Neki saveti o pronalaženju odgovarajućeg Binder-a | RS.burnbrightlove.com

Neki saveti o pronalaženju odgovarajućeg Binder-a

Neki saveti o pronalaženju odgovarajućeg Binder-a

Grudi vezivanje čin nosi restriktivne odeće (poznat kao vezivo) u cilju Ravnanje grudi.

Obavezujući je najčešći među transrodnih ljudi i nekih nonbinari ljudi, a koristi se da smanji tela disphoriaas i dati trans i nonbinari ljudima veću udobnost i sigurnost u njihovim telima. Međutim, nisu svi veziva su stvorili jednako, a razlika između dobro okova veziva i improvizovanoj kompilacije Ace zavoja je prilično značajna, i zdravstvenim i udobnost smislu. Da biste saznali više o tome kako da pronađe adekvatno uklopi vezivo i zdravstvene rizike povezane sa nesigurnim obavezujuće, nastavite da čitate.

Rodni identitet 101: Vodič za razumevanje Transgender pitanja

Prvi deo za vezivanje savet koji sam dobio od mog prijatelja Cal, a to izgledalo na prvi pojavljuju u svim resursima sam našao, da većina alternativne metode za vezivanje su izuzetno štetni za zdravlje čoveka. Cal prvi put počeo obavezujući pre oko godinu dana, i otkrili da koriste materijali kao što su čičak i Ace zavojima da vezuju bio izuzetno bolno. "Ja vezan sa Ace zavojima neko vreme, i posle oko sat vremena sam se borio da diše", rekao mi je. "Većina alternativne metode vezivanja vode ka, u najboljem slučaju, rebro modrice ili gubitak daha."

load...

Alternativni obavezujući metode može dovesti toscarring, rane i iritaciju kože, ograničene pokretljivosti, slomljena rebra, a višak tečnosti u plućima. Selotejp (ili bilo koja vrsta trake), Ace zavoje, čičak pa čak i stvarna vezivo da samo odgovara previše udobno, može biti veoma nesigurno i bolna, čak i za kratkoročno habanja.

Dakle, šta je trans ili rodno U prvom redu pojedinac da uradi? Pronađite korice koje zapravo odgovara! Kada sam pitao Cal kako je određuje da li je veziva odgovara ili ne, on je dao tri ključne savete: "Tvoje grudi ne bi trebalo da iskoči iz vrhu ili dnu, trebalo bi da možete da se veliki, duboko udahnite i držite ga bez većih problema [i] vaši rebra i leđa ne bi trebalo da bude u više od manjeg bola. "Većina veziva se ne preporučuje za vežbanje, jer može izazvati ekstremno kratak dah, ali postoje somethat su pogodni za lake plivanje.

7 stvari koje treba da znate o transrodnih stanovništva u SAD

Veziva može potrajati malo navikavanje, naročito ako je vaš prvi put da ih nosi, tako da obratite pažnju na to kako vaše telo oseća i pokušajte da ne nosi vezivo predugo. Većina izvora preporučuju nošenje vezivo za ne više od 6 do 8 hoursa dan i vashingthe veziva redovno da se brine o odeće i sprečiti iritaciju kože. Većina mesta koja prodaju veziva će imati svoju veličinu vodič, već opšti alat za pomoć u formi je dobro poznavanje mere u grudima.

load...

Moja 5-godišnji prijatelj Da li je transvestit, a on je sasvim dobro, Hvala

Ako i dalje u potrazi za idealnom veziva, nemojte odustati. "Nastavi da tražiš," Kal ohrabrio. "Stavljanje na savršenoj veziva za prvi put je neverovatan osećaj... Za mene, bilo je takva drastična razlika u nosi Ace zavoje u odnosu na stvarne veziva. Osećao sam se potvrdio i udobno u svojoj koži. "

Ariel Vodarcik

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Čuvajte se za 5 minuta sa tehnikama meditacije

Post Zdravlje

6 načina na koji sam naučio da se nosim sa najhladnijim danima

Post Zdravlje

Kompletan vodič za psorijazu i kosu

Post Zdravlje

Ono što Ali raisman želi da znaš o periodima i govori protiv zloupotrebe

Post Zdravlje

Šta da znate pre nego što počnete sa zdravstvenim planom

Post Zdravlje

10 savjeta za vraćanje vašeg digestivnog zdravlja na pravi put

Post Zdravlje

7 mita za zaštitu od sunca morate sada da prestanete da verujete

Post Zdravlje

Kraj glavnih vazduhoplova može biti na vidiku

Post Zdravlje

8 hrane koja bi mogla izazvati migrenu

Post Zdravlje

Brzi vodič za to kako da kažete razliku između cista, grudvica i tumora

Post Zdravlje

Nakon što sam odrastao evangeličan, feminizam me je osnažio da se pozabavim svojom depresijom

Post Zdravlje

Ono što treba da znate danas o neuspješnom pismu za zdravstvenu negu