Da, možeš imati seks dok si ti u vremenu | RS.burnbrightlove.com

Da, možeš imati seks dok si ti u vremenu

Da, možeš imati seks dok si ti u vremenu

Ako je samo pominjanje seksa dok ste na vreme čini puzati, niste sami. Pomisao dobijanja intimna, dok se krvarenje ne baš izgleda kao eksplozija, a mnogi od nas ga izbegne samo iz straha od izuzetno neprijatnoj situaciji. Ali možda biti iznenađeni da smatraju da seks tokom menstruacije može zapravo osećam se odlično - i to ne mora da podrazumeva plastične listove.

Možete plivati tokom perioda, bez obzira šta je ovo teretana kaže

Neka komunikacionog protoka

Prvi korak u osećaju udobno u seksu dok na svojoj periodu razgovara sa svojim partnerom o tome. Da, neki momci su malo veirded od strane menstruacije, ali to je uglavnom zato što nikad nisam iskusio za sebe. Ako imate otvoren dijalog o tom vremenu u mesecu, možda prijatno iznenađeni vaše druge značajne nije toliko stisnuta u vezi toga malo krvi kao što možda mislili.

load...

Držati ga čistim

U redu, što je veliki nered dok seksa tokom teškog perioda je opravdana zabrinutost - i da se postavi od milion peškire ne baš ne napravimo atmosferu. Ali postoje i druge opcije.

Ispostavilo se da menstrualni šolje nisu samo ekološki, ali i si san za žene koje ne žele da se izbegne izlazili samo zato što su na svom periodu. Samo se pobrinite da se nosi za jednokratnu upotrebu vrstu (ne za višekratnu upotrebu Varieti), i ne zaboravite da još uvek imate da koriste zaštitu - vi canget trudna ili ugovora SPB dok na period.

"Iako je lako zaboraviti da su na period dok je nosio menstrualni šolju, važno je imati na umu da za višekratnu upotrebu menstrualni šolje nisu kontraceptivno sredstvo i ne treba nositi tokom seksualnog odnosa,", Vili Petrova tvorac Lena cup, rekao SheKnovs.

"Disposable menstrualni šolje mogu nositi tokom seksa, jer se nalaze neposredno ispod grlića materice, izrađeni su od mekog materijala i namenjeni su za jednokratnu upotrebu. Višekratnu upotrebu menstrualni šolje se izrađuju od tvrdog, dugotrajnoj silikonom i dizajnirani su da sede manje u vaginalnog kanala, daleko od grlića materice, što ih čini nesigurnim za upotrebu tokom seksualnog odnosa. "

load...

A ako menstrualni šolje nisu baš vaša torba, seks pod tušem je alvaishot. Uzmite neke zabavne tuš seks pozicije iz za spin.

Sek sa povlasticama

Teška grčeve je još jedan razlog seks možda zvuči kao poslom, ali malo vođenje ljubavi, zapravo mogu da olakšaju svoju fizičku bol.

"Endorfin koji se oslobađaju tokom orgazma liče morfijum, a oni efikasno ublažavanje bola", kaže Sindi M Meston, dr, direktor Psichophisiologi laboratorije seksualnom na Univerzitetu u Teksasu i ko-autor Zašto žene Have Sek, viaABC Nevs.

Ne samo to, 2013 medicinsko istraživanje sugeriše da seksualna aktivnost može dovesti do delimičnog ili potpunog reliefof glavobolje u većini migrene pacijenata. Vi ne možete pobediti sa štapom.

Razvedriti stvari

Kao da je bol lek nije bilo dovoljno, ispada da seks može učiniti vaš rok lakši i kraći.

"Kada žena orgazmi, njena materica ugovora, a u tom procesu, Rids telo grč izaziva jedinjenja", kaže Meston. "Povećan broj kontrakcija materice takođe može da pomogne proterati krv i tkivo brže, pomažući da se završi svoj period brže."

Muzika za naše uši.

Siguran seks

Osim ako pokušavate da zatrudnite, ne pravi grešku što nezaštićen seks tokom menstruacije (ako spava sa njim, to je). Samo zato što ste teče ne znači da se ne ovulaciju. Preduzmete svu mere predostrožnosti i obično, i koristite odgovarajuću kontrolu rađanja, dok na period.

Takođe ste osetljiviji na seksualno prenosive bolesti kada ste na vreme, jer je grlić otvara kako bi krv da prođu.

"Nažalost, ovo stvara savršen put za bakterije da putuje duboko insidethe karlične šupljine," prema Abha Khetarpal, autor Going vith the flov: Priručnik o menstrualnog upravljanju i higijenu za žene sa invaliditetom. "Takođe ste verovatno da prođe na prenose putem krvi bolesti kao što su HIV i hepatitis sa partnerom tokom perioda i veće šanse da razviju kvasca ili bakterijskih infekcija, jer pH vrednost vagine tokom menstruacije je manje kisela."

Da skratim, ako imate seks sa tipom, koristi kondom.

Koji su vaši saveti za uspešan seks tokom menstruacije?

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Šta je transfuzija od dvoje do dvoje?

Post Zdravlje

Jedna stvar koju trebate učiniti pre noći u ljeto

Post Zdravlje

Još 5 načina da budete bolji trans Alli

Post Zdravlje

Nestabilna super-gonoreja se širi kroz oralni seks

Post Zdravlje

Može li moja labija promijeniti boju?

Post Zdravlje

Rak dojke kod muškaraca nije mit - evo šta trebate znati

Post Zdravlje

7 važnih stvari koje vam noge mogu pričati o svom zdravlju

Post Zdravlje

Kućice posećuju državnu kucu u Ohaju u znak protesta zbog restriktivnog zakona o abortusu

Post Zdravlje

Naravno, mineralna kupka je opuštena, ali ima li drugih zdravstvenih koristi?

Post Zdravlje

8 stvari koje su prošle kroz glavu u trenutku kada sam dobio ADHD dijagnozu

Post Zdravlje

Izgleda, ćelije vole kada boli tako dobro

Post Zdravlje

Kako se sećate ovog vikenda zavisi od genetike