Evo šta treba da znate o bolnicama koje su ljubazne za bebe | RS.burnbrightlove.com

Evo šta treba da znate o bolnicama koje su ljubazne za bebe

Evo šta treba da znate o bolnicama koje su ljubazne za bebe

Dakle, praviš plan rođenja, a vi ste odlučili da dostavi u bolnici. Veliki - cross da sa liste. Ali čekaj. Da li želite bolnicu ili bebe-prijatan bolnici? Nisu svi bolnice beba-prijateljski? Da li beba-prijateljski znači mama-prijateljski? Šta se može očekivati od jednog Babi Friendli Hospital iskustva?

Dok većina bolnica uključuju porodilišta, pa čak i porodilišta, te sa oznakom "bebi-prijateljski" su posebno fokusirane na majka-bebe lepljenje i ishranu odojčeta, posebno dojenja.

Ozbiljno, mame staviti neke stvarno čudne stvari u svoje matične planovima

load...

"Bolnice i izvod iz matične knjige centri igraju ključnu ulogu u pomaganju žena prelazak na materinstva", kaže Melisa LaHann, osnivač LatchPal. "Babi Friendli Hospital Initiative je divno, jer daje izliv podrške majkama počinju svoj dojenja putovanje."

Babi Friendli Hospital Initiativeis projekat Svetske zdravstvene organizacije i Ujedinjenih nacija za decu fond je počeo 1991. Godine za promociju dojenja. Bolnice sprovođenje theTen koraka do uspešnog Breastfeedingare s obzirom na oznaku bebi-frendli, koji traje pet godina, a tu je i veoma rigorozna istraživanja i prikupljanje podataka u obavezi da primi i održavanje priznanje. Osamnaest procenata američkih porođaja dešava u bebi-prijatan bolnicama, kojih ima trenutno 350 širom zemlje.

Znamo da se dojenje biti komplikovano, bolno i frustrirajuće, pa ako se porodi u babi-prijateljski bolnici, laktacija konsultant će se ostvariti pred vama ubrzo posle porođaja, jer prema Deset koraka, dojenje treba da počne jedan sat posle beba rođen.

Pored zabrane bebu od konzumiranja ništa drugo nego majčino mleko i pokazuje majki kako da održe laktaciju kada napusti bolnicu, babi-prijatan bolnice olakšanja neposredne i produženo koža-na-kožu kontakt, kao i "cimerka", u kojoj majka i beba provodi 24 sata dnevno zajedno (ili koliko vremena je moguće) za razliku od vremena beba potrošnje u posebnom rasadniku.

load...

Ako ste zabrinuti za dojenje ili samo želite da se skok na nju čim možeš, beba-prijateljski bolnica može biti pravi izbor za vas. Ali naravno, to nije tako jednostavno. Jedan od načela bebi-prijateljski inicijative je da drugi zamena za dojenje, kao i dečje, ne može biti u prometu na novim majkama. Drugim rečima, ako ste mislili ste mogli napustiti bolnicu sa nekim besplatnih uzoraka formule da dopuni svoj negu, koji se verovatno neće desiti u babi-prijatan objekta.

Centar za rađanje vs bolnici

Postoje, međutim, zablude o bebi-prijatan bolnicama, posebno u odnosu na stroge prirode Deset koraka. To pravilo o tome da ne nudi formulu za nove mame možda neće biti tako teško i brzo.

"Beba je zdravlje, ishranu i povećanje težine je glavni prioritet i nešto što pomno pratiti. Mi želimo da budemo sigurni beba prima pravilne ishrane za zdrav početak u životu ", kaže dr Ralf Dauterive, jedan OB-GIN i potpredsednik medicinskih poslova u Ochsner Medicinskog centra u Baton Ružu, babi-prijateljski bolnici, u odgovor na optužbe da su bolnice nikada pružiti formulu za mame koje ne doje ili koji imaju problema.

Emili Black, medicinska sestra praktičar sa Boston NAP, grupa od sestara koji pomažu porodicama sa novim bebama, kaže da ona vidi majke poteškoća sa nekim aspektima beba-prijatan bolnicama, kao što je imaju nema pristup jaslicama ili cucle, ali takođe da je teško ograničenja nisu nužno teško.

"Majke mogu da se podvrgnu a longlaborvith sati guranje ili je carskim rezom, a ako majka je izuzetno iscrpljena ili oseća nebezbedno brizi za svoju bebu noću, onda je rasadnik je neverovatno važna i odgovarajuća", kaže Gold. "Naša kompanija uopšte praksi da, kada je poznato snabdevanje mleko, to je u redu da se koristi cuclu po želji i ako dete želi da umiri nakon feed. "

Uprkos činjenici da su neki babi-prijatan objekti briga praksi prilikom donošenja Deset koraka, još uvek ne znači da je to pravi izbor rođenje za svakoga. Ashlei Koeppen, porođaj i dostava sestra na advokat Sherman Hospitalin Elgin, Illinois, babi-prijateljski bolnici, kaže da, iako je potrebno, i podršku za dojenje, da "nije isto što i mama-prijatan. Sa pritiskom da uspe u dojenju, a ne uvek imati adekvatnu pomoć van bolnice u kombinaciji sa "pritiscima društva o tome šta čini dobra mama dolazi povećan rizik za postporođajne depresije i anksioznosti."

16 ozbiljno crazi mesta žene su rodile

Još uvek niste sigurni da li ili ne da se beba-prijateljski? Julija Vang, šef digitalnog sadržaja Forthe Bump (sestra sajt na čvor) i stručnjak za rođenja i roditeljstva, ukazuje na to da očekuju ljudi rade domaće zadatke i posetiti bolnice, babi-friendli i na drugi način, pre nego što odluče gde žele da rađaju. (Možete naći spisak za bebe-prijatan bolnicama ovde.)

"Pitajte sva vaša pitanja", Vang savetuje. "Na taj način, možete proceniti koliko je osetljiva će bolnica biti vašim individualnim potrebama i da li će beba-prijatan struktura biti korisno za vas."

Bi Chanel Dubofski

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Zašto odabrati pravo donje rublje je jedan od najvažnijih izbora koje ćete napraviti danas

Post Zdravlje

Trening trampolina je neverovatan način sagorevanja kalorija

Post Zdravlje

Ladi gaga i Joe biden nisu prestali da rade za preživele seksualne napade

Post Zdravlje

Zašto se spavamo i grčimo zube kada spavamo?

Post Zdravlje

Evo kako se baviti gino posećivanjem anksioznosti

Post Zdravlje

Proslavljanje nečijih samoubistava je jednostavno pogrešno - bez obzira šta su uradili

Post Zdravlje

Iudovi će tek biti skuplji

Post Zdravlje

Cista jajnika ili zaista loše periode? Slušajte ove ginos

Post Zdravlje

Posledice dijagnoze Donalda Trumpa sa mentalnim bolestima

Post Zdravlje

Biti napadnuti zbog vaginizma promijenio mi je percepciju seksa

Post Zdravlje

Žene mogu da naručuju tablete za abortus preko telefona ranije nego što se očekivalo

Post Zdravlje

Da li je istina da se alergije menjaju svake 7 godina?