Ove aplikacije za kućnu vežbu će potpuno promeniti način na koji vežbate | RS.burnbrightlove.com

Ove aplikacije za kućnu vežbu će potpuno promeniti način na koji vežbate

Ove aplikacije za kućnu vežbu će potpuno promeniti način na koji vežbate

Vidi, potpuno smo bili dobronamerni kada smo se prijavili za tu teretanu članstvo 1. Januara - ali sada kada nismo krocio u zgradi za poslednja tri meseca, osećamo se kao da smo kao možda ispiranje našu Hard- zarađeni novac u VC šolju. Dobijanje članstva činilo kao dobra ideja u teoriji, to je samo da možemo misliti od oko milion razloga da ne ide.

A sada imamo još šest neverovatnih razloga. Da, ovih šest aplikacije su super jeftini (čak besplatno) i pomozi nam da veliki trening kod kuće. Ako nedostatak vremena ili osećaja zastrašivani od strane svih meatheads su dva omiljenih izgovora da se ne ostvari, ove aplikacije će popraviti sve to.

load...

1. Aaptiv

Slika: Aaptiv

Aaptiv je ozbiljno Shizz kada je u pitanju od kuće treninga. Oni nude tona klasa tog potoka pravo u svom telefonu. Žele da idu na časove joge? Bum, Aaptiv. Želite da neke vežbe telesne težine? Aaptiv je te ima. Možete čak da spin klasu ili meditira.

To košta $ 9.99 mesečno, ali kada uzmete u obzir koliko neograničen spin i joge klase u studiju su, ta cena je super niska.

Fitnes Blender Vorkouts Aplikacija je dostupna na iTunesand na Google Plai-u za Android.

Korisnici kažu: "Imati pravo trener u uvu, uparen sa plailists muzike volim - zaista nema ništa slično nikada nisam bio toliko uzbuđen da trening.."

Cena: besplatan za preuzimanje / $ 9.99 mesečno

1. Ukupna Kauč na 5K

Slika Microsoft

Kome treba pokrenut trenera kada imate svoj džep trenera? Sa Couch na 5Kapp imate pristup kompletnim devet nedelju za redom plana koji ćete dobiti spreman i spreman za prvi 5K. Možete koristiti aplikaciju za mapiranje trčanja, podelite svoj napredak kroz društvene medije i pratite svoje puta. Statistika su dostupni za procenjene kalorija i projektovana 5k puta na osnovu svakodnevnom treningu. Jedan od najboljih karakteristika je da aplikacija je dopunjen audio ili glasovne signale koje vam zapravo govore kroz svaki rok.

load...

Korisnici kažu:... "Ja koristim ovu aplikaciju za brza obuka preporučujem ovo ako ste početnik sam počeo da radi na taj interval hoda / Jog Pre nego što sam znao da mogu da trčim milju koja je prerasla u tri milje u oktobru I. Ran moj prvi 10k bez hoda! "

Cena: $ 2.99

Ladi GaGa Ispada da Girotonic Vorkout da umiri Chronic bol u mišićima

2. 7 Minute Vorkout

Slika Microsoft

U svetu brzaka trener aplikacija, 7 Minute Vorkoutis vrstu velika stvar, sa bukvalno stotine korisnika pregleda da ga podrži. Kao što ime sugeriše, aplikacija se fokusira na poboljšanje kondicije za manje od sedam minuta dnevno. 7. Minutu Trening je predstavljena u Nev Iork Timesand American College of Health & Fitness Journal Sports Medicine je. Svaki sedam minuta "intenzivna obuka" set je dizajniran tako da ti srce pumpanje koristeći samo svoje telesne težine i stolicu. Ovo čini kratku-burst trening (preporučuje da obavlja u tri seta ukupnom) idealna za skoro svakoga ko nema vremena ili novca da u teretanu. To je dostupan na iTunes i Google Plai.

Korisnici kažu: "Koristio sam ovu aplikaciju za promenu moj rutinu komandi, vreme i ugrađenim kako da snimci bili toliko korisno da me zadrži na pravom putu, motivisan i korišćenjem pravilnog oblika i tehnike."

Cena: Besplatno

Sledeće: Tabata BESPLATNO

1 od 3Tagged u
load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Lena dunham: Još uvek nisam imao abortus, ali bih voleo da imam

Post Zdravlje

Zbog toga se vaša koža zimi oseća loše (i zašto su vaši obrazi crveni)

Post Zdravlje

Bacanje moje vage pomoglo mi je da me spasi od poremećaja u ishrani

Post Zdravlje

Ladi gaga prelazi na girotonski trening kako bi se smirio hronični bol mišića

Post Zdravlje

Da li je važno koliko dugo čekamo da peremo naše posteljine nakon seksa?

Post Zdravlje

Zašto ruke naduvavaju kad vežbate

Post Zdravlje

Nauka teži da li je muški grip stvaran

Post Zdravlje

4 startupa koja su menjači igra za seksualno zdravlje

Post Zdravlje

Veća je verovatnoća da će depresija prouzrokovati srčani zastoj od visokog krvnog pritiska

Post Zdravlje

Ne možeš imati orgazam? evo šta trebate znati o anorgaziji

Post Zdravlje

Zašto je kraj sofije vergare zamrznuta embriona pravna bitka toliko važna

Post Zdravlje

Žene žele bolji seks u 2018. - Evo 3 načina da to postane realnost