Koliko kalorija spaljuje ove letnje aktivnosti na otvorenom? | RS.burnbrightlove.com

Koliko kalorija spaljuje ove letnje aktivnosti na otvorenom?

Koliko kalorija spaljuje ove letnje aktivnosti na otvorenom?

Kada mislite o svom detinjstvu leta, verovatno imate viziju ostajanja pored mrak, računajući svice dok tvoja mama te je navelo da se vratim unutra na večeru ili provodite dan Adventuring ceo dan na Sleepavai Camp. Iako kao deca, nisi dvaput razmisliti o kreće ceo dan, verovatno nije shvatio samo koliko kalorija na otvorenom igra stvarno gori.

Dete od 75 kilograma može da sagori 400 kalorija igraju jedan sat košarke i oko 300 kalorija igraju jedan sat fudbala ili fudbalu, Niki Glor, fitnes profesionalna, objašnjava aktivnosti na otvorenom kao vožnja bicikla spali oko 135 kalorija na sat i skakanje konopac može burn o 350. Planinarenje ili trčanje napolju sat vremena može da sagori do 200 kalorija.

load...

"To znači dan ispunjen sportskoj praksi i izvan vremena za igru bi mogao da dostigne i do skoro 800 kalorija u jednom danu", Glor dodaje.

10 Puno radno telo vežbe koje Tone sve što je u jednom naletu

Ali, šta je kao odraslu? Iako koliko kalorija ste spali je predmet na vašu težinu, u spoljnim uslovima, koliko dugo radite od i mnogih drugih faktora, generalno govoreći, otvorenom Plaitime rezultata u dosta sagorevanja masti. Evo, fitnes profesionalci objasniti samo koliko kalorija možete baciti kada rade ove letnje avanture.

Rollerblading ili vožnja biciklom: 50 do 400 kalorija

Za one koji nisu veliki ljubitelji trčanja, uzimajući u kardio vežbe na točkovima je mnogo zabavnije i uživanje opcija. Takođe je onaj koji koristi nešto više od vašeg pulsa prema fitnes profesionalnom Nina R. Niiri.

"Roliki i bicikl jahanje su dva moja omiljena zabava, zato što je dobija na otvorenom i to zahteva upotrebu većih mišićnih grupa. Vi koristite ceo donji deo tela i jezgro za manevrisanje i ravnotežu na lopatice. A isto važi i za vožnju bicikla ", objašnjava ona. "To su aktivnosti koje su odrasle prijateljski i omogućavaju da se spali u rasponu od 50 do 400 kalorija u zavisnosti od intenziteta u kojoj vozi i trajanje aktivnosti."

load...

Plaiing tag: do 500 kalorija

Možda nećete shvatiti da kad igrate tag sa decom, nećakinje ili nećaka ili komšiluka timu, vi zapravo radite oblik vežbanja pod nazivom visokog intenziteta intervalni trening. Jer ste često rade i zaustavljanje, vi radite svoj puls delotvoran nivo, a onda odmara, što je jedan od najviše ubica načina da rade van.

"Istraživanja pokazuju da 15 minuta HIIT sagoreva više kalorija od jednog sata radi na traci. To povećava svoj metabolizam dok gori tona kalorija u kratkom vremenskom periodu ", kaže Glor. "Make it odrasle ako ga dodate na sledeću BBK ili Pool Parti sa zabavnim odraslih nagrade. Ako je to dovoljno velika događaj, možete kreirati zabavne majice i timova ili čak napraviti ligu, kompletan sa degustacija vina posle. "

6 vežbe koje će vam pomoći bolje spavaju

Skakanje uže: 50 do 200 kalorija

Iako kao dete možda sami izazov za vreme da pobedi vaš vrh Skip to postigne, zaključivši da podseća igračku može biti težak zadatak. Ali skok konopac? Dostupno na svaki veliki kutija prodavnica ili dolar prodavnica (ili stvarno, bilo gde da prodaje konopac), to je zabavan način da uživate u suncu i radi se na znoj. "Da, to će zahtevati neke koordinaciju u početku, ali kada počnete, možete snimiti bilo gde između 50 do 200 kalorija, u zavisnosti od brzine i trajanja vežbe", kaže Niiri.

Plivanje: do 600 kalorija

"Ako kada mislite o plivanju kao vežbe, vi zamislili baku pravi krugove u svojoj Svim Cap, razmislite još jednom", kaže Glor. Ona je u pravu - postoji razlog Olimpijske plivači se kaže da ima najbolje tela i najviši stepen izdržljivosti. Ostati na površini i izrada krugova zahteva preciznost i snagu, čak i ako prskanje o u bazenu sa drugarima. "Treading voda može biti jedan od najzdravijih oblika vežbanja, jer stavlja nema jake sojeva na zglobove, leđa ili vrat," kaže Glor. "To se bavi mišiće na rukama, nogama i jezgra, i može da sagori do 600 kalorija za sat vremena."

Preskočiti teretanu i Do This Zumba Video Routine at Home Umesto

Penjanje: 50 do 100 kalorija

Bez obzira da li skaliranja drveće ili planine, pronalaženje sledeću platformu u otvorenom toku jednog ili obavljanje planinari na podu, ovaj pokret ukupan telo je superstar kalorija gori. "Morate da se uključe celo telo, a to može biti modifikovan za svakoga. Zato što istovremeno koristi celo telo, to može biti prilično intenzivna i izazovna ", kaže Niiri. Ali, za samo 30 minuta? Možete očekivati da se spali 50 do 100 kalorija lako. Razgovarajte o zabavljaju - i izrada - od bahato ponašanje okolo!

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

4 načina da vašu kancelariju učinite inkluzivnijom

Post Zdravlje

Najbolji položaj za odmor nakon epiduralne

Post Zdravlje

Moramo razgovarati o materinstvu za osobe sa invaliditetom

Post Zdravlje

Zašto mi marimo - žene dele svoje najveće zdravstvene probleme

Post Zdravlje

Nisam imao seks za 8 godina zbog seksualne anoreksije

Post Zdravlje

Kakav je dogovor sa supresijom menstruacije?

Post Zdravlje

Posle viralne fotografije, Cheiann shav diskutuje kako je rak jajnika uticala na njenu plodnost

Post Zdravlje

Sve što treba da znate o osteopeniji

Post Zdravlje

Kako sam naučio da se nosim sa najgorim delovima moje endometrioze

Post Zdravlje

Evo šta treba da znate o zadržanom placentu

Post Zdravlje

Upoznajte ženu - i uređaj - uzimajući seksualni napad

Post Zdravlje

Ne, verovatno nemate bolove u stomaku