Od šokantnog pristupa seksu treba da učimo - da! - pacovi | RS.burnbrightlove.com

Od šokantnog pristupa seksu treba da učimo - da! - pacovi

Od šokantnog pristupa seksu treba da učimo - da! - pacovi

Da li dobijete ono što želite od seksa? Statistički gledano, možemo da vas češće nego ne reći da su šanse, odgovor je ne. Studija iz Arhiva seksualnog Behaviorfound da heteroseksualne žene doživljavaju orgazme i najmanje svih sa izveštajima samo 65 odsto žena doživljava orgazme sa muškim partnerima. Za lezbejke, procenat orgazama označen "obično uvek" sa partnerom skače na 86 odsto. Dakle, da li dobijete ono što želite od seksa? U poređenju sa čovekom, ni upola često.

Strejt muškarci izveštavaju 95 odsto svojih seksualnih susreta završavaju u orgazmu i gej muškarci do sličan visok sa 89 odsto.

Kako žene dobijaju "plave loptice" i kakav je to osećaj

Dame, vreme je da se premosti jaz. Zahvaljujući eksperimentima radili u laboratoriji, tajna više (i bolje!) Seks može biti samo na horizontu. To je, ako smo spremni da preuzmu neke savete od našeg prijatelja glodara.

load...

Prema zapažanjima Danijel Bergnerprocured tokom laboratorijskih istraživanja, pacovi pokazuju da je ključ za ugodan seks je jednostavnije nego može misliti. "Žena pacovi rade ono oseća dobro", objašnjava Bergner je.

Tokom seksa, ženki pacova inicira neku vrstu "tag", u kojoj su Dart napred i nazad od svog partnera sredine pumpe. Ideja koja stoji iza ovog tag taktiku je da ženke pacova uživaju prima zadovoljstvo, i pošto žele da traje duže, oni su ga produžiti uzimajući stvari u svoje ruke.

Smart Vibrator će vam poslati podatke na svojim orgazma

Ako partner prestane pokretanje seksualne usluge, a zatim su ženke pacova i molio za više seksualnog odnosa. Dakle, prema pacovima, čini se da je ključ u preuzmu inicijativu. Evo tri seks lekcije možemo naučiti iz ovih naučnih saznanja.

Samo vi znate šta želite

Vaš partner nikad neće magično shvatiti. Zato je masturbacija je od ključnog značaja za razumevanje nečije seksualne preferencije i potrebe. Što bolje znate svoje telo, bolje možete pomoći vašem seksualnom partneru učiti o svom telu.

load...

Ne stidite se da vokalizirati

Da bi se uči neko šta vam se dopada u krevetu, ti ćeš morati da se ranjiva i vocalize vašim potrebama. Naravno, to može biti strašno, ali ako veruješ nekome dovoljno da neka uradi delo s tobom, ne bi trebalo da bude previše stidljivi da vocalize ono što želiš, treba ili želite.

Vaš orgazam je važno

Da ponovimo: Vaš orgazam je važno! To je jednako važno kao orgazam drugog lica; nije manje važno. Uverite se da su potrebe zadovoljene. Prvi korak u radi da se razume da se vaše potrebe bitno.

Kada orgazmi i seksualno uzbuđenje Give Iou glavobolje

Jednostavno rečeno u ljudskom smislu: Pitaj za ono što želite. Uzmi nazad svoje orgazam, dame, govoreći partneru tačno šta je to što želite.

Stephanie Osmanski

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Navodni seksualni zločini Harvei Veinstein-a doneli su uspomene na moje zlostavljanje

Post Zdravlje

Ako ste u pimpu, ovo je samo proizvod za vas

Post Zdravlje

Hajde da razgovaramo o tome šta marihuana može (možda) učiniti za vaš seksualni pogon

Post Zdravlje

Pritisak u brijanje moje telo na kosu uticalo je na samopouzdanje

Post Zdravlje

Tvoje emocije mogu stvarno uticati na vaše creva

Post Zdravlje

Imenovanje RFK Jr. na komisiju za bezbednost vakcine bilo bi neetično i opasno

Post Zdravlje

10 savjeta za vraćanje vašeg digestivnog zdravlja na pravi put

Post Zdravlje

5 saveta kako biste izbegli infekciju noktiju tokom sledećeg pedikira

Post Zdravlje

Moj doktor je propisivao aplikaciju za meditaciju kad sam joj rekla o svom vaginismusu

Post Zdravlje

Da li su zdravstvene prednosti gumenih vitamina vredne šećera?

Post Zdravlje

5 razloga da ga nazovete sa svojim ginekologom

Post Zdravlje

Tvitter se sjeća doprinosa Carrie Fisher-a za borbu protiv stigme mentalne bolesti