Koliko često treba da se urinirate? stručnjak teži kada treba brinuti | RS.burnbrightlove.com

Koliko često treba da se urinirate? stručnjak teži kada treba brinuti

Koliko često treba da se urinirate? stručnjak teži kada treba brinuti

Da li vaši prijatelji ismevaj vas za piški previše sve vreme? Sve bi bilo u dobru zabavu - ali u kom trenutku ne brini to je nešto stvarno nije u redu?

Možda ste sve čuli - da pišaš onoliko često koliko trkački konj, kao trudnica, koje Međutim, dok prijatelji i porodica znači i kada se komentariše na učestalosti sa kojom ste posetite toalet i "definitivno imaju preterano aktivne bešike." možda se spolja nasmejani, možda se zabrinuti interno.

load...

Ova pitanja mogu značajno utiču na umu - Da sam pišam mnogo? Da li je to zato što pijem je ogro- mnu količinu vode? Ili postoji veći problem ovde, medicinski koja bi trebalo da ispita, brinuti o a za koje bi trebalo da potencijalno konsultovati lekara?

"To nije šala," Stiven Greg, izvršni direktor Nacionalnog udruženja za Continencetells HelloFlo.

5 Diet saveta koji će vam pomoći kontrolišete preterano aktivne bešike

To nije smešno, jer je istina veliki procenat žena bori sa problemima bešike. Prema podacima Nacionalnog udruženja za Inkontinencija, 1 u 3 žene starije od 18 godina će doživeti curenje bešike tokom svog života.

Ako želite jedan dan u svojoj budućnosti, kada ćete moći da uživate nosi jednodelni kombinezon bez brige da ga otkinuti na vreme pre nego što nesreću, nastavite da čitate.

"Postoji nekoliko načina da misle o curenja bešike i mokraćne bešike", kaže Greg. "Stres urinarna inkontinencija je kašljanja, dižete nešto, kijam, povećavate pritisak, dobiješ malo curenje? To nije normalno. Porođaja i porođaja ima tendenciju da izazove ovaj problem mnogo žena. "

load...

Kako da znate da ste zaista pate od OAB ili drugog urinarnog pitanju ili su samo guzu viceva kupatila svojih prijatelja?

Imam uslov zajedničkog bešike niko ne govori o, i da preuzima mom životu

"Mi obično vidimo neke brojeve, da je prosečna osoba ide od šest do osam puta na dan, nešto slično, što se smatra normalnim", kaže Greg. "Ako, međutim, da se osećate kao kada morate da odete," moram da idem u pravu ovog trenutka! ' i vi žurite jer možete curi, to nije normalno. Iako si možda neće ići mnogo, da hitnost - da nagon u vezi inkontinencije - je nešto što morate da pogleda ".

Hitnost nije jedini problem mehur koji šalje mnoge žene i muškarce kod specijaliste. Frekvencija je takođe ogroman problem. Kao opšte pravilo, ako mokrenje više od šest do osam puta dnevno, da klasifikuje kao učestalo mokrenje ili preterano aktivne bešike.

Osim toga, ako se tokom noći da mokri, to je takođe pokazatelj pitanje mokraćne bešike koja zahteva lekarsku pomoć. Ovo je dobra polazna tačka za dijagnozu i treba motivisati da se obratite lekaru, koji može da pomogne procenom svoje simptome i pružanje mogućnosti lečenja.

Pored čestog mokrenja, još jedan zajednički problem bešike da se žene suočavaju je inkontinencija. Iako je zastrašujuća reč da su mnogi saradnik sa starim, medicinski stručnjaci tvrde da nije u korelaciji sa godinama i zapravo je medicinski problem koji se nikada ne smatra "normalnim", bez obzira koliko je osoba. Drugi faktor? Većina nas se ne piški "pravog" način.

Prema Gregg, "držeći ga u" je jedna velika način na koji su žene pogoršava snagu svojih mišića bešike.

Uzrok? Žene nisu zakazivanje vremena za mokrenjem; umesto toga, oni ga drži u i piški samo kada imaju vremena da.

"Šta vi zapravo treba da uradite je plan da ode u kupatilo, za razliku od ce kad treba da idem", kaže Greg. "Idi ujutro. Idi na 10:00. Idi u podne. Idi u 3:00. Idi pre nego što se na autobusom, vozom, automobilom kući. Idi pre nego što odete na spavanje. "

Pored zakazivanje vremena da mokri, još jedan način osoba može da ojača svoje mokraćne bešike i mokraćnih smanji pitanja se učimo kako da pišam. To znači da se uverim da zapravo prazni bešiku u potpunosti.

"To se zove prekvalifikacija mokraćne bešike, i to je zapravo zove 'toaleta' da nauče kako da pišam. Koliko ljudi znaš, neko koristi kupatilo, a zatim 20 minuta kasnije, oni su kao, "Moram da idem ponovo? Možda niste ispraznite bešiku u potpunosti prvi put jer ste požurili kroz njega ", kaže Greg.

Intersticijalna Cistitis je kao UTI, i 90 odsto od stradalnika smo žene

Način da se suzbije ovo, Greg objašnjava, je jednostavna stand up, sit-dole metoda.

"Trebalo bi da sednu i da treba da ideš. Zatim ustane i sedne i pokušati da se ponovo tako da potpuno ispraznite bešiku. Sve to radi - da ustane, sedi dole - je naučiti kako da ispraznite bešiku u potpunosti ".

Pa idi napred i piški naoružan sa ovim činjenicama, i, naravno, obratite se svom lekaru ako je potrebno.

Stephanie Osmanski

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Evo šta treba da znate o zadržanom placentu

Post Zdravlje

10 savjeta za vraćanje vašeg digestivnog zdravlja na pravi put

Post Zdravlje

Sada je stvarno dobar trenutak za davanje krvi

Post Zdravlje

Slatka koža oko vulve? šta treba da znate o lišajnom sklerozu

Post Zdravlje

Kako se rešiti od Camel toe - da, za reals

Post Zdravlje

Ne volim svoje telo svaki dan - evo zašto je to u redu

Post Zdravlje

Razumevanje toga šta je herpes (i kako da se završi stigma)

Post Zdravlje

Odlučio sam da neću imati djecu zbog moje hronične bolesti

Post Zdravlje

Zašto sunčani dani stvarno pogoršavaju moju anksioznost

Post Zdravlje

Nova studija će imati čak i čvrste skeptike koji prihvataju pažljivu meditaciju

Post Zdravlje

Šta je sa anoreksijom koja nas pretvara u vojake?

Post Zdravlje

Ova grupa je napravila vodič za reproduktivno zdravlje žena sa invaliditetom