Kada rutinska laboratorija radi sve osim rutine | RS.burnbrightlove.com

Kada rutinska laboratorija radi sve osim rutine

Kada rutinska laboratorija radi sve osim rutine

Dobijanje bilo kakvu vrstu laboratorijskih obavljenog posla nije piknik. Kada si udario svoje 20s, to je teško izbeći redovne testove krvi, uzorke urina i Papanikolau test i zaista, ne bi trebalo. Ovo su važne dijagnostičke alatke koje nas drže zdrava i pomažu lekari shvatiti da nešto nije u redu.

Ali to ne znači da treba da se radujem sa njima. Pretpostavimo da ste moraš ovo je dovela do invaliditeta strah od igala i preći na svim ostalim fun aspektima ovog rutinskog deo naše medicinske održavanja.

"Period u Petri Dish" Da li imati veliki uticaj na reproduktivno istraživanje

load...

Prvo, to je neprijatno i neugodno. Ne, peeing u malom plastičnu čašu nije bolno (ako je, obratite se svom lekaru odmah), ali za one od nas bez penisa, to nije tako lako. Vi ste ciljali da brinete zajedno sa "daleko" toalet situaciji i vodeći računa da ste imali dovoljno tečnosti za uzorak, ali ne toliko da nije mogao da drži i na kraju morao da napravi pit stanemo na benzinska pumpa kupatilo na putu ka klinici. Onda kada imate stvarni uzorak, onda imati priliku da preda šolju vašeg još uvek topla urina na laboratorijski tehničar koji nije srećniji o ovom aranžmanu od tebe.

Krv rad je malo bolje (opet minus igle), ali morate boriti sa izazovima kao što je gde da gledam kada je medicinska sestra umeće iglu, kako je teško stisne šaku i kakva razgovora, ako ih ima, trebalo bi da sa osobom crtanje krv.

I Papanikolau test - pa, zaista nema načina da se oni ništa bolje - a oni mogu biti veoma bolno.

Za neke ljude, te rutinske procedure su samo stvar uzimanja nekoliko minuta od njihovog dan u ime preventivnog zdravlja. Ali za druge - uključujući i mene - ne postoji takva stvar kao što je jednostavan put do laboratorije.

load...

Upoznajte budućnost Egg Zamrzavanje

I C u p

Hteo sam da započne novi posao i morala da ima test na drogu po prvi put u životu. Iz nekog razloga, rečeno mi je da odem na kliniku ni blizu gde sam živeo (uprkos nekoliko je mnogo bliža), kao i da se sa punim bešike. Pratio sam uputstva i više nego dovoljno hidratisani na put preko.

Kada je konačno vreme da se obezbedi uzorak urina, sve je prošlo bez problema - koji je, dok sam izašao iz kupatila. Sva ta voda je radila svoju magiju i imao sam sasvim primerak predati.

Pitao sam laborant da li je neka od poklopca za posude i kako je odgovorio na moje pitanje, ona je pokazao na kabineta snabdevanja, kuca moja uzorak iz moje ruke i svuda moju odeću. Za trenutak smo obojica samo stajao i gledao jedni na druge. Njene oči rastao širok i nisam bio siguran da li je trebalo da se smejem ili plačem. Nasmejao sam se, a ona obilato izvinio.

Umesto da ide pravo u restoran da se sretnu sa prijateljima na večeru, morao sam da napravim skretanje kući presvuku. Svi su bili u redu sa mnom biti malo kasno.

Podne ćelije

Pre nekoliko godina, bio sam živi u Irskoj i dobila pismo od zdravstvenih usluga u zemlji i rekao da sam bio pravo na besplatnu Pap bris. Nikada se da prođe do besplatne zdravstvene projekcije, zakazala sam, uobražen u činjenici da sam bio odgovoran dok je neko drugi plaća za to.

Ja ti poštedi nitti-istrajan detalje za ovaj. Kada je bilo gotovo, izdahnuo sam, laknulo da je neprijatno iskustvo bilo gotovo, kada sam čuo "Oh dragi" zloslutno dolaze sa druge strane od stremena sadrže noge.

"Niste prospe uzorak, zar ne?", Upitao sam.

Trebao sam znati bolje nego da se šališ o tome.

"Pa, Elizabet", rekla je ona uzdaha, "bojim se da ćelije grlića materice su svuda po podu umesto u ovoj bočici."

Pitao sam da li se šalio. Ona nije.

Kada je otišla u drugi put počeo sam da krvarim. Kada je lekar dobio ono što je došla jer je odmah zatvorila bočicu i rekao mi da pored sve što sam planirao da te večeri pio, imao sam joj dozvolu da dodate dve krigle za to.

Naša tela, Ourselves Takes na Međunarodnom surogatnom materinstvu

Dođavola

Nedavno sam morao da odem test krvi kao deo fizičkog. Naravno, ovo je za sestre prva (nadzora) i vreme uzimanja krvi - nešto što nije nužno potrebno da otkrije. Nakon što može da pronađe odgovarajući venu na levoj ruci, on je prešao na moje desne strane, a na kraju udario krv.

Osim to je upravo ono što se dogodilo: njegov udarac venu na način koji krv mu je prskanje napolje kao travnjaka prskalice, svuda oboje. On nije mogao da bude bilo lepše o tome i izgledao kao da želi da se završi u bolnici zavese oko stola ispitivanje i sakriti zauvek.

Burst sam od smeha i nastavio da mu kažem o mojim iskustvima sa mojom urina i Pap bris, i rekao mu da bih više voleo da se poprska u uporediva manju količinu krvi od urina.

"U idealnom svetu, ne bi imala anispecimens prosuo na tebe", odgovorio je on, dodajući: "Sada ćeš morati da mi uključuju sledeći put kada nekome o lošim iskustvima iz laboratorije."

On je bio u pravu u oba slučaja.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Sve što treba da znate o osteopeniji

Post Zdravlje

Više sportista govori o njihovim periodima - evo zašto je to važno

Post Zdravlje

Ispuštanje sveća na rođendansku tortu je isto toliko brzo koliko mislite da jeste

Post Zdravlje

Šta treba da znate o posthumnoj ekstrakciji sperme (da, to je stvar!)

Post Zdravlje

Kako TV oblikuje način na koji gledamo periode

Post Zdravlje

Nemojte samo trpeti kroz neverovatni period - tretmani postoje

Post Zdravlje

Navodni seksualni zločini Harvei Veinstein-a doneli su uspomene na moje zlostavljanje

Post Zdravlje

10 vežbanja konopca jer je zabavno kardio i dalje

Post Zdravlje

Zašto je usvajanje embriona bila najbolja opcija za ovu porodicu

Post Zdravlje

Može li joga pomoći u pitanjima plodnosti?

Post Zdravlje

Razgovaranje o depresiji je dobro - ulaganje u mentalno zdravlje je bolje

Post Zdravlje

Najveće mentalno zdravlje otkriva novi intervju Britnei spears