5 načina na koje tehnologija menja vaše telo | RS.burnbrightlove.com

5 načina na koje tehnologija menja vaše telo

5 načina na koje tehnologija menja vaše telo

Sa porastom digitalnog doba, nova tehnologija se stalno razvija, a uvek postoji nešto sjajna i novo za nas da se dokopamo. Ali, nakon što je proveo sate pomeranje u jednom Instagram rupu ili uzimanje bezbroj kvizove na šta je vaš duh životinja, da li ste ikada razmišljali o svim negativnim efektima koje tehnologija može imati?

Sa našim raste fizičke aktivnosti i vizuelni prilog našem tehnologije, mi smo svesni mnogih različitih stvari koja se dešava u redu sa našim telima. Ako ne budemo oprezni, mogli bi ostati sa trajnim štetnih bolesti - i mi ne bi ni bio u stanju da tveet o tome. Evo nekih stvari koje treba da obratite pažnju na sledeći put ćete potrošiti vreme dolazi sa savršenim naslovom ili pokušava da pronađe taj jedan humani meme.

load...

Babi got (loša) nazad

Sa nama stalno hunching u našu tehnologiju i fizički uzimajući sve to u, istraživanje je pokazalo da je naš stav je uzimajući uništen. Kad god se oslanjamo preko naše telefone ili tablete, naša glava deluje kao masa koja se održava na oko 60 stepeni - težine od 60 kilograma koja pritiska na vratu i sojeva naše kičme i leđa.

Prema Novi Zeland fizioterapeuta Steve avgusta, da je "grba bake" vidimo kod starijih ljudi je počela da se češće u tinejdžera i mladih odraslih. Posebno na radnom mestu, kao jedan kancelarijski nameštaj kompanija pokazala kroz ilustracije, postoji više kombinacija nehajno zalazi i naslonjena da dodate do loše vesti za naše držanje.

Tech Saveti za ostati zdrav i uštedu novca

Suoče sa činjenicama

Svi znamo da naši telefoni su prljavi - i mislim, reallidirti. Mi se naše telefone svuda kod nas, uključujući i kupatilo. Da li ste znali da je sve to bakterije, prašina i prljavština accumulateand smo je stavili direktno na licu? Bilo da je to za telefonske pozive ili nakon što je prešao iz naših Tvitter prstiju, naši lica se puni sve te grubost i može da izazove ogromne breakouts ili čak ekcem. Ovo je lako popraviti iako. Samo ne zaboravite da očistite svoj telefon svakog dana i koristiti sredstvo za dezinfekciju ruku kada možete!

load...

Tekst kandža

Ne, to nije šala. Tekst Kandža je prava stvar, a verovatno ga osetio. Ikad proveli sate tekstualne poruke ili pomeranje, a vaši prsti i ruke počnu da umrtvi gore ili grč od toga da bude u istom položaju duže vreme? Da, to je ono što tekst kandža je. I što je još gore, posle tolikog napete napetost mišića, koristeći uređaje za duži vremenski period može da iritira sve trenutne uslove koje imate, kao i povredom - upalu tetiva - ili čak bilo podlaktica / ručni bolove. Čak bi moglo da dovede do ozbiljnijih stanja kao što su sindrom karpalnog tunela.

Šta Odmaram se od Tech može učiniti za vas

I spi sa mojim umornim očima.

Dužeg perioda korišćenja tehnologije mogu staviti ozbiljan napor na vida i prouzrokovati glavobolje i suve oči. Previše kontakt sa svetlim ekranima i višak digitalnih slika može da posluži da se izmoriti svoj vid, a to može da smanji tačnost tome. Sa oči stalno fokusiranje i preusmeravanje da se prilagode novim slikama i kontrastne boje se stavi na svakih nekoliko minuta ekranu, da intenzivni digitalni pažnja može da izazove stres na glavu, kao i da ćete početi oseća efekte koje pod pritiskom i stezanje oko čela, zadnji deo glave i vrat - što samo dodaje na sve druge probleme.

Krenemo!

Boravak na vašem telefonu ceo dan vas drži sede, i ne postoji ništa gore nego sedeli i bukvalno ne radi ništa - i ne, pomeranje se ne računa kao fizičku aktivnost. Kod nas ostati nepokretan za duži vremenski period, naša neaktivnost može bukvalno dovesti do gojenja. I ne samo to, nego sa kako ometan dobijemo, naši ciklusi spavanja se utiče, kao i dobijamo manje i manje količine sna. Kada naši ciklusi sna utiče, koji takođe mogu dodati težine, što ga čini mnogo lakše da živi manje-nego-zdravom načinu života.

Kako tehnologija može pomoći da nastave da nas fit i Active

Iako postoji mnogo različitih prednosti u porastu u tehnologiji u poslednjih nekoliko godina, ne možemo zanemariti posledice koje troši višak količine vremena sa tim tehnologije može doneti. Ako naučimo da reguliše naše koristi i dati našim društvenim medijima pauzu, ili čak granice naše količinu vremena na mreži kao što radimo sa ostalim stvarima u našim životima, onda ćemo biti u stanju da se bore protiv svih tih negativa i zaista fokusirati na pozitivi da digitalnih medija ima da ponudi, no Strings Attached.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Zašto mi marimo - žene dele svoje najveće zdravstvene probleme

Post Zdravlje

Mogu li da zavisim od seltzera?

Post Zdravlje

Čelzi Klinton želi svaku mladu ženu u Americi da zna

Post Zdravlje

Razmišljate o seksu bez kondoma? pročitajte ovo prvo

Post Zdravlje

Bojim se da sam prošla svoju hroničnu bolest svojoj djeci

Post Zdravlje

Može li vaginizam komplikovati porođaj?

Post Zdravlje

Zašto je usvajanje embriona bila najbolja opcija za ovu porodicu

Post Zdravlje

5 zdravstvenih mita o čaju, moramo prestati verovati

Post Zdravlje

4 razloga zbog kojih je piling u bazenima loše za vaše zdravlje

Post Zdravlje

Od šokantnog pristupa seksu treba da učimo - da! - pacovi

Post Zdravlje

5 stvari koje sam naučio od profesionalnog uma očistiti

Post Zdravlje

Zašto putovati vijke s stomakom i kako pomoći