Naravno, mineralna kupka je opuštena, ali ima li drugih zdravstvenih koristi? | RS.burnbrightlove.com

Naravno, mineralna kupka je opuštena, ali ima li drugih zdravstvenih koristi?

Naravno, mineralna kupka je opuštena, ali ima li drugih zdravstvenih koristi?

Svakog leta, moja baka bi sedeli napolju - da li je to bio krov u Bruklinu ili dvorište u ruralnim Ohaju - i potopiti svoje noge u bazenu tople vode, uzimajući u suncu. Kao dete, nisam bio siguran šta je to za osim činjenice da je smatrao da terapeutska, ali ideja o "uzimanje vode" uvek zaglavi sa mnom, a ja sam u međuvremenu fasciniran idejom različiti oblici tretmana na bazi vode.

Kada sam se preselila u Njujork, saznao sam da Saratoga-Springs je theplace da vode i predah od grada, počevši od 1830-ih - za one koji mogu da ga priušte. Takođe sam saznao da je kompleks od nekoliko spa objekata i istorijski hotel koji su sada nalazi u Saratoga Spa State Parkand još uvek u funkciji danas. Istorija, mineralne kupke, park andbeing u stanju doći iz grada bez automobila? Ja sam u. Uvek sam se pitao o verovanju moje bake u lekovitih voda, a nije bilo bolje mesto za istragu od grada koji je poznat kao "kraljice banja."

load...

Koliko kalorija Do Ove Letnja Aktivnosti Burn?

Ja sam ostao u Gideon Putnam - šarmantan istorijski hotel se nalazi u okviru parka. Završen i otvoren 1935. Godine, hotel prvobitno zadovoljena za one idu na odmor lek, koji se obično boravio oko četiri nedelje u isto vreme, i poseduje neke od originalnih zidnih murala po James Reinolds sa dizajnom enterijera uradio Doroti Tuckerman Draper.

Potpuno očaran Gideon Putnam. #saratogasprings

Gideon Putnam daje mapu svih prirodnih izvora na park imovinu - kao i mineralnu komponentu svake vrste - što vam omogućava da ide na mokrom lov sakupljača kroz šumu da probaju različite vode. Ovaj lov na blago na bazi vode da je sve: istoriju, zdravlje, šetnju kroz šumu svojim tempom i dosta mogućnosti za hidrataciju. Neki ukus najslađe, najčistija voda ikada. Drugi (i većina) su više od stečene ukusa, koji me je podsetilo na šumećih pokvarena jaja, ali ne u lošem stanju. (Stvarno! Uzeo sam neke od više oštar vode natrag u svoju sobu da se kasnije piti.)

load...

Jedna od najbolje degustacije izvora u bio je veoma blizu zemlje. Čučnuo sam na rukama i kolenima gutljaj vode, pod pretpostavkom da se mora ektragood biti vredan dodatni napor da se pije. Ispostavilo se, da je pozicioniran tako, jer je za pse. Član osoblja hotela kasnije me je obavestio da obično postoji od nerđajućeg čelika činija oko fontane, što je mnogo jasno da je za pasa planinare, a ne ljudska oni.

Uzimanja vode u #saratogasprings. #upstateni #iloveni

Ali, vratimo se na kupatila.

Ovo nije SVANKI Menhetn Dai Spa ili zen jazbina opuštanja u LA. Pojedinca sobe "Ruzvelt Bathslook mnogo više kao stari bolnici, ali na najbolji mogući način. Klinička atmosfera je cela stvar oseća legitimno, a obzirom da je actuallibeen oko još od 1930. - ne samo konstruisani tako da izgledaju staro sa čvora iz obnovu hardvera - takođe oseća autentičan. Zajedničkim prostorijama i relaksaciju, međutim, oseća potpuno moderan, ali isto tako efikasna.

Tople kupke mogu imati koristi svoje telo Kao vežba Does

Ipak uzimanje vode u #saratogasprings, ovaj put u Roosevelt kupatila (sa svim originalnim kade & pločica od 1935.). Voda je prirodno uskipela, čini veoma pluta i sadrži minerale kao što su litijum, kalijum i gvožđe.

Dok se nekada nekoliko velikih javnih kupatila nalazi u Saratoga Spa State Park, samo Roosevelt kupatila ostaju. Oni su verovatno najviše odgovara savremenim kadu goers jer za razliku od nekih drugih objekata na banjskog kompleksa koji sadržanu velike vardlike sobe pune mnogih kade, svaka kada na Roosevelt kupatila dolazi sa sopstvenim privatnu sobu sa priloženim kupatila.

