Borite se protiv gripe sa ovim 7 joga pozama | RS.burnbrightlove.com

Borite se protiv gripe sa ovim 7 joga pozama

Borite se protiv gripe sa ovim 7 joga pozama

'Tis the Season za eggnog LATTES, praznične kupovine, slatka marame, svim toplim divljake i. Grip. Da sir, zima je vreme za mnogo navlači, dahom i uzimajući pokucao na dupe sa bolova, bolova i nosa koji neće prestati da rade.

I znam šta misliš, bilo koji oblik vežbanja je verovatno poslednja stvar na umu kada se osećate pod uticajem vremena, ali istraživanja su pokazala da je zaista može pomoći da se osećate malo bolje.

"Telo oslobađa hormon stresa kortizol, a to je borba protiv infekcija poput prehlade, a istraživanja pokazuju da je stres olakšavanja tehnike - kao što su joga i vežbe disanja - može da pomogne jačanje imuniteta," Dr Ričard Bessertold CNN-. Plus, dodao je on, nežan istezanje može ublažiti bolove koji se odnose na prehlade i sinusa infekcija.

load...

Besser predlaže utvrđivanje da li ili ne treba da vrše pomoću ono što on naziva vrat pravilo: ". Ako vaši simptomi su iznad vrata - kijanje, sinusa pritisak, zapušen nos - onda kapi znoja se generalno smatra sigurnom"

Naravno, uvek je najbolje da slušate svoje telo, ali ako osećate hladno približava, ili se oporavljaju od i / ili pokušava da spreči grip, evo sedam imunitet-podsticanje, nežna joga poze koji su bezbedni za vas da uradite.

7 Joga Poses za Kad si suviše umoran da Vork Out

USB Ne zaboravi da završi svoju praksu sa malo (ili veliki) "O" - to je dobar način da se otvori zapušen sinusima prolaze.

1. Dovnvard Facing Dog

Moves belih krvnih zrnaca kroz telo kao i odvodi sinusa prolaze.

Od Mountain Pose (stojećem položaju), do ruke do poda, savijanje kolena, ako je potrebno. Hoda ruke oko tri do četiri noge ispred prstima. Gura u dlanovima, podignite kukove gore ka nebu i pritisnite natrag u svoje pete, pokušavajući da ih ravno na zemlju. Držite pogled ka noge i nastaviti pritiskom na grudi prema butinama da stvori lep i ravan leđa.

load...

2. Stalni Napred Bend

Proteže tetive i nazad, ublažava nervozu, ublažava glavobolju, poboljšava varenje i smiruje um.

Stajao uspravno, stopala zajedno, ruku po svojoj strani, do ruke i preko glave u molitveni položaj, a zatim svan-skok ruke i grudi dole ka zemlji. Stavite prste na obe strane noge, a kao što udahnete, podigne glavu i grudi gore, a imajući prste na podu, a zatim polako početi da ponesete grudi u pravcu kolena.

Ako imate teško dostiže prste, stavi malo više krivina na kolena dok su vam ruke na podu. Nastavite da pritiskate bradu i grudi u pravcu kolena i butina za maksimalnu potezu. Ne zaboravite da nikada lock kolena i uvek zadržati blagi krivinu u njima da biste izbegli povrede.

3. Seated Napred Bend

Ublažava glavobolju i nervozu i smanjuje zamor.

Sedite na mat sa nogama razvlače ispred sebe, dostići ruke ka nebu i počinju da se šarke napred u kukovima, omogućavajući ruke da padne na zemlju, dostiže napred u svoje prste. Kada ne može da dostigne dalje, posejati svoje dlanove i smanjiti čelo dole prema nogama svojim nosem prema kolena.

4. Seated kičmene Tvist

Pomaže detoksikaciju tela tako što se stvari kreću, kao i aktivira sekundarne organe imunog sistema.

