Ove BDSM kompanije će vam pomoći da zadržite svoj veganski način života | RS.burnbrightlove.com

Ove BDSM kompanije će vam pomoći da zadržite svoj veganski način života

Ove BDSM kompanije će vam pomoći da zadržite svoj veganski način života

Ako to želite, neko će da se to dogodi. Ove vegan sek toi pomoćne kompanije će učiniti vaš seksualni život mnogo više krivice i životinja prijateljski.

Prema Meika Hollender od Sustain Natural kondoma, "Svi se razmišlja o sastojcima u njihovoj hrani i njihove šminke", rekla je ona za Nev Iork Times ", ali niko ne razmišlja o sastojcima koji idu u proizvodima koje stavljaju u većini intimne delove našeg tela. "

load...

BDSM sek saveti za "Vanilla" parove, ne crvena soba potreban

Vegan opcije za seksualno accessoriesare postaje brzo popularniji, pogotovo za ljude koji su već usvojile vegansko način života. Kompanije kao što Sustain želite da se uverite da su potrošači stavljanje zdrave proizvode u njihovim telima, a to znači više ekološki prijateljski spisak sastojaka. Kako znamo šta je prijateljski, a šta ne? Ftalat bez i okrutnost bez su ono što bi trebalo da izgleda kada kupujete stavke, seksualne ili ne. Ftalati ometaju hormone, i predstavljaju vrsta hemikalije koriste u plastiku.

Kao što znamo, vegan seksualna pomagala i veganska condomsare na tržištu, ali šta BDSM ili Kink pribor? BDSM zajednica inherentno povezan sa koža, lateks i gume - gde klijenti mogu da traže alternative kao vegane?

Veganskoj Seks Prodavnica

Mirovni aktivisti pokrenuli šou na Vegan Sek Shop, koja nastoji da donese "Veganism u mainstream." Lisice, Floggers, ogrlice i drugi fetiš stavke mogu se naći na ovoj radnji, sa 6 odsto profita ide ka milostinju od svoje izbor. Omiljena stavka je predivan Rapture petočlani uzdržanost od nerđajućeg čelika set ($ 199) sa "zaključavanje minervu, ručni lisice, i skočnog okova." Fore, silikonski konopac, haube i vesla mogu se naći u prodavnici. Najbolji deo je da ne treba da čitaju preko sastojke ili materijala koji se koriste - već znate da je sve Vegan.

load...

Dating aplikacije možda neće biti najbolji način da se bezbedno Start Practicing BDSM

Etički kink

Kink i Sado-mazo uključuju veliku komunikacije i poverenja između partnera. Etički Kinkprovides dijalog, članci i informacije o tome da je rizik svestan i koncenzualnu iskustvo. Oni veruju da je caka brzina koja je napravljena sa životinjskim proizvodima je sve samo ne sporazumno i da je odlučio da obezbedi alternativne proizvode. "Kako Consenting ljudi rade 80+ sati za ispod-i-siromaštvo linije plate? Kako Consenting su krave u industriji kože? ", Kažu na njihovom sajtu. Većina njihovih proizvoda su napravljeni od recikliranih ili rikuperiranih materijala. Omiljena je u džepu Flogger (£ 9.99), kojima možete stalno čuva u svojoj torbi, džepu ili čak na privesku za brzo sesije sa svojim podmornice.

Vondage

Stockroominitiated sopstvenu vegetarijanac BDSM liniju pod nazivom Vondagein 2016, koji uključuje ogrlice, povoci, lisice i donje rublje. The Line proizvodi se sastoje od "vegan mikrofibera koji je bez proizvoda životinjskog porekla, ali zadržava senzualni osećaj tradicionalne kože." Stockroom lista je od oko 1990. Godine, što ovaj 27-godišnji poslovni kvalitetnim igračaka i pribora. Vondage glava pojas sa njuškom ($ 64) je napravljen od 100 odsto vegan kože i apsolutno zapanjujući - definitivno kupiti za perverznjake traže pojačanje.

Sado-mazo je oblik terapije for Me

Biti vegetarijanac ne samo o svojoj ishrani. To je potpuna života promena. Ti smeta gde sve, od kako je napravljen vaš odeća na vaš dezodorans, tako da ima smisla da želite da imate vegetarijanske opcije u odeljenju za seks igračaka.

Javite nam o svojim omiljenim BDSM veganskih prodavnicama u komentarima.

S. Nicole Lane

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Evo zašto se mamurci pogoršavaju sa godinama

Post Zdravlje

7 faktora rizika od srčanih bolesti i kako se zaštititi od njih

Post Zdravlje

Sve što trebate znati o vaginalnim i vulvarnim akni

Post Zdravlje

Tvoje emocije mogu stvarno uticati na vaše creva

Post Zdravlje

Razgovaranje o depresiji je dobro - ulaganje u mentalno zdravlje je bolje

Post Zdravlje

Uz rak dojke kod 32 godine stavio sam kontrolu nad mojim tijelom

Post Zdravlje

8 hrane koja bi mogla izazvati migrenu

Post Zdravlje

Moja deca mogu da dovedu u vezu sa mojim hroničnim bolestima

Post Zdravlje

Zaustavite sve i preuzmite zdravstvene podkaste ovih žena

Post Zdravlje

Još 5 načina da budete bolji trans Alli

Post Zdravlje

Vreme je da počnemo pričati o bolovima vulva

Post Zdravlje

Internet poludi zbog stare priče o bolešću i srčanom napadu