Odlučujući da mi obrijam noge, ne čini me manje pederom | RS.burnbrightlove.com

Odlučujući da mi obrijam noge, ne čini me manje pederom

Odlučujući da mi obrijam noge, ne čini me manje pederom

Počeo sam brijanje kada sam bio u petom razredu.

Nisam bio ni van osnovne škole još, a ja sam već analiziraju mekane bebe dlačice koje poređanih bedra i telad.

Moj prvi brijanje memorija je duboko ukorenjen u mojoj glavi. Sećam boju i oblik Venus Razor, gledajući reklame tih dugo glatkih nogu - moj kratak pas, krzno iz mog evropskog nasleđa. Negovan sam noge u tajnosti, zabrinuti moja majka bi saznati. Ko sam brijanje za? Zašto se osećam potrebu da se obrije? Moja tajna je bilo glupo, ali sam osetio odrastao. Plus, svi moji prijatelji su to radili.

load...

Pre brijanja: Kako da pripremite noge za veliki brijanje

Uvek sam smatrao sam peder u izvesnom smislu, iako moja definicija je malo evoluirala tokom godina. Moj kueer zajednice odbacuje heteronormativnom lepote standarde i obuhvata telo pozitivnost, a to može biti nešto potpuno jedinstveno za svakog pojedinca; Međutim, moj kueer zajednice takođe mogu biti hijerarhijski, nešto što se često ne razgovaraju.

Ja isto femme? Kako da ostane atraktivna za sve polovima? Zašto sam videla kako female na svakom društveni događaj?

Ova pitanja razboj preko mog kueer stanja uma sa neprestanim brige: Da li sam peder dovoljno?

Svako je malo seksualno tečnosti, uključujući i vas

Bodi pozitivne kampanje poput #BodiHairDaiand istoriji brijanje rutine, koja je počela u 1920, daj mi osećaj krivice kueer. Moja trenutna rutina podrazumeva brijanje kad god sam izabere da se obrijem. Neki dan sam do nekoliko nedelja ne znam. Ipak, i dalje osećam inferiorno ako sam primetio obrijanih nogu ili ispod pazuha. Hoće li misliš da sam ja žrtva patrijarhata?

load...

Ova neobičniji nego što thou mentalitet može biti iscrpljujuće. Dok kosa može da bude samo mali deo onoga što znači biti telo pozitivno, predmet kose i dlake posebno će uvek biti na rubu kueer diskursa. Je "pozitivna" u frazu "tela pozitivnosti" je proslava našeg broda, pojačanje za našu zajednicu da budu ono što žele da budu.

U 2015. Slatearticle pod nazivom, "Žensko Renesansa", Evane Urkuhartsaid da "... Biti fem je oko grli i izražavanja ženstvenost bez izvinjenja, i bez kompromisa."

"Iako je pre svega izraz koriste, za, io kueer ženama, femme estetski i politička svest teoretski može biti usvojen od strane bilo koga ko želi da i izraze estetski i izazov ideale tradicionalne ženstvenosti", Urkuhart napisao. "Čak i strejt ljudi. Čak i muškaraca. Predugo je muški ideal je podignuta iznad ženski, negirajući ženstvena ljudima dostojanstvo bude mislio jaka, nezavisna, ozbiljan, ili nadležni. Kueer Femmes postoje u opoziciji toga, i zbog toga oni treba slaviti. "

Moj identitet kao nekada dlakave, ponekad hairlesskueer žensko može da zavara oko svoje seksualnosti. Ali to predstavlja moj najverniji i najautentičniji sebe. Osećam se jako kao što sam proslaviti svoj deskriptor kao ženskog kueer. Moje telo se oseća bezbedno kad podignem ruke i nemam tamnu grm. Moje telo se oseća kao moj kad sam trljati svoje nejasne noge zajedno i da me ugreju.

Kako seks igračke stvarno mi je pomogao da smer moju seksualnost nakon što sam izašao

Pre godinu dana, okliznuo sam se u tankom uklapanje crnoj haljini sa mrežastim čarapama. Moj ruž bio je mrak i moje pete bile visoke. Ja bacio svoju kratku kosu kao što sam pogledao u ogledalo. Moj partner (u to vreme) se nasmejao i rekao: "Ja ne mislim da ti je ruka kosa ide dobro sa" izgledom. ' "

Okrenu sam na peti da me uhvati za novčanik - leopard-Print kvačilo - podiže svoje ruke u plesnoj položaju i shimmied kroz vrata. Dlakavi, fem, uz korišćenje pravo da bude tako.

S. Nicole Lane

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Marcia gai harden otvara se o negovanju svog voljenog s Alzheimer-om

Post Zdravlje

Tummi trouble? istakao? probiotik može da vam pomogne

Post Zdravlje

3 kompanije koje uključuju rodno inkluzivni menstrualni proizvod

Post Zdravlje

Superfun slackline trening će ponovo učiti vaše umorne vežbe

Post Zdravlje

Evo zašto su vaše migrene ili IBS u vašem vremenu još teže

Post Zdravlje

Kontrola rađanja igra ulogu u životu u mom lezbejskom odnosu

Post Zdravlje

Stigma oko IBS otežava ženama da se leče

Post Zdravlje

Može li joga pomoći u pitanjima plodnosti?

Post Zdravlje

Da li su sportska pića dobra opcija za dehidrataciju vezanu za bolesti?

Post Zdravlje

Kada rutinska laboratorija radi sve osim rutine

Post Zdravlje

Treba li da brinem o osteoporozi?

Post Zdravlje

Šta je preeklampsija, i šta to znači za vašu trudnoću?