Shannon Miller o tome zašto je potrebno da vaše zdravlje bude prioritet | RS.burnbrightlove.com

Shannon Miller o tome zašto je potrebno da vaše zdravlje bude prioritet

Shannon Miller o tome zašto je potrebno da vaše zdravlje bude prioritet

Kada je svet prvi put upoznao gimnastičarka Shannon Miller, ona je učestvovala na Olimpijskim igrama 1992. I 1996. Godine, kao elitnog globalnog sportiste. Ali, brzo napred do 2011. Godine, a težak trening za Miller uključeni dva puta oko njenog stola trpezariji - to je koliko rak jajnika je iz nje.

"Nisam mogao da otvorim bocu vode sama skoro godinu dana", rekao je Miler, koji je bio voditelj emisija za 2018 Voices of the Iear zdravlja nagrada na konstitutivnoj BlogHer Healthevent. "Nisam bio u konkurenciji za zlato. Ja sam se takmiči za život." Olimpijski medalje sedam-vreme dele njenu priču da vozi kući značaj žena govori kada nešto nije kako treba o svom telu. "Pozivam vas da se brine o sebi i svom zdravlju", rekla je publici. "Nije sebično da svoje zdravlje kao prioritet."

load...

Uprkos činjenici da je rak jajnika je peti najčešći uzrok raka deathin žena, nije onaj koji je govorio o mnogo - nešto Miler radi na promeni. U početku, ona je prevideo Uobičajeni simptomi raka jajnika, kao uporni u stomaku, nadutost i umor, pisanje ih kao deo svakodnevnog života. Tokom rutinske medicinske imenovanja, doktor pronašao bejzbol veličine ciste, što se ispostavilo da je kancerogen, na njenom jajniku.

Dženet lažno o promeni svet kroz pripovedanje

"Mislio sam da je to moj post beba telo - to je malo van Vhack", rekao je Miler. "Možda je to bilo stres; možda sam pojeo nešto loše. Bilo je tako lako naći brojne razloge zašto to nije velika stvar, i sve te simptome sam gurnut u stranu. Trebao sam slušao moje telo. Trebalo je da rekla svog doktora kako sam se osećala, i umesto toga, rekla sam mu da osećam dobro. Činjenica je, znamo naša tela bolje od bilo koga drugog; samo moramo da obratimo pažnju. Moramo da govorimo kada nešto nije u redu. "

load...

Pored korišćenja snagu sopstvenog priče, Miler je istakao rad drugih žena koje su primile Voices of the Iear nagrada u zdravlju koristeći svoje glasove i kreativnost da naprave razliku. Nagrade, sada u svojoj 11. Godini, čast sadržaj stvaraoci, uticajne i zagovara čiji rad zaslužuje da bude saslušan, videti i pročitati - ove godine, posebno u zdravstvu i vellness prostora.

Gabi Gregg Razgovori tela Pozitivnost & Getting modnoj industriji pažnju

"To je čast biti deo prve ikada VOTI zdravlja nagrada, koje priznaju dostignuća žena koje su koristili svoj glas da naprave razliku", rekao je Miler. "Oduševljen sam da su se udružili sa Tesaro da podelim svoju priču sa rakom jajnika i edukuju druge o važan program pod nazivom Naš put Forvardthat obezbeđuje sredstva za one suočavaju raka jajnika i njihove porodice."

"Čestitam svim Voices of the Iear Health Avards laureati, koji hrabro držati svoj uticaj i iskustva da dovede do pozitivne promene", kaže Samanta Skei, predsednik SheKnovs medija. "Njihov rad čini da se osećamo, mislim, odražava i žele da budu deo rešenja koji se odnosi na važnim pitanjima koja utiču na zdravlje žena i blagostanje."

Kao što nas žene vole Milera i VOTI laureati podsetimo, pre nego što možemo napraviti promene u svetu, žene moraju prvo brinu za sebe.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

8 igara da biste svoju decu izvadili iz elektronike i izvan igranja

Post Zdravlje

9 stvari koje će svaka žena iz menopauze definitivno imati na ruci

Post Zdravlje

Čuvajte se za 5 minuta sa tehnikama meditacije

Post Zdravlje

Kako da koristite pjenasti valjak u svom treningu

Post Zdravlje

Zašto svi univerziteti trebaju učiti seks

Post Zdravlje

Ono što sam naučio iz dijagnoze cervikalne displazije

Post Zdravlje

Strašna dijagnoza Erin Andreas: šta treba da znate o raku grlića materice

Post Zdravlje

Navigacija za dijalog s sti

Post Zdravlje

Sjedeća papuča za podmetanje papira: utakmica napravljena na nebu ili gubljenje vremena?

Post Zdravlje

Trening trampolina je neverovatan način sagorevanja kalorija

Post Zdravlje

Podsetnik da rodni identitet i seksualnost nisu ista stvar

Post Zdravlje

Trovanje ugljen monoksidom je tihi ubica - ne ignorišite ove simptome