgasming? Cannabis može pomoći

Planned Parenthood Direktno

Neki stanovnici SAD su u za poslasticom. U poslednjih nekoliko godina, Planned Parenthood filijale pokrenuta aplikacija za pacijente koji borave u Minesoti i Kaliforniji, Vicealso prenosi.

Po uzoru Planned Parenthood Care, online servis za pacijente u Minesoti i Vašingtonu, Planned Parenthood Direktno Californiaoffers kontrole rađanja i STI tretmana. Da biste dobili do godinu dana snabdevanje kontrole rađanja, moraćete da prijave čitanje krvnog pritiska. Za STI tretmana, možete imati svoj recept poslao u apoteku po svom izboru; Ova usluga zahteva naknadu od $ 15 pored prosečne cene vašeg recepta.

Zašto treba da razgovarate sa svojim lezbejske ćerki o nezaštićen seks

Real talk

Novi obrazovni aplikacija za mobilne uređaje zove real razgovor se nada da će naučiti srednjih schoolers o njihovim telima kroz pričanje priča, Smithsonianmagazinereported. Koristi priče iz stvarnog tinejdžera kako bi se podstakao razgovori učenici mogu biti sramota ili stidljivi da pitaju svoje učitelje u školi.

Aplikacija je projekat vodi MiHealthEd Inc., neprofitne koji koristi tehnologiju da transformiše seksualno zdravlje za tinejdžere. Real razgovor će pokrenuti kasnije ove godine u jesen, a od tada je dobila sredstva od američkog Ministarstva zdravlja i Kancelarija za zdravlje adolescenata Human Services '.

Bi Danielle Corcione

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Sindikat Gabrijela otvara se oko skoro 10 pobačaja i mnogo krugova IVF-a

Post Zdravlje

Moja perspektiva o zdravlju se promenila nakon što sam izgubila moju majku

Post Zdravlje

Sada je stvarno dobar trenutak za davanje krvi

Post Zdravlje

5 najboljih cipela za ravne noge

Post Zdravlje

Da li živite u jednom od najnaprednijih gradova u Americi?

Post Zdravlje

Moj nesposoban cervik me prisiljavao na odmor u krevetu - i ponovo procijeniti moj život

Post Zdravlje

Mogu li dobiti zavisnost od mog vibratora?

Post Zdravlje

Zašto je važno da se Tailor svift pojavila na suđenju

Post Zdravlje

Žao mi je, ali se bavljenje vaginalnim pitanjima ne poboljšava sa godinama

Post Zdravlje

Upoznajte proizvod za promjenu perioda zauvek

Post Zdravlje

11 celebi koji se ne plaše da pričaju o svojim vaginama i svu njihovu slavu

Post Zdravlje

Zašto je princ Harri otvaranje o borbi protiv mentalnog zdravlja toliko važno