Na 5 načina raka dojke naučio sam da upravljam mojim hroničnim stresom | RS.burnbrightlove.com

Na 5 načina raka dojke naučio sam da upravljam mojim hroničnim stresom

Na 5 načina raka dojke naučio sam da upravljam mojim hroničnim stresom

Imao sam ga sve: veliki posao, odlican muža i strašan dete. Ja sam ga ubija. Osim nisam bio. Moj život mi je u prolazu, a znao sam to, ali može izgleda da ne rade ništa o tome.

Nisam spavao dobro ili zato što sam uvek brinu o nečemu ili zato što jednostavno nije osecam se dobro. Imao sam osećaj da nešto nije u redu, ali nije znao šta.

Znao sam da je moj rad je imao mnogo veze sa tim. Ja sam OB-GIN, i postaje jedan je bio i život san i najteži posao po sebi. Preko 10 godina, bilo je izuzetno dugi sati da dok prijatna na prvi pogled, na kraju pomerio dok sam bio potpuno jadno.

load...

5 važnih načina da se štite od stresa

I onda sam našao čvorić. Nisam tražio za to i kako sam pronašao da je potpuno slučajna. Ja sam klečao da pokupim nešto sa poda kad moje grudi zgnječen između kolena i mog zida grudnog koša, a bilo je tu. To je bila velika, inča bar, posebno jer se činilo da je došao niotkuda.

Moja prva reakcija je bila jedna od potpunog negiranja. Pomislio sam da to ne može biti ništa loše. Ja sam suviše mlad i zdrav. Dobro sam jeo, ostvaruje, nije imao značajnu porodičnu istoriju koja će doprinijeti ovom čemu ništa više nego ciste.

Znao sam šta je cista osećao kao ipak, i ovo nije cista.

Nakon što je procena koja je uključivala ispit, ultrazvuk, mamograf i biopsiju, moji najgori strahovi su potvrđeni - Imala sam rak dojke.

Da li je ovo bra budućnost raka detekcije?

U roku od sat vremena od pronalaženja od vremena na poslu, otišao sam i nisam vratio. Nisam mogao da se brine o drugim ljudima, a usred mog zdravstvene krize; Morao sam da se izleči.

Da bi to uradio, morao sam napraviti neke izmene. Koje promene sam se da se osećaju srećnije i zdravije nego sam ranije rak?

load...

Smanjite stres faktore

Lakše reći nego učiniti, naravno. Za početak, napustio sam posao. Taj posao kao OB-GIN, onaj koji sam radio tako teško postići, je što mi jadni i bolesni. Ja ne mogu da dokučim izlaganje moje telo više stresa nego što je već će proći. Znam da otkaz ne može biti moguće za svakoga, ali pokušajte da hack svoj raspored što je više moguće, tako da smanjenje stresa postaje Neprenosiva za vas.

San

Ja poštujem potrebu za snom, a sada sam u stanju da daju prioritet dobija dovoljno. Za mene, kako odvikavanje posao koji me je noću i postavljanje raspored spavanja pomogao normalizuje svoje sna navike. Ako ćemo pokušati sprovođenje raspored spavanja, proverite da li imate barem sedam sati za spavanje i da idete u krevet i buđenje svakog dana u isto vreme.

Meditirati

Borim se sa ovim, što znači da je jedan sam naučila da se dodatno namerno radi. Svakog jutra, ja Paket: uspon, piški, meditiram. To radimo prvu stvar je dobar početak mog dana, jer ako to ne uradim, ja ću zaboraviti. Ako vam je potrebna neka vodilja na meditaciju napred, probajte Headspace ili INSCAPE - obe aplikacije koje možete preuzeti na svoj telefon!

Imati na umu

Ovo je dobra fraza zdravstvenog i vellness zajednice. Za mene, to je podsetnik da živi u sadašnjosti. Pre mog dijagnoze raka dojke, znao sam da je moj život mi je u prolazu, ali bi mogao da prestanem da i miriše ruže ne. Sada, podsećajući se na stvari koje moram, mogu usporiti i uživati u njima.

Šta se dešava nakon dijagnoze raka dojke?

Pisati

Tokom mog lečenja raka dojke pre četiri godine, zajednički savet je bio da se napiše u časopisu. U početku, ja bih se žale svim bednih stvari koje se dešavaju kada se hemoterapiju, ali nakon kratkog vremena, našao sam da ne želim više da se žale. Nakon ove smene, počeo sam da pišem o nekim negativnim stvarima, ali bi uvek završe tako što nađu pozitivno.

Ovo su pet stvari koje sam uradio da se izleči, ali oni nisu jedini način da se izleči iourselfor u borbi protiv stresa.

Sada je već četiri godine od moje dijagnoze raka dojke, a ja mogu da potvrdim da je tok mog života je potpuno promenio. Ogromna većina tih promena su svi bili za najbolje, a ja imam ostatak mog života biti zahvalan.

Bi Katie Killoran

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Evo problema sa ovim novim alatom za detekciju silovanja

Post Zdravlje

Priča crne žene o depresiji

Post Zdravlje

Evo kako (i zašto) vaš period čini vaše IBS simptome gore

Post Zdravlje

Sada je stvarno dobar trenutak za davanje krvi

Post Zdravlje

Zašto sam gladan stalno?

Post Zdravlje

Šta bi trebalo da znate o suzbijanju perioda

Post Zdravlje

Netflik dokumenti o zdravlju žena za gledanje dok ste u sali

Post Zdravlje

4 erogene zone koje nisu G-spot

Post Zdravlje

Snimanje fotografija ljudi u svlačionici nije samo grozno, to je napad

Post Zdravlje

6 letnjih vježbanja za vrijeme kada je suviše vruće da izađe

Post Zdravlje

Ono što želim da su mi roditelji rekli o seksu i seksualnosti

Post Zdravlje

Šta je terapija za zamjenu hormona i zašto bi žene trebale znati za to?