Koje stvaraju grudi? | RS.burnbrightlove.com

Koje stvaraju grudi?

Koje stvaraju grudi?

Normalno, funkcioniše ljudska bića, ponekad postanu nervozni. I zavisno od toga gde smo dobili te svrbi i kako se osećaju, to će nas primorati da mislimo na gomilu različitih razloga zašto smo svrab ili šta da uradimo povodom toga. Stvari kao što su svraba nogama, rukama i nogama nisu stvari koje treba previše brinuti o većinu vremena.

Ali, šta je sa svraba grudi? Ne lažu, vi ste definitivno Googled ranije, a sada zaglavio si pitao da li bi trebalo da bude više zabrinuti nego vi, jer ste možda ima neku vrstu ozbiljne bolesti ili ako samo treba da ogrebete malo agresivnije da zadovolji nagon.

load...

Kako tvoje grudi Godine

Šta je to svrbi?

Dakle, šta svrbe grudi zaista znači? Pa, postoji niz različitih razloga što bi moglo da objasni zašto su svrbi, a svi oni kreću u rasponu od trivijalno do ozbiljne. Sve zavisi od težine svraba, ako bilo koji drugi simptomi ga prate, ili ako izgleda kao desi se nešto je da ne bi trebalo da bude.

Normalno, stomak čula te odmah, a ako nešto nije u redu sa vašim telom da ću moći da ti kažem.

Prema rečima dr Mimi Trinh, porodičnog lekara u Saddleback Memorial Medical Center u Laguna Hills, California, "svrab dojke može doći iz različitih razloga, uključujući ekcem, alergije ili gljivične iritacije."

Neki od manje ozbiljnih razloga mogao bi biti nešto poput atopijskog dermatitisa - takođe poznat kao ekcem - iritaciju od sredstava za čišćenje, parfema, sapuna, vlakna, mastitis (što je samo uobičajeno u novim majkama koje doje) ili čak nešto kao jednostavne kao alergije na hranu ili buba ujede.

load...

The Best Bra za tvoje grudi

Dojke svrab takođe može biti uzrokovan infekcijom, a pošto je puta kože ispod dojke je topla i vlažna, služi kao dobar ambijent za bakterije da rastu. Neke infekcije koje bi moglo izazvati svrab dojke uključuju kandidijazu (takođe poznat kao infekcije kvasca), boginje, pinvorm (najčešći crv infekcije u Sjedinjenim Američkim Državama) i svrab (drugu vrstu zaraze kože od grinja infekcije).

Što manje o slučaju kontaktni dermatitis, koji je kada je koža reaguje na stranu supstancu, može da se desi samo sa dodirnih određene kozmetike, boja, deterdženata, industrijskih hemikalija kao što su one koje se nalaze u lateksa i gume, određenih metalnih supstanci ili biljaka kao otrov bršljana ili otrovni hrast.

Drugi simptomi da pazimo

Da ga dizati recku, postoje i neke druge lokalizovana simptomsthat može da prate svrab, i oni služe za poboljšanje problem i čine ga nešto malo više neophodan za doktora posete. Stvari kao što su kašalj, groznica i jeza, glavobolja, zajedničkog ukočenosti i bolova, curenje iz nosa, bol u grlu i znojenje (tako da osnovna, run-of-the-mlin simptomima gripa) može doći i.

Neke telesne promene koje mogu da dolaze zajedno sa svrab dojke uključuju kvržica, modrice, stvaranje krasta ili ljušti kožu, gnoj ili pražnjenje, osip, crvenilo, otok, nežnost ili bol. Ovi simptomi mogu ukazivati na osnovni problem koji obuhvata više od grudnog koša, a lekar treba definitivno da budu konsultovani.

18 Moćni citati iz badass karcinoma dojke preživelih

Neki neverovatno ozbiljni strani effectsor prateće efekte koji se mogu desiti sa svrab dojke - a ako to urade, onda posetiti lekara je više od visoko predložio - uključuju promenu u tvom nivou svesti ili budnosti; respiratorni problemi; iznenadno oticanje lica, usana ili jezika; stezanje u grlu; ili opšteg pogoršanja trenutnih simptoma.

Ako imate ove uslove, zajedno sa svojim svrab dojke, što bi moglo značiti ozbiljne probleme opasne po život, a trebalo bi da odmah se obratite lekaru kako bi se isključila bilo kakve ozbiljne mogućnosti.

Trin je rekao SheKnovsthat ako simptomi potraju "više od nekoliko nedelja ili ako počne da se širi ili dovesti u vidu osipa, to treba da bude ocenjen od strane lekara." Ona takođe ukazuje da je biopsija kože je lako procedura koja može da se uradi u kancelariji svog lekara, a može da pomogne suziti mogućnosti i potvrdi da li su vaši simptomi ukazuju na nešto opasno ili benigni.

Kao i većina tela tiče, uvek postoji širok spektar stvari koje se mogu desiti, od neverovatno jednostavno vezi. Ali kada ste u nedoumici, najbolje što možete da uradite je da posetite lekara.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Moja komplikovana osećanja na drugu slovenačko-američku Melaniju Trump

Post Zdravlje

5 zdravije alternative za vaše omiljene tretmane s padom

Post Zdravlje

Tvitter se sjeća doprinosa Carrie Fisher-a za borbu protiv stigme mentalne bolesti

Post Zdravlje

Tata imaju i biološki sat

Post Zdravlje

Pušenje: ko to radi, zašto to radimo i kako ga koristimo u našu korist

Post Zdravlje

Da li bi trebalo da uzmete klasu rođenja deteta?

Post Zdravlje

Šta se dešava u noćnim teroristima?

Post Zdravlje

Postoji nova opcija za menjanje igre za lečenje inkontinencije kod žena

Post Zdravlje

Kate Valsh govori šta očekivati u drugoj sezoni od 13 razloga zašto

Post Zdravlje

Zašto je usvajanje embriona bila najbolja opcija za ovu porodicu

Post Zdravlje

10 načina da budeš odličan trans Alli

Post Zdravlje

Šta bi trebalo da znate o ishrani metabolizma