Ovo je najopasniji deo o kupovini | RS.burnbrightlove.com

Ovo je najopasniji deo o kupovini

Ovo je najopasniji deo o kupovini

Svi smo bili tamo: Nakon dugog dana kupovine, vi uhvaćeni u dugom kasi linije na prodavnici. Kao što tkaju svoj put kroz red, vi ste okruženi različitih sorti gurmanske kokice, zanatskih čokoladica i mini-frižider koji sadrži neke precenjenu sokove. Tako si umoran i sohungri, a što zgrabi torbu na prvu stavku hrane koju vidite i kofeina gazirani napitak - samo da plime vama preko do sledećeg obroka. Teška vremena zahtevaju očajničke mere, zar ne?

Iako je ovo impuls kupovina hrane može biti naknadna misao za vas, to je u stvari neverovatno unosno malo strategije.

"Postoji ogromna količina istraživanja i scienceand novac koji ide u ovo," Bobe Rajt, direktorka obrazovanja na Hilton Head zdravlja kaže SheKnovs. "Nije slučajno da CZE TJ Makk Početna depo i skoro sve prodavnice sada staviti hranu u ili oko kasi."

load...

Činjenica da to nisu prodavnice čini ovo još komplikovanije. Za mnoge ljude koji su svesni šta kupuju i na kraju jedu, idu u supermarketu ili prodavnici je nešto obično radi sa oprezom. Znate su police u ovim prodavnicama su obloženi hrane i pića svih vrsta, tako da idem sa planom igre - možda listu - i držite ga se.

Kako Težina-Gubitak Resort Changed Mi Pogledaj mog tela

Ali isto se ne može reći za velike velike-bok lanaca, robnih kuća i još specijalizovanih maloprodajnih objekata. Ne ideš u Best Bui kupiti slatkiše i čips, ali kada ga vidim na kasi, to može izgledati kao dobra ideja - lep poslasticu dok gledate film na novom televizoru.

Ne samo to, ali nema šanse oko putovanje na kasi.

"Ako ste u prodavnici i žele da kupe nešto, moraš da ideš u kasi - ne može izbeći", kaže Rajt. "Zato se smatra najvredniji deo radnje -. Čak nazivaju 'samoj obali imovina" u maloprodaji "

I iako možda otići u prodavnicu sa liste i plana, to ne mora da znači da ste bezbedni sa kasi oblasti. Rajt objašnjava da čak i kada kupci uspešno izbegavali primamljive neželjenu-prehrambene delove prodavnice, oni su često u stanju da se odupre bombone i sok u kasi liniji, jer je to kad gubimo naš otpor.

load...

4 Totalno Realni Things Iou Can Do danas da Start Poboljšanje zdravlja

Paradoksalno - i potencijalno pozitivan - deo ovde je da su grickalice kupci namerno donosi u prolazima su obično veći i jeftiniji od verzije checkout. Dok je njih bolje monetarna vrednost čini, to znači da ako se dostiže za ne-velike-for-iou užinu dok ste u redu, bar to je manja veličina porcija, dodaje on.

Apoteke su drugu lokaciju sa punim spektrom nezdrave impulsa kupuje u kasi. Tužno, Rajt kaže, jeste da ljudi idu u apoteku da pokupi lekove i druge predmete za svoje zdravlje, ali na putu van (jer opet, provera je neizbežna) se suočavaju sa redom po redu primamljivim prehrambenih proizvoda.

Kako napraviti većinu svog farmaceut

Bez obzira da li ste u prodavnici kući-poboljšanje ili na lokalnom supermarketu, tendencija da se impulsa prodavnicu u kasi liniji svodi na to donosi odluke umora, objašnjava Rajt. Drugim rečima, morate da toliko različite odluke i zapamti toliko stvari u toku dana da je u vreme kada se okolo da rade kupovinu, velike su šanse da ste iscrpljeni i da će posegnuti za prva stvar koja je pred vama.

Ali zašto je toliko hrane u kasi oblasti ne najbolje stvari staviti u vašem telu? Naravno, vi ćete još GRANOLA barove i orahe nego ti pre nekoliko godina, već i veliki, imamo posla sa sugari bombone, guma i drugih slatkiša. Prema Vright, to je zato što plasman u ovoj odličnoj maloprodaje nekretnina je skupo, i mnogo manjih, start-up zdravije brendova ne mogu da priušte prostor.

Pa šta su neki od načina za borbu protiv iskušenje proizvoda u kasi linije? Rajt predlaže odlazak u pripremljeni: Proverite da li ste hidratisani, već pojeo i da nosi hitne zdravu užinu u torbi ili u automobilu tako da imate nešto još lakše da dođe jer kada u odlučivanju zamora udaraca u.

I dok znamo da treba da "misli drugačije" o trgovačkim strategijama, Rajt priznaje da je jako teško promeniti misaone modele bez nečeg drugog da ga zameni. Za to, on preporučuje pristup STOP na sabran kupovine i jela.

  • Stati i čekati
  • Udahni
  • Posmatrajte svoj glad, stres i motivaciju
  • Obavlja i druge opcije.

Naravno, ne možemo svi biti savršeni sve vreme - i to je u redu. Ali barem svesni izazova u delu kasi i znajući da je postavljanje ovih namirnica nema nesreća može pomoći da bolje izbore.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

6 načina korišćenja handsfree vibratora

Post Zdravlje

3 savjeta koji su mi pomogli da upravljam mojom iritabilnom bešikom

Post Zdravlje

Vaše telo ima ugrađenu kupatilu koja oseti povećanje telesne težine

Post Zdravlje

Sada je stvarno dobar trenutak za davanje krvi

Post Zdravlje

10 načina da budeš odličan trans Alli

Post Zdravlje

Evo zašto se mamurci pogoršavaju sa godinama

Post Zdravlje

Strašna dijagnoza Erin Andreas: šta treba da znate o raku grlića materice

Post Zdravlje

Kako se nositi kad mrzite biti trudni

Post Zdravlje

Stigma oko IBS otežava ženama da se leče

Post Zdravlje

Tata imaju i biološki sat

Post Zdravlje

Ne, grudnjak ispod podlaktice neće vam dati rak (i još 9 mita o zdravlju dojilja)

Post Zdravlje

Može li joga pomoći u pitanjima plodnosti?