7 tajni za punije, deblje kose direktno od profesionalca | RS.burnbrightlove.com

7 tajni za punije, deblje kose direktno od profesionalca

7 tajni za punije, deblje kose direktno od profesionalca

Neke žene su rođeni sa prirodno guste, luksuzni kosu - i oni to zauvek. To su žene čija je kosa I Lust posle.

10 načina da Izbegavajte Split Ends kao kuga

Rođen sam u porodici žena koje gube kosu kako stare. Proveo sam sate čišćenje internet načine da razrenivanje kosu izgledaju deblje i punije. Pokušao sam vrh nakon vrha, ni to nije pomoglo - sa izuzetkom jednog retkog dobar dan za kosu, moje brave su ostali stan, mlitavo i inspiracije, a oni sve gore.

load...

Nakon sve vreme sam proveo pokušavajući da ostvari svoj san "veze sa dugim, punim brave, možete samo da zamislite koliko sam uzbuđen je da mogu da ćaskaju sa Allen Ruiz, globalni direktor stilu AVEDA je za Severnu Ameriku, i pitajte ga za nekoliko saveta koji bi stanjivanje kose izgledaju obiman i punu (side note:? Koliko je moj posao). On je stručnjak za uzimanje kosu od stana do fab, i želi da podeli to znanje sa mnom - i svet. Evo njegovi glavni osam tajne i savete za dobijanje telo želite od svog proređenu kosu.

1. Kratki rezovi

Ako vam je kosa stanjivanje, poslednja stvar koju verovatno želite da uradite je da odustane, ali Ruis kaže da bi moglo biti rešenje koje radi.

"Što više dužina imate, to više može da teži dole svoje korene i izazvati kosa da se pojavi stan", kaže Ruis. "Uzimajući svoj prekinuo, možete maksimalno punoću i volumen."

2. Dim i ogledala

Ako ne možete uspeti, glumiti!

"Ako ste stanjivanje kose sa puno loma, ja bih predlažemo da isprobate proširenja da stvore privid da potpunije / deblji kosu", kaže Ruis. "Možete isječak u kosu ekstenzije da odmah prikrije problematična područja."

load...

5 Hair Aplikacije koje su kao Personal stilisti Living in Iour Phone

Izbor 3. Proizvoda

Pažljiv odabir proizvoda može dovesti u kosi da izgleda više obiman, naročito ako se kloni proizvoda koji će izneveriti svoju već razrenivanje kosu.

"Ono što proizvodi i proizvoda forme koristite su ključni", kaže Ruis. "Ako ste proređivanje kose, želite da ostanete daleko od teških i na bazi ulja proizvoda. Izbegavajte teške kreme, voskove, paste i gelove i odlučiti za tonika, sosa i sprejeva."

4. Flip ga i vraćaju nazad

Ruiz kaže da je jednostavna promena u kosi rutina može pomoći da se stvori volumen, koji će pomoći prikriju stanjivanje vaše kose.

"Podigni glavu naglavačke kada udarac za sušenje, tako da stvarno možete fokusirati na dobijanje prevoz u korenu", objašnjava on.

5. Pravo centra

Još jedna lako rutinski Change-Up može da stvori instant volumen - i dati vam novi izgled koji potpuno prikriva svoju Proređivanje kose.

"Ako obično nosite centralnog dela, preporučujem ga menja, prebacite ga na desno ili levo," kaže Ruis. "Ovo je instant fiksni obim i daće vam izgled ima više lift i telo."

6. Rough se

Ako ste proređivanje kose, ignorisati sve one Pinterest savete o sušenje kosu mekom majicu.

"Kada se uradi pranje kose, umesto tapkanjem nežno osuši sa peškirom, preporučujem trljanje kosa suva, što će pomoći grubu do kutikulu ti je kosa i dati vam više teksture / lift," kaže Ruis.

7. Scalp massage

Koža glave masaža je najbolji deo svakog salon imenovanja, a možda čak i podstiču kosu da raste - to je dobitna kombinacija.

"Podsticanje skalpa sa opuštajući skalpa masaža može pomoći ukloniti skalpa gomilanje i stimuliše svoje dlake," kaže Ruis. Koristite svoje prste i omiljenih eteričnih ulja za masažu skalpa u kružnim pokretima za pet minuta.

Kako koristiti lak za kosu bez Inhaling a Tokic Cloud

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Problem sa veganskim blogerima koji uče žene kako da zaustave svoje periode

Post Zdravlje

Ovaj Candi je najbolji izbor zubara za Halloveen

Post Zdravlje

Kako gledati sunčano mrkanje bez trajnog oštećenja vaših očiju

Post Zdravlje

Saša Pieterse otvara se o PCOS-u - šta treba da znate o stanju

Post Zdravlje

Vaše telo ima ugrađenu kupatilu koja oseti povećanje telesne težine

Post Zdravlje

Može li joga pomoći u pitanjima plodnosti?

Post Zdravlje

Seksualno zdravlje u vaših 20, 30, 40, 50 i više

Post Zdravlje

9 savjeta koji će vaš sledeći pokret biti još bolji i prijatniji

Post Zdravlje

Ženski lekari štede više života od muškaraca, ali su i dalje plaćeni manje

Post Zdravlje

6 načina korišćenja handsfree vibratora

Post Zdravlje

Zašto je Maria Bello rekla da je završena sa aktivizmom (ali zaista nije)

Post Zdravlje

Završio sam da dozvolim da moja prazna materica diktira moje samopoštovanje