8 razloga da pišete na tuš (i ne brinite o tome) | RS.burnbrightlove.com

8 razloga da pišete na tuš (i ne brinite o tome)

8 razloga da pišete na tuš (i ne brinite o tome)

Hajde, možete ga priznati. Vi ste potpuno pre popiljao pod tušem. To nije nešto što se obično dolazi u večere razgovor, ali smo svi pustimo protok pi besplatno, dok kupanja na leasta pregršt vremena u našim životima - i sada možete mokriti u kupatilu i osjećati dobro o tome, nego sramota.

Ispostavilo se da piša u tuš oseća ne samo velika i super zgodan, ali to je zapravo odgovoran za životnu sredinu, da se pokrene. Univerzitet u Istočnom Anglia čak stvorili "Go vith protoka u" kampanje koja je išla mainstream u 2014, nakon dva učenika procenila da piša pod tušem može spasiti kampusu 187 miliona litara vode godišnje. 187 miliona litara - samo radeći nešto što smo svi zaista žele da rade, u svakom slučaju.

load...

A biti zeleno nije jedina stvar velika o tome da pi-pi pod tušem. To je zapravo dobro za vas zdravstveno-mudar, takođe.

Dakle, tuš-vršnjaka, radujte se! Možda ste proveli decenije u senci, ali više ne. Ovde su sve razlozi zbog kojih piša u kupatilu je čak bolje nego da se u toaletu.

1. To je ekonomski

UofEA procenjuje da će novi program sačuvati univerzitet nad 230.000 $ godišnje u troškovima vode. Vaši lični ušteda možda neće biti toliko impresivno (mada ko zna koliko pišaš?), Ali koji ne bi voleo da razvedri svoju upotrebnu račun?

Ukoliko Iou Should Be Going Commando u snu?

2. To je dobro za životnu sredinu

Administratori na UofEA kažu, "Sa 15.000 studenata na UEA, više od godinu dana bismo sačuvali dovoljno vode da ispuni olimpijsku bazen veličine 26 puta više." Nisu komentariše kako je veliki deo tog bazenske vode već popunjen sa urinom, ali sada to zamišljate. Nema na čemu. Plus, manje otpada papira u kanalizaciji znači manje čišćenje potrebno.

3. To je više higijenski

load...

Mnogi javni zdravstveni zvaničnici već dugo se pitala kako toalet papir završio kao čist standard za post-vulgarna počisti. Ali bilo je Vill.i.am koji je objasnio dilemu najbolje:.. "Donesi čokoladu, obrišite ga na drvenom podu, a zatim pokušati da se digne sa nekim suvim peškirima ćeš dobiti čokoladu u pukotinama To je Zato moraš da ih beba briše. "

Suvi papir nekako razmaza stvari oko i za žene, brišući nazad ka napred može uvesti bakterije u uretru izazivajući bolno infekciju. Nema tog problema u kupatilu gde čista voda ispiranja sve dole i napolje!

4. To je čistač

Mi nismo tako loše kao muškarci, ali žene mogu da kaplje, curi ili na drugi način "magla" toalet sedišta. Ja ne znam kako se to dešava, ali to jednostavno ne. Dodaj toalet papir u miksu i, pa, to je kako se završiti sa benzinske pumpe toaletima. Postoji razlog da mnoge zemlje van Amerike koristi bidea, VC-kao uređaje koji kapaju vodu za čišćenje dna.

Sledeće: To će učiniti pripremljen

1 od 2Tagged u
load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Vodič za najbolju poziciju

Post Zdravlje

Šta bi trebalo da znate o ishrani metabolizma

Post Zdravlje

Ono što treba da znate danas o neuspješnom pismu za zdravstvenu negu

Post Zdravlje

Proslavljanje nečijih samoubistava je jednostavno pogrešno - bez obzira šta su uradili

Post Zdravlje

Ashlei Graham udara natrag na instagram trolls koji sramotavaju svoje video rekorde

Post Zdravlje

Fran dresher na rak materice i trudna Nanni Cameo

Post Zdravlje

10 vežbanja konopca jer je zabavno kardio i dalje

Post Zdravlje

Prije #metoo, Ami Ziering je bila tamo, dajući ženama glas

Post Zdravlje

7 tajni za punije, deblje kose direktno od profesionalca

Post Zdravlje

Zaustavite sve i preuzmite zdravstvene podkaste ovih žena

Post Zdravlje

Zašto je usvajanje embriona bila najbolja opcija za ovu porodicu

Post Zdravlje

Ovaj Candi je najbolji izbor zubara za Halloveen