7 pametnih načina da žene ostanu bezbedne ovog leta | RS.burnbrightlove.com

7 pametnih načina da žene ostanu bezbedne ovog leta

7 pametnih načina da žene ostanu bezbedne ovog leta

Kao letnje pristupa, mnogi od nas se radujemo putovanja, venčanja, žurke i druženju van. Sve ovo akcija može biti velika stvar, ali takođe predstavlja više mogućnosti za žene da budu ugrožena, da li je to kada smo putovali sami, trčanje u sumrak ili peške kući solo na toploj noći.

Iako je važno da budu svesni svog okruženja i da mudre odluke tokom cele godine, početak leta je idealno vreme da se ponovo se na strategijama za boravak sigurno - i proizvodi, aplikacije i saveti u nastavku će vam pomoći da ti dam i ljudi volite zaštitu i mir.

load...

Nazvati prijatelja

Crvena panika Buttonis besplatna aplikacija SOS poziv koji vam omogućava da pošaljete svoju lokaciju (preko teksta i e-mail) na listu kontakte u hitnim slučajevima, koji se pojavi kroz Google Maps link. Najbolji deo: Potrebno je samo jedan klik, a ne čak ni da se prijavite na svoj telefon - možete ga aktivirati preko vašeg ekrana. Ideal, jer u hitnim slučajevima, koji će imati vremena (ili potreban novac) da otkucam u svoju šifru telefona? Njegova jednostavnost je reklamira kao jednostavan za korištenje čak i za decu, starije osobe ili invalide.

Sigurnosne zone

Kada ste prodali staru laptop ili kofevarka na Craigslist, verovatno želite da se otarasimo što pre. Ako kupac živi lokalno, to može biti primamljivo da se lično upozna nego gubljenje vremena ili novca mailing stavku. Ali, ostavljajući stranca u svojoj kući da ga pokupi nikada nije dobra ideja - pa čak i sastanak na javnom mestu mogu da budu nervno-vracking. Rešenje: Mnoge policijske stanice nude bezbednu razmenu zone, lokacija koja ima za cilj da pruži ljudima sigurnog prostora za razmenu kupljeno na mreži. Oblasti se prate preko kamere u slučaju da se nešto sumnjiv ide dole. Obratite se svom policijsku stanicu da vidimo da li vaš grad - ili obližnja jedan - ima jednu od ovih sigurnih zona.

load...

Samoodbrana kreće svaka žena treba da zna

Clip-on mirna

Revolar ($ 59) je snimak-na uređaju idealna za žene u pokretu u bilo kom okruženju, posebno ako uživate hodanje ili trčanje van redovno ili putovanje na novim mestima često. Ne samo da možete poslati pomoć ako je potrebno, Revolar može da uradi sve od pronađete svoje ključeve će vam pomoći da ispuni svoje dnevne ciljeve korak. Samo preuzmite aplikaciju i uključite detalje o kontaktima koje imate poverenja. Pritiskom na dugme za clip-on, možete upozoriti svoje prijatelje i voljene vašoj GPS lokaciji ako se osećate ranjivo. Želim da izađe iz Sticki Situation (da li je to loše datum ili nešto ozbiljnije)? Diskretno kliknite na uređaj da bi vaš telefon prsten, tako da možete da se izvini ne izazivajući sumnju - sjajan.

Protected izveštavanje

Želim da prijavi incident, ali nisu sigurni kako i da li je to sigurno učiniti? To je ideja Callisto, slobodno tech platformi koristi na nekim univerzitetima. Članovi zajednice mogu da snimaju podatke o događaju i timestamp je poverljivo bez još podnošenja izveštaja vlastima. Oni mogu da odluče da izveštaj kasnije, kada su spremni ili koristite kul funkciju koja obezbeđuje izveštaj prolazi kroz samo ako neko drugi javlja isti počinioca. Želim da donese Callisto u svojoj zajednici? Kliknite ovog Ugovora postane na fakultetu partner ili preporučiti školu.

Sigurnost za studente

POM (od $ 45) je nosivi "bezbrižnost" uređaja koji je savršen za studente, jer može da upozori kampusa sigurnost sa pritiskom na dugme, akcije u realnom vremenu informacije o lokaciji i takođe omogućava da telefoniram preko uređaj.

Silovanje: Lekcije za preživljavanje seksualni napad

Catching ga pred kamerama

Take a break društvenih medija

Gde god kreneš ovog leta, pokušajte da ne eksplozije činjenicu da ste ostavio svoj dom prazan na društvenim medijima. Ako morate da postavite o svojim uzbudljivim putovanjima, učiniti samo na odabranom grupom prijatelja. Nema smisla dozvoliti strancima ili predatora znati da je vaš dom je nezaštićen - ili da biste mogli da Solo putuje.

Ladi GaGa deli detalje o silovanju i oporavak na Hovard Stern

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Kako TV oblikuje način na koji gledamo periode

Post Zdravlje

Čuvajte se za 5 minuta sa tehnikama meditacije

Post Zdravlje

5 proizvoda koji su skuplji za žene (i kako ih možete uštedjeti)

Post Zdravlje

Ako imate ovih simptoma, vreme je da vidite urologa

Post Zdravlje

Da li zaista postoje zdravstvene prednosti za spavanje na belim listovima?

Post Zdravlje

Može li previše šećera tokom trudnoće dati dijete alergijama ili astmu?

Post Zdravlje

Koje stvaraju grudi?

Post Zdravlje

Ovaj model je izgubio nogu zbog sindroma toksičnog šoka

Post Zdravlje

8 brendova koji prave garderobu od veće veličine koju stvarno želite da nosite

Post Zdravlje

Šta je poremećaj gigidaša u štitnoj žlijezdu, hešimotova bolest?

Post Zdravlje

To je zvanično: postoje određene osobine koje privlače ljudi

Post Zdravlje

4 porodiljska nesreća za neredima Niko vam ne govori (iako bi neko trebao)