4 zdravstvene koristi od Biti gola (ozbiljno) | RS.burnbrightlove.com

4 zdravstvene koristi od Biti gola (ozbiljno)

4 zdravstvene koristi od Biti gola (ozbiljno)

Koliko često ste goli? Više od, recimo, vreme koje je potrebno da vas presvuku, tuš ili imate seks? Dali ti se sviđa biti gola, ili da ga izbegavaju koliko možeš?

Ako ste osoba sa grudi i vaginu, verovatno ste dobili ozbiljne pomešane signale o golotinje. S jedne strane, to je viđen kao tabu tema; trebalo bi da prikrije koliko je to moguće, jer ne želite da se pojavi otvoreno seksualne, a sa druge strane, nosi odeću koja pokriva "previše" od vaše telo znači da niste zainteresovani da budu privlačna za muškarce, što je takođe očigledno loše.

load...

Teško je dobiti takvu vrstu dvostrukog govora iz vašeg uma, naročito u kombinaciji sa porukama koje ženska tela su stalno nesavršeni, i ako tvoj smatra izuzetna, trebalo bi da se stidimo toga.

Šta ako ti kažem da nije bilo stvarne zdravstvene prednosti golotinje? (Osim imaju bolji seks, za koju znamo poboljšava opšte zdravstveno stanje u našim životima.) Pa, ispostavilo se da postoje, i oni mogu da mislite o tome kako možete da provedete više vremena odeću-free.

Veliki goli eksperiment: Zašto 7 dana bez odeće je toliko vredi

Goli spavanje može pomoći vašem nesanicu (& više)

Ne morate da imate partnera da uberemo prednosti golom sna, mada - bez obzira da li ste sa nekim, spava gola će verovatno rezultat u boljem snu, jer odeća može ometati prirodnu sposobnost tela da se smiri i postići idealnu temperaturu za spavanje i metabolizam.

To može popraviti raspoloženje

Biti nag može da obezbedi ta neuhvatljiva "nova" osećaj da ne dobiju onoliko često koliko smo stariji prema Sandra Hilton, fizioterapeut u privatnoj praksi u Čikagu.

load...

"Ako je goli čini srećnim i da pronađe način da uživaju u osećaju, to bi moglo dovesti do boljeg slike o sebi", objašnjava ona. "Postoji izvestan osećaj oduševljenja da bude gola koja daje novi podstrek i radi novi, zabavne stvari je svakako zdravstvena korist! "

Ako je gola nije zabavno za vas, ali želite da promenite da počne uključivanje više golotinje u svoj život polako. Britanni Bur, autor na Psich n Sek, predlaže pronalaženje drugima koji su radoznali o istraživanju golotinju i uzajamno pomaganje u postavljanju pitanja i eksperimentisanje sa novim stvarima, kao što je gola u privatnim prostorima gde se osećaju bezbedno.

Burr predlaže gledajući i češće dodiruju nago telo. Drugi ne moraju da te vidim da se računa - to uraditi na svojim uslovima.

To je dobro za vaš imunološki sistem i vaše kože

Nedostatak vitamina DCAN stvarno nered sa vama jer je u direktnoj vezi sa funkcijom imunog sistema. Tako da vaša koža izložena suncu (dok je nosio kremu, naravno), koji povećava nivo vitamina D, predstavlja odličan način za jačanje imuniteta na prehlade i virusa.

Biti nag je takođe dobro za vašu kožu iz razloga koji nisu vitamina D u vezi. Iou Sveat manje kada ste goli, naravno, i da može smanjiti pojavu osipa i epidemija.

Treba da vaše dete te videti golu?

To bi moglo da dojenje lakše

Ukoliko razmišljate o dojenju, možda bi bilo korisno da počnu da se osećaju bolje sa je sada u toplesu. Ispucale bradavice mogu biti deo dojenja iskustva, naročito dok ste da se naviknu na nju, tako da pustite da vam grudi malo vazduha nakon hranjenja može da pomogne da bradavice izleči.

Laktacija konsultant Beki flora savetuje ostavljajući obe strane svog medicinskog braopen dok hrane umesto prikrivanje grudi ne koristite u ovom trenutku. Redovnim izlaganjem svoje grudi u vazduhu, možete smanjiti mogućnost razvoja mastitis, upala dojke koja se dešava kada mlečni kanali se začepljen i može dovesti do infekcije.

Dakle, sledeći put ste u dilemi da li da provedu neko vreme u gole, da probamo - dok ste na sigurnom, privatnom mestu gde se osećate udobno.

Bi Chanel Dubofski

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

10 biljnih suplemenata koji bi mogli da se nose sa tvojim tabletama za kontrolu rađanja

Post Zdravlje

Brooke Burke je četvoro minuta osjetio na opekotine

Post Zdravlje

Šta je terapija za zamjenu hormona i zašto bi žene trebale znati za to?

Post Zdravlje

Upoznajte prvu žensku olimpijsku skakačicu u istoriji

Post Zdravlje

Fran dresher na rak materice i trudna Nanni Cameo

Post Zdravlje

6 savjeta o zdravlju i fitnesu od olimpijskih sportista

Post Zdravlje

Odlične reakcije na dijagnozu karcinoma Julia louis-dreifus ulijevaju

Post Zdravlje

Može li previše šećera tokom trudnoće dati dijete alergijama ili astmu?

Post Zdravlje

Ono što stvarno voli da ima stanje kože u doba instagrama

Post Zdravlje

Kako istraživanje iza hormonske terapije može da propadne žene iz menopauze

Post Zdravlje

Kate Valsh govori šta očekivati u drugoj sezoni od 13 razloga zašto

Post Zdravlje

5 saveta kako biste izbegli infekciju noktiju tokom sledećeg pedikira