Ne, grudnjak ispod podlaktice neće vam dati rak (i još 9 mita o zdravlju dojilja) | RS.burnbrightlove.com

Ne, grudnjak ispod podlaktice neće vam dati rak (i još 9 mita o zdravlju dojilja)

Ne, grudnjak ispod podlaktice neće vam dati rak (i još 9 mita o zdravlju dojilja)

Svi, od nejednakosti na radnom mestu do maltretiranja na ulici, što je žena užurbano, i imamo dosta realissues smo bitku na dnevnoj bazi - tako da sigurno nemaju vremena da brineš o ženskim zdravstvenim mitovima koji su potpuno lažne. Na primer, mi smo stalno cujem stvari o našim grudima, od kojih većina nisu ni istina. Lame.

Da vam pomogne i grudi imaju dug, zdrav i srećan život zajedno, otišao sam u bona fide vještaka sisa, dr Neelima Denduluri, saradnik predsednik SAD onkologiju mreže raka dojke Odbora za istraživanje, da pomogne srediti činjenice od fikcije.

load...

Mit: dojenje će uništiti sise

Bust-ur: Neće, kaže Denduluri. Vaše grudi će se promeniti (mnogo!) Sa trudnoćom i kada se mleko dolazi u, bez obzira da li se odlučite da doje. Kao bonus, Denduluri kaže da su neke studije pokazale da dojenje može da zaštiti svoje grudi tako što ćete smanjiti rizik od raka dojke.

Mit: trčanje, skakanje konopac ili druge visoko-uticaja vežbe će oštetiti sise

Bust-ur: U stvari, starenje je ono što uništava sise! Plus, tu nikada nije bilo nikakvih čvrsta istraživanje koje je pokazalo da vežbanje čini tvoje grudi sag ili povrede ih. Denduluri kaže da starimo je glavni razlog oblik i izgled vaših dojki promene. Dakle, u osnovi, ti sise će biti uništen, bez obzira šta radite. Šalim se! Pravi Poruka je da je normalno da naši sise da promeni kako živimo svoje živote, a vežbanje je jedan od najboljih stvari koje možemo učiniti da se uverite ti životi su zdravi.

load...

Mit: Moći ćete da vidite ili osećate da imate rak dojke

Bust-ur: To je razlog zašto smo sebi daju ispite dojke, zar ne? Ne mora da znači, kaže Denduluri. "Masovno dojke često ne pronašao ispit", objašnjava ona. "To je razlog zašto mamografija je veoma važno." Ali, self-ispiti nisu besmisleno. Denduluri kaže da je važno da se zna šta tvoje grudi obično osećaju i izgledaju kao da možete prijaviti bilo kakve promene na vašoj doc.

Evo zašto tvoje grudi Can Feel Lumpi One Veek & Sensitive na Nekt

Mit: Žene manje od C šolje ne treba da nose grudnjake

Bust-ur: Ne! Jedina stvar koja određuje da li "treba" grudnjak je da li ili ne želite da nosite jednu. Veće dame mogu da se osećaju udobnije uz dodatnu podršku, ali neki smatraju grudnjaka skučenosti i kažu da zapravo uzrokuju vrat, ramena i leđa bol. Na kraju krajeva, nema zdravstveno razlog da nose grudnjak. "Nosi grudnjak je lična odluka, a ne veličina šolja treba da ograniče grudnjak ili zahtevaju grudnjak," kaže Denduluri.

Mit: Undervire grudnjaka mogu da ti dam rak

Bust-ur: Odakle te glasine čak početi? Svaka devojka koja je ikada nosio grudnjak je verovatno čuo da je rak Bras uzrok. Jedina stvar grudnjaka i rak imaju zajedničko, Denduluri kaže, jeste da su oboje povezani sa sisama. "Undervire grudnjaka nisu povezani sa izaziva rak", kaže ona. "U stvari, grudnjaci nisu povezani sa izaziva rak, bez obzira na koju vrstu."

Mit: Inverted bradavice znači da nešto nije u redu sa tobom

Bust-ED: Neke žene su prirodno obrnuta bradavice, kaže Denduluri. Dakle, ako su uvek bile obrnute bradavice, bez brige. To je samo kako se tvoje grudi oblika. Ali, dodaje ona, ako ti NIPS iznenada okrenuti unutra, to može biti znak raka, a trebalo bi da pozove vaš doktor, odmah.

Mit: dobija na težini znači veće grudi

Bust-ur: Želim! "Neke žene dobiju na težini u svojim grudima, a drugi su skloni da distribuira težinu na drugim mestima, kao što su njihovi stomak, butine," kaže Denduluri. "To je veoma individualizovani."

Mit: Možete povećati veličinu svojih grudi sa ovom posebnom kremom / čaj / vežbe

Bust-ed: Ne. Ne, ni taj. Nije to jedan, ni. Nije bitno šta kažu izjave na internetu (verovatno su lažni ionako). Gore, mnogi suplementi imaju štetne sastojke koje mogu da si bolestan, kaže Denduluri. Preskočite brze popravke, i sačuvajte novac.

Razumevanje Lumps & Bumps u grudima

Mit: Trebalo bi da spavaju u grudnjaku kako bi se sprečilo saggi sise ili nabora grudi

Bust-ur: nosi grudnjak stojeći ili pokretni može da spreči neke opuštene ili ptoza, kao profesionalci zovu. Ali nosio jedan ležeći ne uradi prokletu stvar, kaže Denduluri. Dakle, spavaju u grudnjaku ako te to čini lakše, ali da ga, ako ste zabrinuti o kozmetici.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Evo šta je zapravo voljeti da se posveti keti dijeti

Post Zdravlje

Vendi Davis o svom epskom filibusteru i da li će se kandidovati za predsednika

Post Zdravlje

Izlazak iz treninga je bila najzdravija odluka koju sam ikada napravio

Post Zdravlje

Flip-flops na tlu u teretani moraju biti: Evo zašto

Post Zdravlje

Tvoje emocije mogu stvarno uticati na vaše creva

Post Zdravlje

Muškarci ginekologa o tome kako su izabrali svoju specijalnost

Post Zdravlje

Kako ADHD utiče na žene i zašto je podrška zajednicama važna

Post Zdravlje

Fran dresher na rak materice i trudna Nanni Cameo

Post Zdravlje

Kako imati vrhunski imunološki sistem može uticati na rizik od prevremenog porođaja

Post Zdravlje

Moja deca mogu da dovedu u vezu sa mojim hroničnim bolestima

Post Zdravlje

Šta se dešava u noćnim teroristima?

Post Zdravlje

Nova studija će imati čak i čvrste skeptike koji prihvataju pažljivu meditaciju