Nemojte samo trpeti kroz neverovatni period - tretmani postoje | RS.burnbrightlove.com

Nemojte samo trpeti kroz neverovatni period - tretmani postoje

Nemojte samo trpeti kroz neverovatni period - tretmani postoje

Pogresna periodsare kuju, ali period koji traje mesecima je kao da nije zarobljen u devetom krugu pakla - i to je stvarno. Da, neke žene se bave krvarenjem da ide na ono izgleda kao zauvek, i pravi vrhunac je činjenica da obično nije samo jedan uzrok, tako da je bolno teško da shvatim zašto je ekstra-dug period se dešava.

Ailsa Frenk, 48-godišnji samopomoć pisac i Hipnotherapist, bavila problemom preko 20 godina. Dok je uvek imala teške, duge periode od kada su počeli kada je imala 13, problem nije postao constantuntil nakon što je ona imala svoju bebu 24.

load...

"Ja bled prilično loše u danima nakon rođenja, a nisu zaustavili. Kada sam stigao do 12 nedelja, stalno sam krvario. Pitao sam lekara opšte prakse ako je to normalno, a on je rekao ne. Vratio sam se na pilule, ali moje perioda postala sporadično i teška, i ne samo to, već moje zdravlje krenulo nizbrdo, a ja sam patio strahovit umor ", rekla je za Daili Mail.

Frenk otišao kod ginekologa, koji je rekao da je krvarenje bilo zbog njenih hormona bića neuravnotežena i dala terapiju zamene hormona, što je ono što se često prepisuju ženama u menopauzi. Međutim, dok je pomogao sa bolom, takođe prestao da joj periode u potpunosti. Ona je na kraju imao histerektomija na 42 godina starosti, jer ona više ne može kontrolisati sve stvari koje su potrebne da se uradi za upravljanje simptome.

Dok stanje Frank može biti hormonski, to je daleko od jedine stvari koja uzrokuje da žene imaju stalne periode. Dr Penelopa zakon, konsultant akušer i ginekolog u Portland bolnici u Londonu, objasnio je na dnevnom Mailthat ključ lečenja je sve u otkrivanju gde se krvarenje dolazi.

"To može biti cerviks i usled inflamacije ili infekcije i, retko, rak ili se može doći iz svoje utrobe obloge -. Endometrijuma - bilo zbog neravnoteže između estrogena i progesterona ili zato što postoji mali polip ili fibroidan uvlačenjem materica šupljine i sprečava normalan proces krvnih sudova kontrakcije što se dešava na kraju svog perioda. "

load...

Da, Vaš partner Can Go Dovn On Iou menstrualno - i može pomoći kod grčeva

Jedna od metoda lečenja koja se često sprovode da bi se smanjio prekomernu menstrualno krvarenje je IUD Mirena. Ona oslobađa hormone koje bi trebale da zadrži svoju uterine lining tanak, pa se nadam krvari će postati manje ozbiljna (treba napomenuti postoji neka kontroverza oko Mirenacausing ektopičnih trudnoća, spontanih pobačaja i više). Mnoge žene pate od ovog stanja završiti primam druge, beskorisni tretman jer su njihovi simptomi su pogrešno dijagnostikuje ili odbacio od strane njihovih doktora već godinama na kraj.

Ti bi da je medicinska struka bi više sluha za pacijente koji se bave uslov da utiče na sve aspekte života. Ponekad krvarenje može biti toliko jaka da žene postanu anemičan, što u velikoj meri utiče na njihovo raspoloženje i energija. Da ne spominjem, stalno krvarenje i bol postaje na putu njihovom seksualnom životu i dodaje celu drugu izazov za koncipiranje dete.

Neredovnih menstruacija Objasnio je: 8 Veliki Reasons Gone MUP menstruacije je

"Moj muž će i znao sam da hoćemo treći bebu, ali pokušavam da shvatim kad sam bila plodna bilo nemoguće. I kada krvarenje toliko, ne baš vas staviti u raspoloženju", izjavio je saradnik paćenik Keli Hockings.

Dok IUD može pomoći nekim ženama koje žive sa kontinuiranim menstrualnog krvarenja, ostali slučajevi su toliko ozbiljna da je jedini odgovor je puna histerektomija. Ovo može biti posebno razoran, naročito ako je žena mlada i dalje želi da ima decu. Međutim, ponekad se svodi na to da li ili ne bebu vredi žrtvovati svoj kvalitet života.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

10 savjeta za vraćanje vašeg digestivnog zdravlja na pravi put

Post Zdravlje

Čuvajte se za 5 minuta sa tehnikama meditacije

Post Zdravlje

9 žena o tome kako je meditacija promenila svoje živote

Post Zdravlje

Marcia gai harden otvara se o negovanju svog voljenog s Alzheimer-om

Post Zdravlje

10 najboljih fitness kanala za IouTube kada nemate vremena za teretanu

Post Zdravlje

Sinoćni senat obamacare ukidanje glasova bilo je strašno za žene

Post Zdravlje

Šta je Rapunzelov sindrom, i zašto to može biti smrtonosno?

Post Zdravlje

Ne, grudnjak ispod podlaktice neće vam dati rak (i još 9 mita o zdravlju dojilja)

Post Zdravlje

Šta trebate znati o postpartum OCD

Post Zdravlje

Kako ADHD utiče na žene i zašto je podrška zajednicama važna

Post Zdravlje

Ono što treba da znate danas o neuspješnom pismu za zdravstvenu negu

Post Zdravlje

Zašto je važno da li dobijate dovoljno magnezijuma?