Sve što trebate znati o vaginalnim i vulvarnim akni | RS.burnbrightlove.com

Sve što trebate znati o vaginalnim i vulvarnim akni

Sve što trebate znati o vaginalnim i vulvarnim akni

Bez obzira koliko želimo da porekne, svako je podložan flekama od akni u većini nezgodnih mesta - na našim licima, na našim leđima, na našem grudima, pa čak i na našim guzicama.

Ali postoji jedno mesto gde je potpuno normalno da se akne da ljudi nikada ne želim da pričam o - u vaginalnog i vulve oblasti.

4 Uobičajeni vaginalne problemi i kako da se nose sa njima brzo

Istina je žene koje dobiju genitalija akne Nemam čega da se stidi, jer se može desiti svakome i nema nikakve veze sa čistoćom.

load...

"Vaginalni akne nije tako čest kao akne na licu, leđa, grudi i pazuha", rekao je dr Kirin Danston, odbor-sertifikat OB-GIN u potpisu Funkcionalna medicina u Gruziji Prevencija. "Ali, to nije retkost ni."

Baš kao i lica akni, bubuljica koja se pojavljuje u vulve regionu je jednostavno iritira površine kože koja je puna gnoja zbog hiperaktivnosti jednog žlezde nafte. Bilo da su iz bakterija rastinja, deterdžente ili hormonske fluktuacije, vaginalni akne je generalno bezopasan i može se tretirati kao akni na bilo kom drugom delu tela.

Ne pokušavajte da pop sve bubuljice blizini vagine ili na vulve, jer to može dovesti do daljih infekcija. Umesto toga, odlučiti da održi topli oblog na pogođenim područjima u dekompresiju upale, naročito u oblastima gde se mogu videti Vhiteheads.

Odobrenu Spisak stvari koje mogu Idi u vagini (si Dobrodošli)

Dr Mišel Farber od Schveiger Dermatologi nedavno je savetovao Teen Voguereaders da koriste lekovi tela ispiranja sa benzoil peroksida na pogođenim područjima, i kao sredstvo za lečenje i prevenciju.

load...

U principu, pokušavajući da zadrži vulvatnu region kao čista i suva moguće je koristan za prevenciju akni dole. To može obuhvatiti promene iz bilo kog vlažnih ili znojav odeće (da kupaće kostime ili teretanu šorts) što je pre moguće i vodeći računa da se kloni proizvoda sa potencijalno iritirajući sastojcima, kao što su oštre sulfata, glicerin, parabene, ftalata, gluten soje ili Mlekara.

Ako nijedan od at-home lijekova, izgleda da radi da se oslobodi svog akni, vreme je da zakaže sastanak sa profesionalni.

"Najbolje što možete učiniti je da se podvrgne ispita od svog OB-GIN", savetuje dr Kit spuštanje, ženski karlice medicine i specijalista rekonstruktivna hirurgija u Montefiore Medical Center u Njujorku. "Oni treba da budu u stanju da reši šta su tačno neravnine vi opisujete."

Pomeri se, Kegels Voman kaže vagine tegova je put kojim treba ići

Ginekolog će moći da proceni da li su neravnine na vaginalno područje su uraslih dlaka ili rezultat STI ili da li su samo tvrdoglavi bubuljice koje treba malo TLC da bi se nestane.

Bi Shaie DiPaskuale

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Da li sam depresivan ili tužan?

Post Zdravlje

10-minutni trening za koji apsolutno imate vremena

Post Zdravlje

Najbolje mesečne vellness pretplate da biste se osećali odlično

Post Zdravlje

Povećajte aktivizam svog perioda zagovaranjem za menstrualno obrazovanje

Post Zdravlje

Da li je važno koliko dugo čekamo da peremo naše posteljine nakon seksa?

Post Zdravlje

Želite da iskusite još orgazama? evo šta da kažete vašem partneru

Post Zdravlje

Moramo razgovarati o materinstvu za osobe sa invaliditetom

Post Zdravlje

Dečiji tretman kancera može zapravo uticati na seksualni život preživjelog

Post Zdravlje

Naša tela, sami preuzmemo međunarodni surogat

Post Zdravlje

Kako gledati sunčano mrkanje bez trajnog oštećenja vaših očiju

Post Zdravlje

Moraju biti opremljeni tehnički proizvodi za trudnice

Post Zdravlje

Problem sa veganskim blogerima koji uče žene kako da zaustave svoje periode