Sedeći uspravno sa nogama proširenim ispred sebe, savijte desno koleno i dovesti ga u pravcu grudi, stavljajući je peta kao blizu svog tela kao što možete. Zatim uzeti savijena desnu nogu i pređe ga preko leve noge, pritiskom na desnu nogu čvrsto u zemlju. Ili držati levu nogu produžen ispred sebe, ili za više preokret, savijati ispod svog tela u suprotnom smeru. Postavite svoju desnu ruku iza svoje Sedi kostiju kao što dostigne levu ruku do neba, uvijanje ga na desnu stranu dok savijate lakat i namesti ga na spoljnoj strani desnog kolena. Ponesite pogled preko desnog ramena i ka zadnjem delu sobe. Ponovite na suprotnoj strani.

Ove ioga poses Pružanje neke ozbiljne Relief Ako radite neki kancelarijski posao

5. Bound Angle Pose

Stimuliše srce i poboljšava opšte cirkulaciju i pomaže olakšati blagu depresiju, anksioznost i umor.

Počnite sedi sa nogama ravno ispred sebe. Dok izdišete, savijte kolena i povucite ih u pravcu grudnog koša, postavite svoje stopalima na podu. Povucite pete prema karlice, a zatim spustite kolena kako bi strane kao što pritisnete nogama zajedno. Držite spoljne ivice stopala čvrsto na podu kao što zgrabi držite prstima, ili dela kopče ruke oko gležnjeva ili potkolenice, kao što počnete da pritisnete laktove i podlaktice u nogama da smanji kolena bliže podu.

6. Most Pose

Stimuliše Thimus žlezde, koje su glavni organ imunitet.

Leži ravno na leđima, rukama po svojim stranama, savijte kolena i sade noge na podu, donoseći svoje pete što bliže svojoj dno kao što možete. Dlanovima pritiskom na podu, podignite kukove iznad zemlje i prema nebu. Držite ovde za četiri do osam udisaja, nastavlja da gura kroz noge i podizanje kukova kao visok kao možete, ili izabrati da se kotrlja lopatice ispod vas, clasping ruke zajedno da formiraju pesnicu. Kada otpustite, nežno oslobodi ruke i polako roll kičmu dole na pod, jedan pršljen u isto vreme.

7. Legs Up the Vall

Ova nežna inverzija pomaže limfne tečnosti i imune ćelije kreću kroz telo povećanjem cirkulacije krvi. To alsoreduces bol u leđima, nesanicu i pomaže varenje.

Sedi bočno pored zida, stavljajući svoje SIT kosti što više približe na zid kao što možete, onda legao na leđa i ispravite noge uza zid, dostiže noge prema plafonu za pet minuta. Možete držati noge ravno i zajedno, ili odvojite ih u V za pet dodatnih minuta. Takođe možete izabrati da prop glavu i grudi iznad karlice sa jastucima ili ležajeve.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Moja celiakija bolest me je učinila tako da se uplašila hrane koju sam prestao da jedem

Post Zdravlje

7 hrišćanskih haka zaista želim da je neko dijelio sa mnom

Post Zdravlje

Ja sam hiker, kamenac, kajak - i ja sam debeo

Post Zdravlje

Da li sedište penisa u Meksiku može da dovrši seksualne zločine na javnom tranzitu?

Post Zdravlje

9 stvari koje će svaka žena iz menopauze definitivno imati na ruci

Post Zdravlje

Šta se dešava u noćnim teroristima?

Post Zdravlje

Mišofonija je razlog što zvuk ljudi koji žvakanje čine neke ljude ljute

Post Zdravlje

Razmišljate o seksu bez kondoma? pročitajte ovo prvo

Post Zdravlje

Najbolji položaj za odmor nakon epiduralne

Post Zdravlje

Da li bellibands stvarno pomažu nakon trudnoće?

Post Zdravlje

Kao osoba sa invaliditetom, pronalazim seksualno osnaživanje

Post Zdravlje

Naša tela, sami preuzmemo međunarodni surogat