Ono što stvarno voli da ima stanje kože u doba instagrama | RS.burnbrightlove.com

Ono što stvarno voli da ima stanje kože u doba instagrama

Ono što stvarno voli da ima stanje kože u doba instagrama

Ne dozvolite da mrzitelji vam kažem drugačije: Ljubav prema sebi je radikalan čin, posebno u doba društvenim medijima, kada se čini sve je filtrirana i izmenio do neprepoznatljivosti. A ulozi su još veći kada se bori tešku kože ili zdravstveno stanje i hrabro odaberete da podelite to putovanje sa potpunih stranaca.

Na primer, 23-godišnji Matz primljen dozvoliti joj doživotna borba sa ekcemom je sprečiti deljenje svoju pravu ličnost, i online i sa prijateljima. To nije bilo sve do ulaska Dove nedavne sklopi mir sa suvom kožom kampanje, gde je frontovima brenda novu DermaSeries kolekciju, koja je bila u stanju da se potpuno realna o učenju da voli svoju kožu.

load...

"Iskreno mrzeo kako sam izgledao toliko dugo", rekla je ona. "[Gde] mi je dao siguran prostor gde se dele svoju priču.... Govoreći o tome postalo veoma terapija za mene. Mislim da je vidljivost je nešto što je veoma važno, jer sam osetio sam tako dugo, i vide žene prolaze kroz iste stvari kao ja... Stvarno pomogao. "

Kako sam konačno savladao Painful Akne Ankieti

Čopra, proslavljeni stručnjak života i hronične bolesti advokat, je blogovanje za skoro jednu deceniju, ali je takođe govorio o moći deljenje svoj put i sa psorijaze i psorijaznim artritisa. Nakon godina osećam loše za sebe, ona je jednostavno odlučio da uradi suprotno, i iako je bilo potrebno neko vreme da se prilagode, ona je sakupio ogroman broj sledbenika ohrabrujući druge da učine isto.

Evo zašto više odraslih Have More akne Than Teens

Napravi ugroženosti Great Again

"Ljubav prema sebi je bio više posvećen svojoj sreći nego tvoje patnje u svakom trenutku", rekao je Čopra njenog aha trenutak. I dok ove dame doživela "izlazak" sorti o njihovim borbama, mlađi našla rade istu stvar, ali tek nakon stvaranja izuzetno uspešan posao koji na kraju dovela do orthorekia, poremećaj u ishrani najbolje opisati kao opsesija sa jedu hranu da su zdravi.

load...

Ja sam tako počastvovan što sam govorio o mnogim temama sam duboko brinu o danas na # blogher18, od vizuelnog pripovedanja i umetnosti društvenih medija, da živi život Unfiltered i deljenje iz srca, da živi sa hroničnim poremećajima kože za poslednjih nekoliko meseci, za prevazilaženje poremećaj u ishrani u javnosti, da drži strast u životu u svemu što radim. Hvala @blogher za pružanje ove platforme za kreatora sadržaja da deli takve važne teme. Svim mojim ko-panelista i govornika danas. Iou All kamen i inspirišu me i drago mi je da se ide kući sa toliko novih, badass prijateljima. I svima koji su došli na podršci, hvala vam! velika ljubav od mene. #tbbmademedoit #soulonfire #tbbinnic

Nekada poznat kao plavuša Vegan, Mlađa se složili da, iako je sve izgledalo sjajno svom blogu čitaocima i društvenih medija sledbenika, ona je u stvari "u spirali u ovoj opsednutosti sok čišćenja", a ne sebe pravilno potpaljuje.

Na kraju, stvari su toliko loše da je odlučila da ode iz njenog brenda i stvoriti novi - Balanced Blonde - koji je bio više u skladu sa njenim zdraviji način života. "To je toliko važno da slušate naša tela i da se izleči iznutra", rekla je ona.

13 Steam i inspirativna Instagram ljepote Iou Should Be Folloving

Tokom BlogHer panela, Mlađa je istakao ogromnu podršku (i male količine mržnje) je dobila tokom tranzicije, koja joj je na kraju pokazala snagu deljenje naše priče jedni sa drugima.

Živi život koji je zaista Nefiltrirani sredstva postavljanje naše standarde lepote, a ove dame su definitivno predvodi. Pazi ceo razgovor iznad.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Upoznajte antimikrobni grudnjak koji vam pruža naučnu podršku

Post Zdravlje

Razgovaranje o depresiji je dobro - ulaganje u mentalno zdravlje je bolje

Post Zdravlje

Vendi Davis o svom epskom filibusteru i da li će se kandidovati za predsednika

Post Zdravlje

Šta bi trebalo da znate o ishrani metabolizma

Post Zdravlje

Vodič za najbolju poziciju

Post Zdravlje

Tata imaju i biološki sat

Post Zdravlje

Odlučujući da mi obrijam noge, ne čini me manje pederom

Post Zdravlje

6 znaka rane trudnoće na koje treba obratiti pažnju

Post Zdravlje

Sada je stvarno dobar trenutak za davanje krvi

Post Zdravlje

8 hrane koja bi mogla izazvati migrenu

Post Zdravlje

Jelo previše ove vrste krompira može da te ubije

Post Zdravlje

Da li bellibands stvarno pomažu nakon trudnoće?