Brze stvari koje se dešavaju svačijim stopalima | RS.burnbrightlove.com

Brze stvari koje se dešavaju svačijim stopalima

Brze stvari koje se dešavaju svačijim stopalima

Ako ste vlasnik stopala ili dva, znate koliko je važno da su u svojoj dana u dan život. Oni ne samo da nose svoju telesnu težinu na redovnom (što je prilično impresivno s obzirom na njihovu veličinu u odnosu na ostatak vašeg BOD), ali isto tako, naravno, pomoći da hoda, penje i vodi.

8 namirnica koje bi moglo izazvati migrenu

Nije iznenađenje da vaša stopala, koji su na terenu ili uvukla u obuće, mogu da razviju neke ružne probleme, od kojih neki mogu biti veoma bruto, neprijatno ili čak bolno. Evo nekih neprijatnih stvari koja se može desiti na noge.

load...

Atletsko stopalo

Tako nazvan zbog svog istaknutog sportista, sportistkinja je footdescribes stopala infekciju, najčešće na gljivične sorte, pa čak i ako niste sportsball igrač, možete ga dobiti previše. Može biti uzrokovana nosi Uske cipele sa lošom ventilacijom, a može se pokupio od drugih koji su napustili bita njega iza na podu, odeće ili peškira. To je svrbi i može biti bolno i obično tretira sa antigljivičnim kremama.

Plikovi

Ah, plikovi. Oni rastu dalje od trenja i su nesrećni rezultat nošenja loše ugrađivanje cipele. Ili rade stvari, kao što je trčanje, da nisi navikao da radi. To može biti mizeran imati žulj bilo gde na nozi, pa pokušajte da ih spreči, ako možete pomoću trenja-smanjenje čarape, dajući svoje vreme noge da se odmori između lupa trotoar i pomoću papira tapein blister skloni područja.

Bunions

Bunionsare te velike izbočine na unutrašnjoj strani stopala na spoju vašeg palac, i razvijaju tokom vremena, obično zbog pritiska na zglobu (mada mogu postojati drugi uzroci). Nošenje prostrana cipele često može ublažiti bol, a operacija je opcija, ali je obično rezervisan za najekstremnijim i bolnih slučajeva.

load...

Da, mlade žene mogu da imaju srčanih udara Previše

Kurje oči i žuljevi

Kurje oči i callusesare fun mališani (ne realno) da borave na pojedinim delovima noge. Njihove robne marke su debele, grube površine kože, kaljeni udaraca, nežnost ili bol ili nestabilna kože (zvuči sjajno, zar ne?). Osim ako bolno (ili oni zaista krši naša stopala igre), lečenje obično se sastoji od izbegavanja ponavljaju radnje koje ih nastale na prvom mestu.

Nail gljiva

Da, više gljiva razgovor - izvini. Dok atletsko stopalo lepi za mesnatog dela noge, lak za nokte fungustargets. To može izazvati haos na svojim piggies, ​​pretvarajući svoje zdrave nokte u zadebljalim, krte, nevezanih noćne more. Tretman može da pomogne, a možda čak i uključiti medicinsku lak za nokte, (što je verovatno zvuči više zabave nego što zaista jeste).

Uraslih noktiju

Kada je tvoj nokat odluči da se grozno i počinje da kopa u vašem telu (obično na strani na palac), onda ste razvili uraslih nokat - Cestitam. Postoji nekoliko opcija za lečenje, ali nokat i uklanjanje potkožnog tkiva ne mora uvek da bude deo toga.

Ispucale pete

Ispucale pete (ili pete pukotine) su pukotine na koži vašeg pete, koji može biti dodatno žuljeva, a ako su super duboko, oni mogu povrediti prilično loše. Dakle, ne samo da su dosadni, oni mogu biti bolno previše. Odlučuju da kupi stopala fajl se može sprečiti ili lečiti ih (u paru sa strašan losion), ali postoji i da je čudno "beba stopalo" stvar koja može da pomogne.

10 minut vežbanja koji apsolutno imati vremena za

Psorijaza

Psoriasiscan pojaviti bilo gde na telu, ali može biti posebno nerviraju ako se spusti na svoje guze. Dijagnoza treba da dolaze iz doc, koji mogu da rade sa vama da smisli plan lečenja.

Plantar bradavice

Bradavice su otežava i to može biti izazov da ih se otarasi, ali kada su male budale rastu na dnu noge, mogu takođe povrediti. Plantar bradavice, kako ih zovu, obično se javljaju na dnu nogama, što znači da se vrši pritisak na njih - i to je bolno. Ako su boli, i vaš at-home uklanjanje bradavica ne ide po planu, idi kod doktora, koji može da ih leči.

Dakle, ako imate noge, postoji nekoliko veoma teškim uslovima koji mogu da ih pogađaju. Ponekad možemo da ih tretiramo kao kod kuće, a drugi put ćemo morati da posetite doktora - iu još nekim slučajevima, moramo da naučimo da živimo sa njima.

Iai, stopala.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Veza između lečenja karcinoma dojke i rizika od srčanih oboljenja kod žena

Post Zdravlje

Moja deca mogu da dovedu u vezu sa mojim hroničnim bolestima

Post Zdravlje

Molim vas nemojte tetovirati oka

Post Zdravlje

Fizička terapija može da pomogne vašim nepodnošljivim karličnim bolovima

Post Zdravlje

5 zdravije alternative za vaše omiljene tretmane s padom

Post Zdravlje

Problem sa povezivanjem kontraceptiva samo sa ravnim, penetrativnim seksom

Post Zdravlje

Uz rak dojke kod 32 godine stavio sam kontrolu nad mojim tijelom

Post Zdravlje

Snimanje fotografija ljudi u svlačionici nije samo grozno, to je napad

Post Zdravlje

Koji su normalni neželjeni efekti nakon uzimanja plana tablice b?

Post Zdravlje

Trans prava su ljudska prava i građanska prava, a da - to uključuje upotrebu kupatila

Post Zdravlje

Kako se tvoj period menja nakon trudnoće

Post Zdravlje

Naša tela, sami preuzmemo međunarodni surogat