Posudici, pločice i vodovod su svi originalni za 1935 strukturi, a kade su specijalno dizajnirani za terapeutske upija, sedi nekoliko centimetara u pod radi dodatne dubine. Ti obezbeđen sa stolicom možete zalepiti u vodi, jer kao što brzo ćete saznati, visoki nivoi natrijuma učiniti posebno pluta. Isto tako, voda je šumeće - zahvaljujući ugljen-dioksida - i golica kožu sitnih mehurića. Takođe sadrži tragove gvožđa, kalcijuma i magnezijuma, koji svaki dolaze sa svojim potencijalnim zdravstvenog osiguranja, kao i litijuma, koji se smatra da podigne raspoloženje Bather je.

Nakon 45 minuta u kadi, službeniku pokuca na vrata da vas povuku u stvarnost i ostavlja vam vruće peškir da pomogne nagovoriti te iz kupatila. Ostavio sam osećam veoma opušteno, graniči sa pospan, i primetio da je moja koža je veoma meka za narednih nekoliko dana nakon kupatila.

Takođe treba razjasniti tokom vikenda, dve 45-minutne mineralne kupke bile su jedini oblik kupanja jesam. Vaš prvi instinkt može biti da se tuširam posle sedi u kadi mutnoj vodi, ali u skladu sa članovima osoblja na kupatilima, tuširanje se zapravo notrecommended nakon uzimanja mineralnu kupku kako bi se omogućilo dovoljno vremena za minerale da potone u. Opet, ovo nije nešto uz podršku godina empirijskih dokaza, ali je imalo smisla i bio legitiman izgovor za preskakanje tuširanje.

Nova studija Gives Iou još jedan izgovor da uzme toploj kupki Tonight

Uprkos ljudi hrle u mineralnim vodama i kupke vekovima za lečenje svrhe, stvarni medicinske prednosti mineralnih kupatila u lečenju bolesti ili poboljšanje zdravlja su nejasni, kaže dr Mimi Trin, porodična medicina lekar na MemorialCare Medical Group Saddleback Memorial Medical Center u laguna Hils, Kalifornija postoji polje nauke pod nazivom balneologiji ili balneoterapije, objašnjava ona, koja je lečenje bolesti za kupanje, obično u vodama koje sadrže minerale, ali ovo oblast medicine nije dobro poznata, a naučnici koji obavljaju studije u ovoj oblasti su uglavnom u Evropi i Japanu.

"Postoji predlog da se akt potapanjem u vodu, da li postoje minerali koji su uključeni ili ne, pomaže da se opustite naša tela, i na taj način, oslobađa od stresa, kao i Achi zglobova ili mišića", kaže Trin. "Zbog toga, oni koji su u stanju da to uradite na redovnoj osnovi, mogu da iskoriste prednosti ove opuštanje tehnike."

To je stvar sa alternativnim terapijama: Dokle god se ti ne povredi na bilo koji način, to je verovatno u redu da ih iskoriste da čine da se osećate bolje. Da li će sedi u u kadi braon šampanjac vode za 45 minuta izleči sve bolesti? Verovatno ne, ali to je bio prijatno i opuštajuće iskustvo koje se nadam da opet uskoro.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Konačno sam učio da volim svoj veliki predivan stomak

Post Zdravlje

Najveće mentalno zdravlje otkriva novi intervju Britnei spears

Post Zdravlje

Ovako anatomija siva utiče na naš stav o medicinskoj negi

Post Zdravlje

Nisam imao seks za 8 godina zbog seksualne anoreksije

Post Zdravlje

Seksualno zdravlje u vaših 20, 30, 40, 50 i više

Post Zdravlje

Nigerijski bobsledovački tim će biti zvezda olimpijade

Post Zdravlje

5 najzdravijih alkoholnih pića možete dobiti u baru

Post Zdravlje

Da li treba da idete komande u snu?

Post Zdravlje

Razumevanje grudvica i udubljenja u grudima

Post Zdravlje

Moj partner je koristio moj undiagnosni bipolarni poremećaj da me gasi

Post Zdravlje

Kako prepoznati i tretirati otrovni bršljan

Post Zdravlje

Šta se stvarno dešava kada vaša kosa postane mastna?