Kada sam shvatio da sam seksualno zlostavljan kao dete, sve je imalo smisla | RS.burnbrightlove.com

Kada sam shvatio da sam seksualno zlostavljan kao dete, sve je imalo smisla

Kada sam shvatio da sam seksualno zlostavljan kao dete, sve je imalo smisla

Pre nekoliko nedelja, imao sam bolno iskustvo rehashing traumatično seksualno zlostavljanje iz detinjstva sam zaboravila. Kroz plamena, setio sam se detalji bivšom devojkom moje tetke mi seksualno zlostavljanje u dobi od 8 tokom dve nedelje me babisat.

Kao neko živi sa PTSP iz više traumatičnih životnih događaja, doživljava flashbackova je bio donekle redovna pojava za mene. Ali ovo osećao kao kada sam prvi put imao Flashback o nečemu što sam ranije zaboravljeno, jer je duboko u pukotinama mog mozga kao zaštitnu meru. Sada kada je istina od, mnoge neobične stvari o mom detinjstvu počeo da ima smisla.

load...

Nakon što sam imao Flashback, pogledao sam gore "simptome seksualnog zlostavljanja dece." Bio sam šokiran da imaju toliko o mom detinjstvu postavljen ispred mene na listi na svom laptop ekranu.

Otvoreno pismo mom telu nakon seksualnog zlostavljanja

Kao dete, u dobi od 8 pa čak i kasnije, masturbirao sam u javnosti. U to vreme, nisam znao šta radim u potpunosti, pa čak i da to pred mojim dedom. Gledajući unazad, tako mi je neprijatno, ali sam ljut da moji roditelji ne misli ovo ponašanje je bilo dovoljno neobično da se istraže i da se zabrinuti zbog. Prema Ministarstvu pravde, masturbacija u ranom uzrastu spada u jedan od svojih najvećih crvenim zastavama seksualnog zlostavljanja - ". Dokaznih odraslih poput seksualnog ponašanja, jezika i znanje"

Takođe sam pročitao takvo ponašanje dogodi zbog nesporazuma oko granica, kao deca koja su seksualno zlostavljali su učili nova pravila o načinu na koji njihova tela mogu biti dirnuti i videti.

Moj nedostatak granica prevedeno na svoje postupke prema drugima. Nakon zlostavljanja, počeo sam dodirujući svoje osnovnoj školi prijatelje neprikladno i bavi se sati intimnosti sa jednim od mojih prijatelja koji su pokazali isti ponašanje u povratku. Imao sam seksualne i pljačkaške misli o članovima moje porodice, a ponekad i dalje tako osećaš.

load...

Moja osećanja i nenormalan seksualno ponašanje je bilo takvo izvor sramote za mene da nikada nisam mislio da ga dovede do terapeuta kasnije u životu. Pogotovo nakon što je seksualno zlostavljano u 19 godina (događaj se dobro sećam), osećao sam se krivim o svom ponašanju prema drugima kada sam bio dete. Ali ima saznanja o zlostavljanju od detinjstva mi je pomogao da potvrdi ove ponašanja u sebi kao trauma odgovore i ne nešto što sam kao 8-godišnja tada bi trebalo da se osećaju krivim zbog ili odgovoran.

Kako je odlazak kod ginekologa nakon što sam silovan

Na kraju, silovanja znatno utiče na moj odnos sa seksualnom orijentacijom. Od malih nogu, znao sam da privlači devojke pre svega. Ali je činjenica da je moj napadač je žena promenila percepciju čudnovatosti. Ja sam postao stidim moje seksualnosti, osećajući kao da je morao da bude kao sramotno i podlo kao interakcije koje sam imao sa mojim nasilnika. To nije bilo sve do mog prve godine na vrlo neobičnom koledža da sam bio u stanju da izađe kao pansekual i počnu da napusti sramotu vezan svojim seksualnim atrakcija iza. Tako često, videla sam privlačnost prema ženama kao jezivo, i nastavljaju da se bore sa pokretanjem seksualne odnose sa ženama iz straha da bi to bilo silovanje bez obzira koliko ljubazan, blag i pun poštovanja sam bio.

Već neko vreme, bio sam se svake lezbejke sam došao u kontakt sa njima. Ovo uključuje moju tetku, ženu kad sam poverenja i voleo. Nakon dve nedelje zlostavljanja, nisam mogao biti oko moje tetke bez opsednut zbog činjenice da ona ima seksualne odnose sa ženama. Čitava ideja je da se osećam tako mučninu i neprijatno oko nje, i ja sam povlačenje iz nje tada. Verujem da, pošto u to vreme sam identifikovao kao devojka, a takođe je viđen kao jedan, zamišljajući moja tetka sa ženama je kao zamišljajući da je seksualno zlostavljao me, nešto što nije bilo tako teško da uradi, jer mi je zlostavljač bila njena prijateljica.

Ja sam uvek osećao toliko nerazvijena u mom razvoju kao osobu koja je prvenstveno privlače žene. Činjenica da sam samo uspela da imaju seks sa ženom kad je dala mi je toliko nesigurna u prošlosti, a takođe što me pitaju zašto je bilo toliko teško da samo uradi nešto što sam želeo da uradim tako loše. Ali od mog flashback, ja sam opuštena i glupe očekivanja sam stavljajući sebe u pogledu biti "dovoljno peder."

Kao detinjstva seksualno zlostavljanje preživelog, seks nikada neće biti lako

Sada shvatam da je nešto traumatično što sam doživeo kao dete je oblikovao strah i neodlučnost da drže prema mom atrakcije ženama. Jednog dana, nadam se da se vidimo kao manje od predatora i zaustaviti vidi uplašeni i zbunjeni 8 godina staru verziju sebe u svakom devojkom želim da spavam sa. Ali za sada, ja ću potvrditi sebe znajući da nisam "perverznjak" da sam više nije u opasnosti i da to nikako može i neće osećati bezbedno za mene jednog dana.

Meg ZULCH

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Iznenađujuće zdravstvene prednosti čišćenja proleća prema doktoru

Post Zdravlje

5 stvari koje roditelji treba da znaju o astmi izazvana grmljavinama

Post Zdravlje

Evo kako da koristite EpiPen

Post Zdravlje

Poznavanje znakova srčanog udara i srčanog zastoja kod žena može spasiti život

Post Zdravlje

4 zdravstvene koristi od Biti gola (ozbiljno)

Post Zdravlje

Evo kako ADHD potpomaže gorivo kreativnom vatrom

Post Zdravlje

Koliko su tačne aplikacije za praćenje vremena? Evo šta bi trebalo da znate

Post Zdravlje

Proslavljanje nečijih samoubistava je jednostavno pogrešno - bez obzira šta su uradili

Post Zdravlje

Vodič za čudne zvuke koje vaše telo čini

Post Zdravlje

Još 5 načina da budete bolji trans Alli

Post Zdravlje

Kako navigirati jogom dok imate periode

Post Zdravlje

5 načina zarastanja nakon seksualnog kršenja