Šta treba da znate o posthumnoj ekstrakciji sperme (da, to je stvar!) | RS.burnbrightlove.com

Šta treba da znate o posthumnoj ekstrakciji sperme (da, to je stvar!)

Šta treba da znate o posthumnoj ekstrakciji sperme (da, to je stvar!)

To je jedan u milion situacija, ali to ne znači da nije u porastu...

Posthumno sperma pronalaženje - Da, to je tačno ono što zvuči. PSR je medicinski postupak u kome je čovekov sperma ekstrahuje posle smrti. Supruga ili pravno partner muškarca ponekad može odlučiti da izvuče sperme nakon smrti kako bi se podvrgne intrauterine inseminacije, zatrudni i zauzvrat, stvori naslednika.

Ako ovo zvuči kao parceli od preterano dramatičan Lifetime originalni film, niste u zabludi. Ali, verovali ili ne, PSR je medicinski odluka sve više i više žena koje pate srceparajućom gubitak partnera razmatraju.

Već prvi posthumni sperme preuzimanje datira iz 1970-ih, kada je urolog Kapi Rotman - poznat kao "Kralj Sperm" za njegove napore život menja u neplodnosti zajednici - obavlja postupak i objavili prvu literaturu o sperme bankarstva u 1977..

load...

Kako razlikovati činjenice od fikcije o neplodnosti

Od svog osnivanja, posthumno sperma dohvat je bio kontroverzan proces, ali i dodao da ga okružuje oblak misterije je njegova bogata nedostatak vladine regulative. To je ona veoma odsustvo presedana koji podstiče mnoga kontroverzna pitanja o etici PSR. Medicinski, moguće je izvući sperme u razumnom vremenskom roku (od 10 do 36 sati posle smrti) muškaraca koji su umrla. Ali, i pored medicinskog sposobnost da to uradi, ostaje sporno pitanje: Da li? Da li je etički da odluči čovek može da ocu dete ne bude živ da pristane na to?

Postoji mnogo uzeti u obzir u vezi sa posmrtno koncepciju, uključujući i iz raznih razloga ne postane opciju, potencijalne zakonske posledice, i planove para za njihovu budućnost.

Postmortem Sama sperme pronalaženje odnosi invazivnim procedurama u kojoj hirurg zadire žlezda preminulog Male i prikuplja lučenje. Sama Postmortem koncepcija mnogo šire parametre, koje može obuhvatiti pacijentu koji su dali uzorke pre dobijanja hemoterapije. Kada muškarci koji banka sperme daju uzorke, popunjavaju papirologiju u kojima moraju da precizira: Ako treba da umrem, trebalo bi da mu sperma biti uništena ili prepustiti korisniku da koristi da začne bebu?

load...

5 STD koje mogu ugroziti vaš plodnost

Još jedna potencijalna situacija u kojoj postmortem koncepciju često opcija ili barem tema razgovora je da muškarac mora da završi vojnu primenu. Ponekad, čovek će odlučiti da zamrzne spermu pre raspoređivanja; drugi put, ako sperma bankarstvo nije urađeno pre smrti, njegova preživeli partner bi mogao legalno imati sperma nabaviti.

Jedan takav potencijal pravni razgranjavanje od poroda dete sa umrlog oca je pitanje dokazivanja očinstva. Pošto je otac prošao, ne bi imao pravno utvrđivanja očinstva pre nego što bude u mogućnosti da ga navesti kao biološkog oca na izvoda iz matične knjige rođenih, što je nemoguće dete da se prikupe socijalna davanja do očinstvo se utvrdi.

Nakon dobija sperme verovatno će proći detaljno testiranje da obezbedi motilitet, vitalnost i opšte zdravlje uzorka. Jednom situaciju, on će biti "očišćena", što znači, da sperma će biti odvojena od viška semene tečnosti. Kada priprema je završena, stručnjak za neplodnost može da počne prvu rundu intrauterine inseminacije. Tokom IUI, kateter će direktno dostaviti čisti spermu žene materice, skraćenje težak put spermatozoida ", zamisli bliže jajovoda i stoga Dizanje šanse za trudnoću. Stope uspeha za IUI može biti kao visok kao 20 procenata cicledepending o nekoliko faktora, uključujući starost i potencije uzorka.

Novi test plodnosti može potpuno promeniti svoje reproduktivne planove

Dok je još uvek smatra retko, čudno i nekonvencionalan od strane mnogih, različitih postmortem začeća procesa su privučete u javnosti i zauzvrat, popularnosti. Od smrti partnera takođe znači tuguje izglede za buduće djece, nakon smrti Conception - međutim neobičnim ili kontroverznim je - može da pruži utehu u ispoljavanju nasleđe za tugovanja partnera.

Koje su vaše misli u vezi posthumno spermatozoida pronalaženje i drugim granama postmortem začeća? Podelite svoje misli u komentarima ispod.

Stephanie Osmanski

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Seksualno zdravlje u vaših 20, 30, 40, 50 i više

Post Zdravlje

4 porodiljska nesreća za neredima Niko vam ne govori (iako bi neko trebao)

Post Zdravlje

Da li je važno koliko dugo čekamo da peremo naše posteljine nakon seksa?

Post Zdravlje

Kraj glavnih vazduhoplova može biti na vidiku

Post Zdravlje

Koje stvaraju grudi?

Post Zdravlje

Kada sam shvatio da je sreća simptom moje bolesti

Post Zdravlje

Da li živite u jednom od najnaprednijih gradova u Americi?

Post Zdravlje

Ova pre-vežbena hrana će vam olakšati sagorevanje masti

Post Zdravlje

7 mita za zaštitu od sunca morate sada da prestanete da verujete

Post Zdravlje

Ako mislite da možete izbjeći HPV samo ako imate oralni seks, razmislite ponovo

Post Zdravlje

Da li pijenje alkohola zaista poboljšava vaše veštine stranih jezika?

Post Zdravlje

Osvjetljavanje je takođe osvetljenje