Da li treba da idete komande u snu? | RS.burnbrightlove.com

Da li treba da idete komande u snu?

Da li treba da idete komande u snu?

U kući sam odrastao u, nismo bili veliki ljubitelji korišćenja ispravan jezik u odnosu na genitalijama. Na primer, moja majka i baka iz vaginasas "u pred vama." Ovo je često dolazio u kontekstu tvrdnji da ne nosi donje rublje da spava jer je bilo važno da se emituju iz "je pred tobom."

U to vreme, u detinjstvu i adolescenciji, činilo potpuno zastareo, posebno s obzirom na eufemizam koji se koristio da pogledam svoje polne organe i na činjenicu da nisam osećala kao da ih razmatra, ili ono što su ih zove sa članovima moje porodica.

load...

U mojim 30s, mislim više o onome što je rečeno kao klinac o tome šta bi trebalo da bude moj odnos prema mom telu, a naročito o tome da li ili ne ono što sam rekao o mom telu i generalni bodiesin žena je čak i istina, uključujući i ovu stvar o "provetravanja" vaginu. Jesam li ja jedini koji je to rekao? Da li je to mit? Da li ima bilo kakve osnove u stvari?

Zašto spava u vikendom mogu da vam učiniti više štete nego koristi

Čini se da nisam u stvari jedini sa ženskim srodnicima koji su verovali da je vagina potrebno vazduh.

"Moja baka uvek mi je rekla da spavam bez donjeg veša 'pustiti sve vazduh tamo dole." Uvek sam mislio da je malo čudno ", e mi je rekao. U Iv Ensler je Vaginine monologe, dete se savetuje, "Nemojte nositi gaćice ispod pidžame, draga; treba da emituju svoju mačkice. "terminima za ženskih genitalija stranu, ispostavlja se da je pitanje odlaska komandosa u ime boljeg zdravlja dolazi do dosta. Dakle, u čemu je stvar?

load...

Za početak, vagina je zatvoreni prostor. To se ne može ", emitovan napolje." Ako bi sa emitovanjem od bilo odlaskom pants-manje noću, bilo bi vulve. Znamo da je vulve i njegova okolina su delikatna; u cilju sprečavanja stvari poput kvasca infekcija, treba da održi ravnotežu dobrih bakterija. Na primer, klone douchingis preporučuje jer može poremetiti ovu ravnotežu.

"Promene u vaginalne okruženju, poput dužeg izlaganja vlage i znoja pljuvačke iz oralnog seksa, antibiotici ubijaju dobre bakterije i drugih tečnosti sadrže nezdrave mikrobi mogu prevagnuti kako bi bio gostoljubiv za kvasac ili nezdravih bakterija da napreduje, što dovodi do infekcije ", kaže Marija Sabo acupuncturist koji se specijalizovao za zdravlje i plodnost žena. "Neke žene su više sklone od drugih i treba da se dodatno obrate pažnju na ovu oblast zdrav."

Vaginismus pravi putovanja kod ginekologa bolno

Nema naučnih dokaza da spava u donjem vešu ima negativne efekte na svom genitalija healthor da ne spava u njemu je posebno dobra. U principu, želite da izbegnete zadržavanje vulvatnu region topao i vlažan za duži vremenski period, pogotovo ako ste skloni kvasca infectionsand druge neprijatne situacije.

Dr Altea O'Shaughnessi, VAGiSiL je intimno Zdravlje Ginekologija, predlaže da se zadržavaju u vežbanje odeću, kupaćim kostimima, panti uložaka i sanitarnih uložaka, jer oni mogu promeniti pH u vulve regionu i dovesti do problema kao što su iritacije i vaginitis.

Neki stručnjaci preporučuju izbor pamuk rublje ako idete na spavanje u nešto. "Pamuk je još diše - da se, u stanju da se vazduh prođe kroz njega i prodru vlage - od poliestera i drugih veštačkih i čvrsto tkana materijala," kaže dr Kerol Kvin je seksolog osoblje na dobre vibracije, a San Francisco seks prodavnici osnovao žena u 1977.

6 Jednostavna Pronađi Hrana i piće Opcije koje promovišu Amazing Vaginalni Zdravlje

Dakle, odgovor na pitanje da li ili ne treba da se emituje iz svoje damo delove noću? Držanje svoje genitalije zdrav je komplikovanije nego jednostavno "pustiti da diše" i zapravo naginje više ka obraćaju pažnju na svoje telo i ne dozvoljavaju stvari ispod pojasa ostati znojav i užurbano predugo. Drugim rečima, tvoja baka je bila u pravu - neka vrsta.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

8 brendova koji prave garderobu od veće veličine koju stvarno želite da nosite

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da znate o poremećajima ishrane i srcem

Post Zdravlje

Kako vreme vašeg obroka može uticati na vaše srce

Post Zdravlje

8 pokušali i istiniti masažere na koje se ljudi zakunjuju

Post Zdravlje

Upoznajte budućnost zamrzavanja jaja

Post Zdravlje

Može li joga pomoći u pitanjima plodnosti?

Post Zdravlje

2018 bila je velika godina za periode na televiziji

Post Zdravlje

3 važne strategije za podršku prijatelja koji se bori sa poremećajem u ishrani

Post Zdravlje

Treba li da brinem o osteoporozi?

Post Zdravlje

Istina o pastama za zube tvrdi da tretira osetljivost i eroziju

Post Zdravlje

Ovi proizvodi za domaćinstvo mogu izazvati oštećenja u porodici

Post Zdravlje

Kako razumeti hranljive etikete