Šta bi trebalo da znate o dojenju sa implantima dojke | RS.burnbrightlove.com

Šta bi trebalo da znate o dojenju sa implantima dojke

Šta bi trebalo da znate o dojenju sa implantima dojke

Ako imate implantate ili ste razmišljali zamisli i vi planirate da imate decu u jednom trenutku, verovatno imate neka pitanja o tome kako implantati može da utiče na dojenje. Može li još dojite sa implantima? Da li će to napraviti već uobičajeno naporan iskustvo gore? Šta ako su implanti uklone?

Prvo, hajde da pričamo osnove. Definitivno ne bi trebalo da ima operaciju dok dojite ili dok iou'repregnant, a lekari preporučuju čeka šest do devet meseci nakon prekid dojenja za uvećanje tako da vaše grudi mogu stabilizovati u veličini.

load...

Važno je napomenuti da postoje različite tipesof implante - slane i silikonski implanti su dva najčešća implanti. Slani implanti su odobreni za osobe starije od 18 godina, a dostupni su na strukturiran opcija, takođe ispunjen sterilnom vodom, ali sa unutrašnjom strukturom dizajniran da stvori više prirodan osećaj. Silikonski implanti su odobreni za ljude preko 22 a pune silikonom, što doprinosi da imitira osećaj prirodnog tkiva dojke. Za razliku od slanim implantata, što će propasti ako ima curenja, silikonski implanti neće propasti. Tu je "Gummi Bear" implantat (čvršće, jer gel je deblji od tradicionalnog silikona i održava svoj oblik čak i ako postoji curenje), kao i krug, glatke sa teksturom implante.

Čudna dojenje problemi vas niko ne govori o

Takođe postoje opcije u pogledu gde dobija se rez u postupku implantacije. Možete odlučiti da li želite da se ispod ruke, duž ivice areolaor u okrilje svoje grudi. Implant se može umetnuti ni pod grudnog mišića, ili odmah iza tkiva dojke. Kako vaš hirurg pozicije implant zavisi od toga kakav si se, koliko proširenje želite da i tvoj tip telo.

Kratak odgovor na pitanje da li ili ne možete da doje sa implantatima je da ne postoji kratak odgovor.

load...

Stivens dodaje da, iako postoji veoma mali rizik od operacije ometa dojenja, tip reza ti se praktično eliminiše tu minuta mogućnost. On preporučuje da pitate hirurga da napravi rez ili pod okrilje dojke ili ispod pazuha da bi se izbegla interakciju sa ductal sistemom.

"Pravi uticaj uvećanja grudi na sposobnost pojedinca da doji još uvek nije dobro uspostavljen," kaže dr Tamir Mosharrafa, plastični hirurg u Arizoni. "Bilo hirurgija dojke i proces isceljenja od tog operacije mogu imati uticaj na dojenje. "To je rečeno, nije uobičajeno za uklanjanje implante da se napravi značajnu razliku u sposobnost žene da doji nakon toga operacije."

Do Iou Realli Have to "Pump & deponije"?

Diane Dejesus, koji savetuje London mame koje su dojenje i na treningu da bude međunarodni odbor sertifikat lactationconsultant, trenutno dojenje svog sina nakon dobijanja implant dojke u 2010. Godini nakon mastektomija.

"Vaše grudi implantata može uticati na vašu sposobnost da doji ako je došlo do značajnog efekta na bradavica senzaciji", rekla je ona. Ako vaši rez oštećuje nerve koji utiču na bradavice senzacija, to može da znači da je mleko izbacivanje refleks utiče. Ako su smanjeni veliki broj mlečnih kanala tokom operacije, koje mogu i komplikovan drenažu i dovesti do smanjenja zalihe mleka, kao i mastitis.

Sara, druga laktacija konsultant koji je imao breast operacija, piše o svom iskustvu sa dojenjem na Eden Knovs implanti, podsjećajući da dojenje može biti teško da li ili ne imati implante. Nakon njene operacije, Sara je rekla da je će "najverovatnije" biti u stanju da doje. Njen rez je u naboru njene grudi, a ona je bila u stanju da uspešno dojenje sa izuzetkom nekih začepljenja mlečnih kanala.

Kako možete da se pripremite za najboljeg mogućeg ishoda? Stručnjaci preporučuju u potrazi za hirurga koji je prethodno radio sa ljudima koji žele da doje nakon uvećanja. Uverite se da je hirurg zna da bi volela da mogu da doje u budućnosti tako da može da donosi odluke u pogledu veličine i lokacije reza i implantata sa tim u vezi. Dejesus preporučuje rad sa dojenje dok si trudna tako da možete da napravite plan akcije. Ona ukazuje na vežbanje tehnike relaksacije da isprovociraju mleka izbacivanje.

Znam koliko borbe dojenja Can Be

"Okružite se mudrim branioca," pozvao Sara u svom postu na Eden Zna implanti. "Bilo da je dojenje profesionalac, baka koja doji nekoliko beba, ili prijatelj / partnera koji zna kako da te utešim, stvaraju sebi podsticajno selo."

Bi Chanel Dubofski

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

6 stvari koje nikada niste znali da menopauza može učiniti vašoj vagini

Post Zdravlje

7 pametnih načina da žene ostanu bezbedne ovog leta

Post Zdravlje

Hajde da razgovaramo o tome šta marihuana može (možda) učiniti za vaš seksualni pogon

Post Zdravlje

Kada rutinska laboratorija radi sve osim rutine

Post Zdravlje

Svaki put kad čujem za školarca, bojim se da je to moj sin

Post Zdravlje

Antibiotike koje biste želeli da izbegnete tokom trudnoće

Post Zdravlje

Zašto bi trebali razgovarati s vama tokom treninga

Post Zdravlje

Sve što trebate znati o vaginalnim i vulvarnim akni

Post Zdravlje

Kako razumeti uvek promenljive smernice za mamografiju

Post Zdravlje

Ovo je najopasniji deo o kupovini

Post Zdravlje

Kako se činiti30 bez žrtvovanja čitavog meseca

Post Zdravlje

Speculum možda dobija potrebnu redizajn